Hälsa & Livsstil

Återblickar – Januari 2022

Årets första återblick, januari 2022. Vad har hänt, något att minnas eller bara viljas förträngas helt enkelt.

Januari har som sagt inte varit en månad då något så där jätte speciellt hänt, verken positivt eller negativt. Jag har mest hängt hemma på hemmakontoret och framför bioduken i gillestugan. En frivillig karantän skulle man kunna säga. Men eftersom jag tänkte ta igång det här med återblickar igen så borde ju även en sådan här månad få vara med. I 1 år 10 månader och ca 25 dagar har jag jobbat hemifrån med ett undantag på ca 1 månad då vi fick gå tillbaka till kontoret. Så under denna tid har jag och resten av världen stannat upp lite från alla roligheter. Men något måste ju ändå ha hänt varje månad som kan vara värt att minnas eller viljas förträngas.

Bäst under denna månad:

Äntligen kom jag till en klinik där dom tog mina smärtor på allvar. Så denna månad påbörjade jag rehab. Kan inte må bättre av detta. Vi hittade en medicinering som funka även då jag fick alla tänkbara biverkningar första veckan.

Sämst under denna månad:

Det har väl egentligen inte varit en speciellt dålig månad även då den inte varit bra heller, en rätt normal pandemi månad skulle man kunna säga. Något som varit dåligt är väl det här tråkiga vädret. Malik drog in över landet typ.

Och så saknar jag att åka till stugan. Men då vi fick problem med gråvatten avloppet över nyår så planerar vi inte åka upp på ett tag.

Något jag funderat på:

Varför så många är emot att vaccinera sig. Är det så farligt att ta dessa sprutor om man nu är fullt frisk annars? Kanske egentligen inget jag tänkt på specifikt denna månad, men jag har börjat tröttna rätt rejält på denna pandemi nu.

Vad hände denna månad för ett år sedan:

  • Jag började 2021 med att ligga på sjukhus pga misstänkt stroke. Vilket det inte var som tur var. Tror faktiskt inte jag fick veta vad det egentligen var, men jag blev bra och har inte haft för stora men efter.
  • Tog på mig uppdraget att hitta det bästa receptet på sockerfria havrekakor. Gav dock upp efter ett antal försök då jag inte fick till rätta konsistensen.

Inköp gjorda under januari:

Uppdaterade min hudvårdsrutin med produkter från Apolosophy+. Det blev Active+ Care & Barrier Face cream och Active+ Hyaluronic Acid serum. Återkommer med recension på dessa längre fram.

Vad händer nu under Februari:

  • Jag packar väskan och flyger ner till solen under två veckor!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.