Årets önskelista – Skönhet & Hälsa

årets önskelista

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Inga budget klappar på listan i år nästan, men det är väl egentligen inget ovanligt. Oftast köper man det man vill ha under året om kostnaden inte är för hög. Och det som finns kvar på listan är det man inte haft råd att köpa men önskar sig.

Allt efter att jag började fundera på vad jag egentligen önskar mig så blev listan allt längre. Så för att inte trötta ut er så delar jag upp årets önskelista per kategori helt enkelt. Först ut har vi som sagt skönhet och hälsa, och det kanske är den kategori som intresserar många av er mest.

Beauty Act – Iconic Face Palette Limited Edition* 299:-

Grazette Add Some RE-BOOST Rose Gold* 199:-

The Body Shop – Breathe Essential Oil Blend* 245:-

The Body Shop – Wild Pine Room Spray* 155:-

The Body Shop – Black Musk Eau De Toilette* 295:-/30ml

The Soul pharmacy – Badsalt Lavender & Seeds – Relax 139:-

Butik Kalcit – Kakao Mother Earth 255:-

Bronza – Hydrating Bronzing Mist* 183:-

Kerstin Florian – Juniper Berry Bath & Body Oil* 625:-

Nordic Superfood – Acu Cups* 439:-

Womensync – Chicca Roast 279:-

Womensync – Ett liv i sync med din kvinnliga biologi* 449:-

Lancôme – Lash Idôle Mascara Waterproof* 299:-

Det är helt otroligt, jag trodde inte alls denna lista skulle bli så lång i år. Men desto mer jag satt och surfade runt så hittade jag så mycket trevligt som jag bara var tvungen att lägga på önskelistan. Självklart hittade jag massa mer, men det fick räcka med detta för detta inlägg.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.