Hälsa & Livet

Återblick – Januari 2019

Januari brukar vara månaden då folk brukar vilja bli en bättre person, stora mål inom hälsa och rikedom. Mitt januari blev faktiskt hälsans månad, men inte för att jag ville det utan för att det bara hände.

Ja januari var inte precis den bästa månaden för min hälsa. Som ni redan vet tillbringade jag årets första timmar på akuten. (Ni kan läsa mer om det här) Så januari blev månaden då hälsan gick före så mycket annat som jag hade tänkt ta mig igenom. Allt som hände under januari så är faktiskt hälsan den röda tråden medvetet eller omedvetet.

Tanken var att jag skulle besöka Formex på Stockholmsmässan, men hälsan och bokslut kom emellan. Så tråkigt men det kommer fler gånger helt enkelt!

Jag skulle även delta i en föreläsning om algoritmer med Tjejerkodar men den fick jag också ställa in pga hälsan. Det blev till att prioritera tillfällena denna månad och då valde jag att spendera en timme på webinar med Linda Hörnfeldt. Så skönt att kunna sitta hemma framför datorn men ändå få ta del av det hon ville ha sagt.

Sedan så fick jag äran att följa med Louise på event hos Kicks när dom öppnade deras flagstore i Gallerian. Det har inte varit så mycket skönhetsrelaterade event på sistone för mig så detta var extra kul faktiskt. Kan säga att denna kväll behövdes verkligen, min energi kom tillbaka om även bara för någon dag.

Gjorde även något som jag egentligen inte ville men vart tvungen. Eller jag vet faktiskt inte. Strunt samma varför, jag sa iallafall upp mig på mitt nuvarande jobb. Så nu om lite mindre än 3 månader är jag arbetslös igen. Denna gång kommer jag söka mig efter ett heltids jobb även om det var drömmen att jobba deltid. Men räkningar skall betalas, ett kylskåp skall fyllas och en katt skall mättas. Så det var ett tufft beslut, men jag känner ändå att det var ett måste. Det var kul så länge det varade med andra ord. Jag hade sambons fulla stöd i detta beslut och det kändes otroligt bra.

Vad hände denna månad för ett år sedan:

  • Jag var bjuden på Daisy Beauty Expo och hade det hur trevligt som helst i två dagar.
  • Tog en tur med Eckerö linjen även detta år.
  • Såg Johan Glans på Cirkus, sjukt roligt!
  • Var på “modevisning” som var ett samarbete mellan Viktor and rolf, Zalando och Plaza Kvinna.

Vad händer under februari 2019:

  • Sambon fyller 40! Hihi så kul att kunna reta honom i flera månader innan jag väl står där.
  • Skall försöka att komma iväg på Stockholm Furniture & Light Fair när den går av stapeln 5-9 februari.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.