Banila Co - Clean it Zero
Skönhet & Mode

Banila Co – Clean it Zero

Clean it Zero från Banila Co är det nog ingen som missat om du är intresserad av skönhet. Och visst är dom trevliga att titta på! BANILA CO grundades 2005 i Sydkorea och har sedan starten kommit att bli ett ledande varumärke inom kategorin K-Beauty. Den produkt som har gjort dom mest kända är storsäljande kultklassikern Clean It Zero Cleansing Balm. Över 40 priser och utmärkelser har den lyckats samla på sig genom åren.

Clean it Zero Cleansing Balm Original är en allergivänlig rengöringsprodukt som förvandlas från en kolsyreliknande balsamstruktur till en slät olja när den appliceras på huden. Den är utvecklad för att ta bort även vattenfast makeup och alla hudens orenheter i endast ett steg. Zero Balance-tekniken rengör på djupet utan att dra bort hud och lämnar den återfuktad och fräsch.

Banila Co - Clean it Zero

Jag har inte kört med så mycket vattenfast makeup på sistone och kan tyvärr inte bekräfta att det fungerar. Men den tar verkligen bort allt annat som jag har på huden och efter känns väldigt fräscht. Gillar den absolut och kommer troligen att fortsätta att använda den. Jag har dock lite svårt för just burkar när det kommer till rengöring. Vill att det skall vara enkelt att ta fram produkten utan att behöva använda spatel eller liknade.

Banila Co - Clean it Zero

Clean it Zero Foam Cleanser

En annan produkt från samma varumärke är Clean it Zero Foam Cleanser. Denna löddrar till en silkeslen, mikroskumrengöring som försiktigt rengör huden för att minska irritationen och effektivt dra ut föroreningar från tilltäppta porer. Innehåller en patenterad blandning av acerolaextrakt, rooibos, bambu och angelikarot som lugnar huden och håller den balanseras. Denna är perfekt för oss som inte gillar produkter på burk utan föredrar tub.

Är man osäker på vilken som passar en så finns det ett kit med mini burkar (Clean it Zero Cleansing Balm Original Miniature Set) så du lätt kan testa dig fram till en favorit. Original (rosa), nourishing (gul), revitalizing (turkos) och purifying (lila).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.