Hälsa & Livet

Återblick – April

Verandan är nu fylld med blommor och kryddor, håret har fått sig en avfärgning och mina fräknar börjar komma fram. Är våren här för att stanna nu kanske?

April är över och vi har haft strålande vårväder måste jag nog säga. Månaden började inte så himla bra, men jag tror faktiskt att jag nått botten och börjat ta mig uppåt igen. Idag mår jag mycket bättre och ser på en ljus framtid. Efter påsk gick jag till att börja heltid igen, vilket jag är otroligt glad över.

Han med en sväng på pressveckan, det blev några snabba besök då jag skulle arbeta hela veckan. Men lite nyheter hittade jag och kommer visa er dom här så småningom, skall bara testa dom lite mer först. Över påsken blev det som sagt en resa till stugan. Så himla härlig påsk, ni kan läsa mer om den här. Önskade vi kunnat stanna några dagar till och bara fått njuta lite mer av det härliga vädret.

Tog med mig Louise till The Adviral Experience. Där bjöds det på vegansk pizza, bubbel, cakepops och några varumärken som visade upp deras produkter. Vi hade ett mål i sikte och det var att få en liten tattuering, ja för liten blev den allt. Jag tog “play pause” bakom örat som ni säkert redan sett på Instagram.

Men visste ni att play tecknet egentligen betyder The moments och paus – The memory. Inte jag heller tills jag började googla. Min tanke var faktiskt något liknade när jag tänkte på att jag ville ha denna tattuering. Det fanns ca 10 stycken som vi fick välja på.

Annars har april varit en rätt lugn månad. Min hälsa går åt rätt håll och jag känner mig otroligt mycket piggare, gladare och motiverad. För att råda bot på min sömnlöshet så har vi i helgen möblerat om i sovrummet. Sängen har fått byta riktigt och är nu i nord öst läge i stället för syd väst. Så om några nätter kommer jag troligen märka om det har hjälpt eller inte. Varför vi testade detta är för att när jag sover på andra ställen förutom sängen så sover jag mycket bättre. Dessa ställen har jag då inte huvudet åt syd väst. Vi tänkte, varför inte testa.

Vad händer under maj 2019:

  • Stockholm Beauty Week. Vet dock inte om jag kommer att gå detta år pga jobb.
  • Har några enstaka event inbokade under denna månad.
  • Det är dags att dra igång en ny renovering i källaren så i början på maj kommer det en byggfirma som skall se över vad dom ska göra.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.