Skönhet & Mode

Barry M – Fresh Face Skin

I mars fick jag en inbjudan till lanseringen av Barry M´s nya hudvårdsserie. Fresh Face Skin är Barry M´s första hudvårdsprodukter. Du har säkert provat både makeup och nagellack från märket tidigare. Älskade att titta på deras montrar när jag besökte London. Så mycket färg!

Har du aldrig varit i kontakt med Barry M tidigare så kommer en liten kort sammanfattning om varumärket: Barry Mero, (ja det är faktiskt en man) grundade Barry M 1985. Men redan under 70 talet så var det nagellack som gällde för Barry. Han började nämligen sin karriär med att sälja nagellack från sin mammas trädgård i London under 1970-talet.

Stor bredd av färg, glitter och trendsättande produkter

Det var när Punk och Nyromantisk popmusik exploderade i vilt mode och innovativa sminkutseenden som det verkliga startskottet gick för Barry M som märke. Snart blev Barry M känt för sin stora bredd av färger, glitter, och som de bästa, mest prisvärda trendsättande produkterna. De flesta av produkterna från Barry M är tillverkade i fabriken i London. Från och med 2020 är alla produkter helt veganska.

Hudvårdsserien kommer till att börja med i tre produkter ( vi håller tummarna för flera snart). Jag håller just nu på att testa och utvärdera dom och återkommer så snart jag fått mig en bra uppfattning. Men innan dess så måste vi prata om priset. Dessa produkter kostar nämligen bara 109:- styck!

Fresh Face Skin Soothing Cleansing Balm 40g 109SEK

Ett rengöringsbalm med en lyxig känsla som smälter bort makeuprester och lämnar din hud ren och återfuktad. Passar alla hudtyper och innehåller ingredienser som Chiafröolja och Squalene som återfuktar och vårdar huden vid användning. 

Fresh Face Skin Skin Purifying Toner 100 ml 109SEK

En uppfriskande toner i sprayflaska som jämnar ut hudtonen och som skonsamt löser upp tilltäppta porer. Innehåller ingredienser som mjölksyra, PHA och apelsinblomma som tillsammans rengör huden, dämpar glans och minskar synligheten av porer. 

Fresh Face Skin Hydrating Moisturiser 50 ml 109SEK

En lyxig och vårdande fuktkräm med vispad känsla som snabbt går in i huden. Innehåller en kombination av milda och hudvårdande ingredienser som gurkextrakt och sheasmör, vilket gör att den passar de flesta hudtyper och lugnar och återfuktar torr hud. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.