Dare to be you 2017
Hälsa & Livet

Året som gått – Året som kommer

2016 har nu passerat. Positivt eller negativt? Ja det är nog olika. För mig är det både positivt och negativt. Det skall bli skönt att vända blad och börja på ett nytt år, men samtidigt lite tråkigt att tiden går så otroligt fort. Han jag med allt jag ville under året egentligen?

2016 har varit det år jag har lagt ner mer av min fria tid på att bygga upp en bättre blogg. Det har inte bara varit synliga förändringar utan jag har även tagit detta år till att lära mig så otroligt mycket nytt som främjar både bloggen och mig på en personlig nivå.

Utan bloggen och det som händer runt den så tror jag tyvärr att jag skulle ha gått in i väggen under detta år. Många gnäller på att man endast visar en positivt och opersonlig sida utåt, men jag har av personliga skäl inte kunnat dela med mig av allt det jag velat under året. Det skall bli ändring på det under 2017. Det kommer så småningom helt enkelt. Ta en dag i taget och det mesta löser sig.

2017 blir det år jag satsar ännu lite mera på bloggen och mig själv faktiskt. Det skall in med mer kunskap i mitt huvud som jag sedan kommer ha nytta av här. Jag känner mig som en svamp som vill suga åt mig massa nytt. Och där handlar det inte bara om nya produkter utan även kunskaper runt omkring hela denna sociala värld. Jag är så glad över att jag får träffa underbara människor som ger mig glädje och kunskap.  Kalendern har redan börjats fylla upp med event, resor och kunskap. Det händer något skoj varje månad fram till slutet på sommaren. Det är sådant som håller en på humör hela tiden. En morot i vardagen. Även om allt inte är bloggrelaterat så kommer jag mycket troligt att dela med mig av det här.

Kan egentligen inte tacka er tillräckligt mycket för att ni finns där. Blir så glad när jag ser att ni kommer in och läser, delar med er av era åsikter och bara finns där. Utan er skulle bloggen inte finnas med. Har ni hört den förut? Jo men det är bara för att det är så.

Vad skulle ni vilja ha mer av här på bloggen? Är det något ni saknar eller tycker att ni sett alldeles för lite av under 2016.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.