Skönhet & Mode

Årets önskelista – mode

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det är aldrig enkelt med önskelistor. När jag började fundera på vad jag önskar mig inom mode fick jag lite smått panik. Dom senaste månaderna har jag inte alls tittat på speciellt mycket “vardagskläder” utan det har dragit mer åt träningskläder eller mys kläder. Kanske inte så himla konstigt med tanke på den värld vi lever i just nu. 95% av dom gånger jag väl lämnar huset är det för att gå och träna. Så på sätt och vis känns det konstigt att köpa andra kläder just nu. När skall man bära dom liksom?

| Jacka | Vindjacka* | Blus* | Mönstrad blus | Kort klänning* | Skjortklänning* | Tights* | Skaljacka* | Skalbyxor* |

Önskar mig så många fler tights då det är typ det jag bor i nu om jag kommer ur pyjamasen. Det som går åt här hemma är ju faktiskt strumpor, t-shirts, trosor och tights. Vinterkläderna får stanna nedpackade till nästa vinter känns det lite som nu. Tar på mig ett par tofflor om jag fryser här hemma. Nu när jag tänker efter så skulle jag faktiskt vilja ha ett riktigt härligt mjukis set att bära hemma på vardagarna. Eller kanske ett par riktigt mysiga sockor som värmer fötterna under skrivbordet. Förstår inte varför det alltid drar så jäkla kallt under just skrivbordet. Det var precis samma sak på kontoret.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.