Återblick juli
Hälsa & Livet

Återblick – Juli

Ännu en sommarmånad har passerat och snart är kanske hösten här. Men jag tänker försöker njuta ännu några dagar eller veckor innan ljus, plädar och tjocktröjor kommer fram.

Undrar ni vart mina veckouppdateringar tog vägen? Jag testar något nytt nu och kör en uppdatering en gång i månaden istället för en gång i veckan. Just nu under sommaren kanske det inte händer så jäkla mycket men jag vill ändå hålla bloggen vid liv och uppdatera om det händer något intressant. Så jag testar detta under juli och augusti för att se om jag behåller det eller återgå till veckouppdateringarna.

Återblick juli

Hänt under Juli:

Den första halvan på juli vet ni redan vad som hände, inte mycket faktiskt. Sitter hemma i vardagsrummet och jobbar på förmiddagarna då det inte går att vistas på mitt kontor på övervåningen. Har inte varit upp där sedan midsommar och det lär nog dröja någon vecka. Så nu får stora matbordet agera kontor åt mig, tur att vi aldrig äter middag där. Känns rätt pampigt att sitta vid ett stort valnötsbord, silver kandelaber och höga stolar. Det är bara den där karaffen med whiskey som saknas sedan är det lite som Dallas eller Dynastin. Men men….

Jag tog med mig sambon för att köra en helg på Åland, något ni kunde följa på Instagram och Stories. En helt perfekt helg om vi bortser från att jag typ nästan bara packat ner kläder och produkter för att köra en heldag på stranden under helgen. Men när vi vaknade upp på lördagen så regnade det. Det var inte alls det vädret jag hoppats på, men med lite omplanering så blev dagen precis hur bra som helst. Dock fick alla produkter och badkläder följa med hem oanvända.

Återblick juli

Men jag hade så himla trevligt på Åland så en vecka efter bokade jag och föräldrarna en trip tillbaka. Denna gång vart det bara över dagen men jag fick återkomma till Rockoff och spendera dagen där. Tyvärr missade vi soundcheck den dagen men jag fick besöka Open Water Brewery som är ett relativt nytt micro bryggeri strax utanför Mariehamn. Sådana besök gillar jag.

Denna månad var månaden då min slutlön från förra arbetsplatsen kom. Kändes väldigt konstigt. Nästan nio år på företaget och nu är det verkligen över där. Inte för att jag ångrar uppsägningen eller så. Trivs så jäkla bra med min nya situation och arbetsplats så inga bittra eller ledsna miner här.

Bäst under Juli:

Är helt klart resan till Åland med sambon. Även om vädret kanske inte blev som jag planerat så flöt allt på precis så som vi önskade.

Sämst under Juli:

Min månad har absolut inte varit dålig även då jag jobbar dom flesta dagarna. Men om jag måste ta fram något som varit sämst med denna månad så är det helt klart alla bränder som härjar runt om i Sverige.

Produkter jag testat under Juli:

Här kommer jag inte skriva speciellt mycket om varje produkt som jag testat, utan mest bara hinta om dom är bra eller dåliga. Är det någon av produkterna ni vill veta mer om så är det bara att säga till så gör jag ett inlägg om dom. Tanken är ju att jag skall göra inlägg om dom flesta produkter som jag testar oavsett om det är pr utskick eller om jag köpt dom själv. Denna månad blir det inga produkter då jag varit så himla dålig på att testa nya produkter. Men jag har redan tagit fram en hel del produkter jag kommer testa nu under augusti.

Vad hände denna månad för ett år sedan:

  • Jag var uppe i Norrbotten och hade en otroligt skön semester med sambon, hans lillebror plus respektive och några av deras vänner.
  • Gjorde Lash lift för första gången
  • Började en trevlig semestertradition. Rockoff i Mariehamn skall bli ett stående inslag på vår semester

Vad händer nästa månad:

  • Än så länge är det inte mycket inplanerat. Men det jag ser fram emot nu är Magnus Carlsson på Mosebacke i slutet på augusti.

Vad tror ni, var det bättre med ett sådant här inlägg varje vecka eller räcker det med ett i månaden och då kanske skriva lite mer kortfattat om det som är med relevant?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.