Hälsa & Livsstil

Återblick – Mars

Februari gick över till mars och nu har vi äntligen kommit till april. Månaden som ger oss lite mer sol, fågelkvitter och kanske några påskägg.

Mars var månaden som jag startade på Steam Hotel. Så jäkla härlig start på månaden kan jag lova er. Även då jag inte mådde hundra under vistelsen där kunde jag ändå hantera situationen rätt bra, tror jag. Ni kan läsa mer om trippen till Steam Hotel här.

Tog mig iväg till Nordiska Trädgårdar för att få lite inspiration till vårens planteringar. Men mässan var så dålig att jag faktiskt kom hem helt tomhänt.

I och med hur månaden började intalade jag mig själv att denna månad skall jag minsann släppa alla krav på mig själv och ta vara på lugnet. Det som inte måste göras nu kan helt enkelt vänta lite, och jag skall absolut inte ha något dåligt samvete för att jag tar det lugnt istället. Jag går och lägger mig tidigare om kvällarna (efter att ha varit mobilfri minst en timme). Kanske vaknar jag inte helt utvilad då jag fortfarande vaknar flera gånger per natt. Men snart så kanske det blir bättre.

Utan att känna någon stress så försöker jag planera veckan som kommer. Inte sätta upp några måsten utan mer saker jag kanske borde hinna göra. På så sätt känns det rätt skönt att bocka av listan om jag skulle hinna göra något av punkterna. Något som dock varit på listan lite för länge nu är att färga håret. Jag har redan köpt färgen och utväxten börjar faktiskt ta över. Frågan är varför jag aldrig kommer till skott och färgar, för det är inte speciellt jobbigt och jag kan ligga i badet under tiden som färgen verkar.

Men ändå har mars inte varit den bästa månaden när det kommer till min hälsa. Det har gått upp och ner för varje dag men slutet på mars har varit en konstant resa nedåt. Jag hoppas verkligen att april blir en bättre månad och att allt som triggar igång mitt mående får ett slut. I och med hur jag mår så känner jag nu att bloggen blir lidande. Det är inte mitt riktiga jag som sitter vid tangentbordet eller bakom kameran. Att prova produkter är det som får mig att må lite bättre för stunden men sedan tar det stopp.

Så jag som sagt inte alls mått så bra den senaste tiden och känt mig ännu sämre dom senaste dagarna så planerade vi att göra en spontanhelg, ta dagen som den kommer. I lördags blev det en heldag på stan med sambon. Vi gick till Bengans och köpte på oss lite nya lp skivor, Lush för lite nya badbomber och lite blomster på Hötorget. Väldigt trevligt och spontant. På kvällen blev det självklart ett bad med Royalty innan middag och film.

I går blev det en spontanare till sambons syster och familj för en fika. Väldigt trevligt och jag fick tillfälle att sitta bakom ratten in mot city. Något jag oftast försöker undvika då jag tycker det är så grötigt och stressigt. Men idag gick det väldigt bra, tycker jag.

Vad hände denna månad för ett år sedan:

  • Sprang runt som en dåre på pressveckan
  • Min dröm om att leka silversmed gick i uppfyllelse, ni kan läsa om det här.
  • Det var nu jag bestämde mig för att säga upp mig efter nästan 9 år och påbörja något nytt.

Vad händer under april 2019:

  • Sorry, men Game of Thrones är äntligen tillbaka i april!!
  • Hoppas på att få “fira” påsken i stugan.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.