Årets önskelista – Mode & Hemmet

årets önskelista

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Och så var vi på årets sista önskelista med både mode och för hemmet. Det är väl egentligen dom två kategorier som går varmast nu för mig. Skönhet har som sagt legat lite på is under min sjukskrivning och hemmet är där jag försökt att hålla mig till hands. Men idag går egentligen mode, hem, skönhet och hälsa runt i en cirkel och kompletterar varann väldigt bra.

Fast nu var det inte precis det vi skulle prata om idag, utan det jag önskar mig. Så håll tillgodo, du kanske hittar något här som du själv vill önska dig av tomten. Först ut kör vi mode, där mina kulörer går i svart och grönt. Ingen nyhet precis men det är liksom mina färger.

Mode

EllosMorgonrock Philippa* 374:-

EllosKappa Hilma* 559:-

LindexStickad tröja med v-ringning* 399:-

ConverseChuck Taylor All Star Berkshire Höga sneakers 969:-

MonkiGrön grovstickad polotröja 399:-

LindexFlätad handväska i läderimitation* 399:-

LindexLYKKE Vid byxa med hög midja* 599:-

CubusLångkalsonger i merinoull 599:-

CubusLångärmad topp i merinoull 599:-

Hemmet

Och så har vi hemmet, hjärtat i livet. Här finns det så mycket som jag skulle vilja önska mig egentligen. Men frågan är ju oftast, behöver jag det jag önskar mig? Självklart, vem kan inte få nog av prylar som främjar harmonin i livet!

Zyliss – Sautepanna med lock Superior ZYLISS 29 cm* 899:-

KalcitLjusstake med bricka 199:-

Soul FactoryYogamatta i Ull 1099:-

Ida Warg BeautySunny Infusion & Feeling Clean doftljus 199:-

Maverick CommerceSittsäck 906:-

LushSleepy & Snow Fairy doftljus 150:-

GranitTesil Glas Korklock* 39:-

Imse StudioIrregular Cup 284:-

GranitPläd Chunky Wool Blend* 130×160 cm Grå 799:-

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.