Återblick – Oktober

Ytterligare en månad har swishat förbi oss och vi börjar sakta men säkert ta oss in mot vintern. Är ni redo för det? Inte jag iallafall, så idag tar vi oss en återblick över oktober och förtränger allt det där med snö för en liten stund.

Hösten kom och det var verkligen dags att plocka in allt som stod ute på tomten eller verandan. Riktigt kallt om nätterna. Men visst är hösten så otroligt vacker! Älskar alla härliga färger som pryder både träd och mark. Blir glad när jag är ute och går helt enkelt. Jag har även byta ut varannan kaffe till te. Jag behöver inte få i mig allt koffein utan vill endast ha något varmt att dricka när jag sitter hemma på kontoret om dagarna. 

Men vad hände egentligen under oktober som är värt att blicka tillbaka på? Jag var nagelmodell igen och denna gång vart det franskt. Då jag har väldigt svårt med långa naglar så fick jag en lite kortare variant och jag är riktigt nöjd. Lite så att jag har svårt för att ta fram nagellacken nu och måla naglarna. Men det är det som är fördelen med franskt, inga mörka färger som måste täckas utan jag kan måla på med egentligen vilken färg jag vill. 

Sambon och jag “firade” 19 år i början på oktober. Det är 19 år sedan vi blev tillsammans. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Inte för att det är hemskt utan för att jag börjar känna mig gammal. *skrattar* 

Självklart var det äntligen dags för resan till Amsterdam med sambon och resterande ledningsgrupp från hans företag. Jag kommer inte skriva så mycket mer om den resan här då ni redan har fått ett och annat inlägg om den resan.

Vintern han faktiskt dyka upp på besök redan i oktober. Även om den försvann lite då och då så fanns den ändå där någon morgon när man vaknade. Nästan lite så att jag tänkte tända mig en brasa redan på morgonen och flytta ut kontoret till vardagsrummet igen bara för att få mysa lite.

Bäst under denna månad:

Det är helt klart resan till Amsterdam. Den gick precis som planerat och vi hade inga som helst hinder på vägen.

Sämst under denna månad:

Här hamnar även en liten bit av resan till Amsterdam. Bull matvägrade under flera dagar och det var inge kul att vara så många mil och inte kunna hjälpa till. Under tre dagar försökte mamma och pappa med flera olika sorters blötfoder (som han oftast äter), spraygrädde, smör, hel grillad kyckling, kycklingklubbor och färska räkor. Dag 4 gav han tydligen upp och började äta. Varför han gjorde så där vet vi inte, men nu när vi är hemma äter han precis som vanligt. Inga konstigheter alls, alla sorters mat går ner utan problem. Ibland känner man sig så himla hjälplös och speciellt nu när han är så gammal.

Något jag funderat på:

Sverige anordnar olika galakvällar för att samla in pengar till olika organisationer som hjälper barn här i världen. Men vore det inte bra att anordna en sådan galakväll för barn här i Sverige? Alla dom här barnen som kanske är hemlösa, far illa i hemmet eller behöver extra stöd. Det kanske redan finns något sådant, ni får gärna upplysa mig om det i sådant fall så jag kanske kan ge en hjälpande hand där också.

Vad hände denna månad för ett år sedan:

  • Jag packade väskan och flög till Brighton för en långhelg
  • Influensers of Sweden hade sin första gala
  • Första upplagan av Beauty & Fashion Show gick av stapeln på Waterfront
  • Avslutade månaden med att stå på backluckeloppis för första gången

Vad händer under November:

  • Far upp till stugan första helgen i november med förhoppning på att plocka årets sista svamp.
  • Det är två mässor denna månad som jag tänkte gå på. Eget företag och Allt om hälsa. Tur nog är dom samtidigt i samma byggnad. 
  • I slutet på november är det dags för Glamation gala 2K18! Skall bli väldigt intressant och se vad den levererar.
  • Självklart skall jag jobba vidare på årets julkalender. Har dock inte bestämt mig riktigt hur jag vill ha den. Blir det en lucka varje dag fram till julafton, en varje advent eller kanske en 12 dagars som börjar bli riktigt populärt nu?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.