20 maj, 2022

Är det hösten som är på intåg

 Är det hösten som är på intåg

Det har blivit svalare om dagarna och kvällarna blir allt kallare. Är det hösten som är på intåg kanske?

Ny vecka är här och jag har tagit mig upp till stugan i Kopparberg igen. Otroligt skönt att vakna upp ytterligare en måndagsmorgon och veta att jag inte behöver stiga upp riktigt än.

Att jag ständigt längtar bort från vardagen kanske inte är så konstigt egentligen. Jag är inte nöjd med min vardag och tar alla tillfällen till att få fly den. Men jag har även föräldrar som tar varje chans att komma hemifrån. Är det bara för några timmar eller någon dag är inget ovanligt. Varför gå och handla på den lokala butiken när det finns andra roliga butiker i staden någon timme bort. Så det kanske är grunden till varför jag är så van att alltid ta till flykt istället för att stanna och se till att trivas med vardagen.

Jag behöver inte alltid göra något speciellt varje gång utan kan mycket väl åka till stugan och bara vara, ta mig till ett kafé och sitta där några timmar. Det är det där att fly vardagen jag vill. Och det är väl lite det jag gör denna vecka. Jag har sett till att börja fylla upp min kalender med borta små och stora saker denna höst. Ibland är det sådant som håller humöret och gnistan uppe. Så varför inte göra något åt vardagen istället kanske ni tänker. Jo det är faktiskt något jag håller på med nu. Jag kommer berätta mer om det när jag är helt redo.

Men nu är det dags för mig att ta av mig pyjamasen och kliva ut i skogen. Njuta av lite sol som sakta men säkert vandrar längst trädtopparna här.

2 tankar på “Är det hösten som är på intåg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.