Dare to be you 2017
Hälsa & Livsstil

Att älska och våga vara sig själv

Att älska och våga vara sig själv, det är lättare sagt än gjort idag. Men ingen skall behöva gå runt och må dåligt över hur en ser ut. Vi har kommit för långt för att detta skall få fortsätta helt enkelt.

Linda-Marie Nilsson och Alexandra Nilsson har gjort en video jag tycker alla bör titta på. När jag först började titta så blev jag otroligt ledsen även fast jag visste att videon hade ett syfte. Videon handlar om kroppsideal och borde få alla att tänka upp lite. Det som fick mig att bli lite ledsen och faktiskt arg var dom starka orden i inledningen av klippet. Ord som faktiskt skrivs runt om i sociala medier. Ord som folk egentligen inte fattar vad dom betyder och hur mycket skada dom faktiskt gör.

Linda-Marie har skrivit en bok som kommer i maj om att älska sin kropp oavsett hur du ser ut, Så lärde jag mig att älska min kropp*. Även Alexandra håller på att skriva en bok just nu, jag vet dock inte vad den kommer handla om. Alexandra och Linda-Marie är två helt olika personer till utseendet men inombords verkar dom vara helt underbara människor. Jag känner inte dom privat utan har endast träffats en gång och pratat lite, men under den korta tiden så kände jag att båda dom har fötterna på jorden.

Mycket av det dom pratar om hänger i hop med vad andra försöker få världen att reagera på. Indy Beauty kör på samma spår och försöker få människor att älska sig själva oavsett hur du ser ut. Självhat är ett stort problem i vårt samhälle, men det är svårt att orka bli stark när världen runt en inte förstår det här med kroppsideal. Vi har så mycket mer att lära oss och jag hoppas kunna skriva mer om detta i framtiden. För det är så viktigt, vi lever i 2018 och det är inte rätt att någon skall behöva må dåligt över hur en ser ut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.