Hälsa & Livet

Återblick – Februari 2019

Februari är en sån där mellan månad som inte gör någon som helst nytta har jag hört. Kanske stämmer det, men det är väl ingen månad som är till någon mer nytta om man inte gör det till något speciellt kan jag tänka mig. Det blir så pass bra som man gör det.

Är verkligen februari så tråkig som många säger? Att vädret spelat åt ett spratt denna månad kan jag hålla med om. Det började med flera centimeter och inte decimeter snö under två – tre dygn, kyla ner mot 16 minus. Och sedan vände det tvär snabbt, blev plus grader, snön började smälta och så kom regnet. Fick vi behålla vintern en vecka ens? Nu ska jag inte klaga för våren tittade ju faktiskt fram under sista veckan här i februari. Hur ofta händer det!

Denna månad påbörjade jag ett nytt jobb även då jag fortfarande satt kvar på det andra under en uppsägningstid. Tanken är att jag jobbar deltid nu under uppsägningen och sedan hoppas vi på att allt går som det skall och jag kan börja jobba heltid sedan.

Lite pga jobbskäl så fick jag ställa in lite pressevent under månaden tyvärr, men jobbet kommer före faktiskt. Men jag passade på att gå på Daisy Beauty Awards galan en liten stund då den hölls på kvällstid. Zombien blev dock inte så väldigt långvarig, ville inte komma med påsar under ögonen redan dag 2 på nya jobbet. Och jag är glad att jag gick hem då jag gjorde för dagen efter vaknade jag upp och kände mig bakis, men utan en droppe alkohol i kroppen. Har faktiskt inte druckit en droppe alkohol sedan nyårsafton.

Jag har inte mått så himla bra denna månad om jag skall vara helt ärlig. Men det går framåt och jag hoppas att jag får rätsida på det snart. Har verken tid eller lust att inte vara mitt vanliga jag längre. Och som jag skrev härom dagen så kommer det blir dagar då det är tyst här. Jag måste koppla bort det som gör mig stressad. Och även om jag älskar att blogga så måste jag ta det lugnt.

Nästa månad kommer börja på bästa sätt då jag tar mig till Västerås och skall bo på Steam Hotell som jag berättat om. Jag har redan nu en massa idéer på inlägg och foton som skall fixas under tiden jag är där så jag hoppas vara tillbaka som vanligt under mars månad. Hoppas ni står ut med lite tysta perioder, men jag lovar att vara tillbaka snart!

Vad hände denna månad för ett år sedan:

 • “Firade” Alla hjärtans dag på Fryshuset med sambon för att se Toto. (Inte mitt förslag)
 • Daisy Beauty Awards galan
 • Såg även Magnus Carlsson på Scala teatern.
 • Vi tog in hantverkare för att påbörja bygget i gillestuga och klädkammare

Vad händer under mars 2019:

 • Jag kommer tillbringa lite tid på Steam Hotel för avkoppling, spa och god mat. Som jag längtat!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 2 mars 2019 at 17:36

  Härligt med Steam hotel. Dit skulle jag också vilja åka. Hoppas du får vila upp dig ordentligt ❣️

  • Reply Annica 4 mars 2019 at 11:05

   Så härligt hotell! Kommer absolut åka tillbaka hit. Utvilad är bara förordet. *skrattar*

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.