Hälsa & Livet

Att vara smal är tydligen ute!

Gör om gör rätt innan ett nyhetsbrev skickas ut. Att skriva “Att vara smal är ute och att vara kurvig är det nya” är så fel oavsett hur du ser ut.

I söndags fick jag ett nyhetsbrev från Vogeni.se. Nyhetsbrevet inledes med texten: Det är officiellt, att vara smal är ute och att vara kurvig är det nya, vilket är på tiden.

Hur kan en ens skriva så?? Nu är jag inte ens i närheten av att vara smal som ni vet utan jag står fast vid att vara kurvig / plus size. Men jag tycker ändå inte att man har rätten att säga så där. Nyhetsbrevet handlade egentligen om att det äntligen har kommit sexiga underkläder till oss större kvinnor.

Jag har aldrig varit inne på deras hemsida tidigare och egentligen aldrig hört talas om dom heller. Men jag var tvungen att utforska sidan för att se vad dom egentligen ville få fram. Ja det skulle nu vara sexiga underkläder och en av deras underkategorier är Plus Size. Har ni hört talas om att H&M använder “normala modeller” till deras plus size kläder? Kan säga att denna sida gör det samma. Av kanske 100 bilder består 10 av större modeller. Så egentligen är det inte prat om större modeller här utan kläder som passar dom med större bröst och rumpa, ja kurviga. Naturligt eller onaturligt är deras ensak.

Nu struntar jag i vad innehållet på denna sida egentligen är, jag stör mig mest på hur man kan skriva så som dom gjorde i nyhetsbrevet. Troligen menar dom inget illa, men har formulerat sig så fel. Dom vill inte lyfta plus size personer utan kläder som passar dom med större bröst och rumpa, ja kalla det kurviga. Naturligt eller onaturligt är deras ensak.  Hittade även denna mening inbäddad i texten:

Som en kvinna, vem vill inte ha en smal midja, och stora bröst?

Nä ta en funderare nästa gång och formulera er bättre. Säg aldrig att en kroppsform är ute! Nu var detta nyhetsbrev riktat till den manliga personen i ett förhållande som behöver hjälp att hitta rätt underkläder till sin kvinna. “Hur man väljer rätt sexiga underkläder för kurviga och plus size kvinnor”.

Men för att göra det hela lättare så delar jag med mig av nyhetsbrevet här:

Det är officiellt, att vara smal är ute och att vara kurvig är det nya, vilket är på tiden. I flera år verkade det som att samhället fastnat i någon sorts mörk medeltid, där supermodeller knappt var en storlek 4, och paraderade upp och ner längs olika catwalks, och ansågs av många, vara ett tecken på hälsa. Kvinnor som var storlek 10 eller mer, ansågs plus size, och det blev till synes coolt att vara kraftigt underviktig. Nyligen verkar vi dock ha vaknat upp som människor och inser faktumen att sanningsenligt, kurviga och plus size kvinnor ser rykande heta ut, och varje bit del av kroppen är lika sexig som någon som råkar ha en mycket mindre storlek. Vissa skulle kunna säga att kurviga tjejer är ännu sexigare och mer feminina. Oavsett vad dina preferenser må vara, om det är en kurvig tjej i ditt liv och du vill behandla henne väl, är plus size underkläder ett bra sätt att göra just det. Sexiga underkläder plus size är nu sexigare än någonsin, och hjälper kvinnor världen över stärka sig själva och att känna sig sexigare och mer självsäkra än någonsin tidigare. Om du vill behandla den speciella i ditt liv med plus size underkläder, är här några tips för att se till att du gör rätt val.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frugan E 19 september 2017 at 09:17

    Urk, vad illa. Som den där bilden man ser ibland på FB; “Real women have curves” och så den andra som säger att riktiga män vill ha kurvor, bara hundar vill ha ben. Alltså. Vidrigt med shaming, men när det gäller kvinnor så ligger det alltid rätt i tiden, oavsett vad modet just nu är.
    Man kan alltid hitta en kvinnokropp och ett visst kvinnligt utseende att klanka ner på, tydligen. 🙁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.