Hälsa & Livet

Avslutningen på en dyr helg

Avlutar helgen med ett långt varmt bad och soft musik för att slappna av lite extra. Visst är det skönt med helger men just nu längtar jag till måndag. Jag vill att en ny vecka skall börja. Det finns två anledningar till varför jag vill att helgen skall vara över egentligen. Den har kostat alldeles för mycket pengar som inte var beräknat. 

April är månaden man får det där trevliga eller mindre trevliga kuvertet i brevlådan. Jag har ännu inte fått det och hoppas innerligt att det inte kommer sätta mig i personlig konkurs. Känner inte riktigt att det är vad jag behöver just nu. Även om pengar inte är allt och verkligen inte en anledning till att må dåligt så finns det tillfällen man bara inte orkar. Denna helg har verkligen varit en helg som jag känt att det vore en dröm att få dom där guldbyxorna, om bara för en dag.

Bull (katten) har hunnit med tre besök hos veterinären sen i fredags. Nu är han helt återställd och det är vi glada över. Kalaset gick på ca 7500:-, värt varje krona. Jag han med ett besök hos optikern efter ha lyckats dra på mig FEM tillfällen av ögonmigrän på en vecka. Det besöket kostade mig 8500:- inkl ett par permanenta glasögon, inga som jag bär när jag känner för det med andra ord. Så både jag och plånboken fick en rejäl käftsmäll denna helg skulle man kunna säga. Nu är det bara att vänta på att dom skall bli färdiga.

Men det har inte bara varit “tråkigheter” under helgen. Jag har påbörjat planeringen inför resan till Malmö och Köpenhamn till helgen. Äntligen kommit igång med ett stort projekt som bla rör bloggen. Och har där efter kunnat komma igång med några mindre projekt. April, maj och juni kommer bli tre grymma månader innan Sverige tar sommarsemester.

Jo jag har även skaffat mig ett nytt mobilnummer under helgen. Kände att det var dags att återgå till ett eget / privat mobilnummer som bara är kopplat till mig. Nackdelen är att fakturorna då också kommer hem till mig. Men det kan leva med, det står mitt namn på dom nu iallafall. Nu skall jag bara se till att ändra mitt nummer överallt.

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.