Är du redo för Black Friday nu?

Vi har gått igenom hur du fyndar som bäst så nu tar vi ett steg längre och gör oss redo för Black Friday!

Jag var lite tveksam till om jag verkligen skulle göra ett inlägg om Black Friday. På ett sätt vill jag inte påverka er att konsumera en massa i onödan, men så tänkte jag lite mer. Och va tusan, ni som redan bestämt er för att spendera halva lönen denna dag har ju redan bestämt er.

Så jag kan bara vara snäll och hjälpa till lite tänkte sätta ihop en lista på dom butiker som kör en bra deal under Black Friday. Men redan i förra veckan började det strömma in mail om denna dag. Och i år verkar det inte längre bara vara en dag. I måndags började nämligen Black Week. Så Black Friday, Black Weekend och Cyber Monday har inte längre något syfte. Med andra ord jag skiter i den där listan för Black Friday. Varför skall alltid allt dras ut till max, kunde inte dom tre ovan nämnda “dagarna” få ha sitt syfte.

Vill du fynda så kan du gå in och läsa lite tips i detta inlägg, “Så fyndar du som bäst” som kom upp tidigare idag.

Jo men för dig som inte har koll på Black Friday så är det årets störta shoppingdag. I år sker den 23 november, samma dag som lönen kommer för dom flesta. Denna dag har inte varit så väldigt stor i Sverige tidigare, men i USA är det gigantiskt. Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving, en klämdag i USA. Själva namnet sägs komma från att dagen markerar avstampet för handelns vändning från röda siffror till svarta siffror.

Med andra ord är Black Week, Black Weekend och Cyber Monday något som kommit på i efterhand. Allt för att locka till mer konsumtion känns det som.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.