Årets önskelista – Julen 2018

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Önskelistor är en aldrig för gammal för enligt mig. Så idag visar jag er min önskelista för denna jul även då jag inte kommer få några julklappar. Nej jag har inte varit elak i år *skrattar*

När jag ändå är igång och pratar årets julklappar så måste jag ju självklart göra mig en egen önskelista. Nu är det ju så att jag verken ger eller får julklappar längre då vi endast kör “julklappsspelet”, men önska sig kan man alltid. Kanske blir det en lista för mig att gå efter på mellandagsrean om det nu finns några pengar kvar efter all shopping till julbordet.

Älskar verkligen Rituals The Ritual Of Yalda* kollektionen! Att jag skulle falla för en kollektion med dofter av granatäpple och vattenmelon trodde jag inte. Trodde det skulle bli alldeles för sött för mig. Men icke, jag är kär! Detta är Rituals bästa kollektion enligt mig. Varje gång jag passerar en butik med dessa produkter stannar jag och sniffar. Så jag hoppas jag hinner haffa mig några av dessa innan dom försvinner från butikshyllan.

Tidigare i år fick jag mig en kamera av min kära sambo då den förra gått sönder. Och nu är jag väldigt sugen på att utöka kamera tillbehören med ett objektiv. Panasonic Lumix G 42,5/1,7 ASPH Power O.I.S, kanske kan ta min fotografering till en ny nivå.

THE INKEY LIST är för mig ett helt nytt märke och jag är väldigt sugen på att testa produkterna. Ett stilrent och enkelt yttre får mig att tro på innehållet. Vad jag vet så finns dessa endast online hos Sephora.

Efter ha använt Annemarie Börlind 3 in 1 Facial Oil en längre tid är jag så himla sugen på Hyaluron-Shake

Så har vi omtalade IT Cosmetics som kommit till Sverige. Jag har inte hunnit testa några av produkterna men är väldigt sugen på Your Skin But Better CC+ SPF 50+*  och Bye Bye Under Eye Concealing Pot

Doften som jag är sugen på denna jul är Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale Edp*. Alltså hur snygg är inte flaskan? 

Jag vet att jag fyller 40 nästa år, men jag önskar mig verkligen en moped. Gärna en klass 2 så jag kan köra på cykelbanor till och från jobbet. Denna är eldriven vilket gör det lite miljövänligare och mer ekonomiskt.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.