ArtDeco Beauty Balm Lip Base

ArtDeco Beauty Balm Lip Base
ArtDeco Beauty Balm lip base

Använder du något under läppstiftet för att förlänga hållbarheten eller helt enkelt för att ta hand om dina läppar? Sedan jag blev bekant med ArtDeco Beauty Balm Lip Base målar jag nästan aldrig läpparna utan denna.

Denna lilla förpackning från Artdeco får lätt plats i din handväska och kan säkert rädda dina läppar under många tillfällen. Under Daisy Beauty Expo tidigare i år träffade jag på denna produkt och måste faktiskt säga att jag var skeptisk i början, vad skulle denna kunna göra som ett läppstift inte kan. Små jobbigt att använda två produkter hela tiden.

ArtDeco Beauty Balm Lip Base

Jag gav ArtDeco Beauty Balm Lip Base en vecka var tanken. Under dessa dagar testade jag som bas under läppstift eller endast denna för att vårda. Applicera och låt sjunka in lite innan du applicerar ett läppstift. Jag har använt både liquid och vanliga fasta läppstift och tycker det fungerar väldigt bra till båda. Orkar du inte måla läpparna hela tiden så fungerar denna absolut lite bra att ha som ett vårdande lip balm.

ArtDeco Beauty Balm Lip Base innehåller aminopeptider, kollagen och hyaluronsyra som återfuktar läpparna. Läpparna blir verkligen mjuka och återfuktade efter ha använt denna.

Tror faktiskt att denna kan skapa ett litet beroende. Den är som sagt väldigt behändig att bära med sig och det gör inget om man skulle råka måla utanför, så varför inte ha med sig den och applicera lite då och då utan spegel. Perfekt att ha med sig i lilla handväskan när du är ute på middag eller tar några drinkar, behöver du bättra på efter några timmar så är det bara att grunda med primern innan, alternativt om kvällen börjar gå mot små timmarna kan du troligen använda endast denna och ändå känna dig snygg.

Den skall neutralisera så att du får nude läppar men jag tycker faktiskt inte att den gör det på mig. Kan vara olika för alla men jag ser ingen skillnad på mina läppar.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.