Apoliva goes Parnevik

Apoliva goes Parnevik

Kokos och vanilj i en limited edition upplaga. Apoliva goes Parnevik och vi får känna doften av sommaren innan värmen slår till på riktigt.

Apoliva goes Parnevik (i går 1 maj rättare sagt). Penny & Philippa Parnevik har skapat en limiterad hudvårdsserie som kommer säljas på apoteket & apoteket.se . I serien finns det duschgel, bodylotion, handkräm & läppbalsam är en limited edition kollektion.  (from den 21 maj kommer produkterna även att finnas i fysisk butik)

Illustratören till förpackningarna som Penny och Philippa valde är Veronica Ballart Lilja. Deras illustrationer på förpackningarna är en tolkning av kärleken till beachlife. Veronica tog fram en fräsch, somrig, positiv och cool stil som representerar systrarna. Titta in Veronicas hemsida så får ni se väldigt snygga illustrationer. Vart himla sugen på flera stycken.

Jag tyckte det mest spännande var att skapa designen, och jag är så nöjd med hur produkterna ser ut. Jag känner att de har ett uttryck som matchar min stil, säger Philippa.

Apoliva goes Parnevik

Åter till produkterna, dom har utvecklats av Apoteket och då tillverkats i Sverige. Winta Woldai (Apotekets toxikolog) som jobbar med granskning inom Apotekets kvalitetskontroll har varit med under hela processen av produkterna. Dessa skall innehålla vårdande och skonsamma ingredienser. Och dom är även veganska! Både Penny och Philippa har varit med i själva processen med att skapa dessa produkter.

Jag tyckte att det allra bästa var när jag fick vara i labbet och blanda ihop min egen kräm på riktigt. Jag fick värma upp, blanda, sätta i alla olika ingredienser och verkligen göra min kräm. Det var också en höjdpunkt att träffa Apotekets toxikolog Winta, som kunde förklara vad alla ingredienser är, säger Penny.

Nu tycker jag att vi tar oss en titt på produkterna, om jag kan sluta lukta på dom vill säga först. Kollektionen kommer ut med fyra olika produkter och jag tror att varje produkt är något du kan böra med dig i sommar oavsett vilken slags sommar du kommer ha.

Apoliva goes Parnevik

Apoliva Handcreme by Penny Parnevik (69SEK / 40ml)

Först ut tittar vi på deras handkräm som Penny varit med och skapat. Det är en mjukgörande och vårdande handkräm. Den innehåller vitamin E och har en otroligt doft av kokos och vanilj. Handkrämen sjunker in i huden väldigt fort och lämnar inte ifrån sig en kladdig hinna. Hehehe känner mig lite knäpp som sitter och luktar på händerna lite då och då när jag smörjt in dom.

Apoliva goes Parnevik

Apoliva Läppbalsam by Penny Parnevik (59SEK / 15ml)

Penny har problem med munsår så för henne var denna produkt lite extra viktig. Du som har eller haft munsår vet att du inte vill ta på vad som helst på läpparna när såret väl är på plats. Dom valde därför ingredienser som skyddar och är vårdande. Havreolja är en ingrediens som stärker hudens barriär och är mjukgörande. Läppbalsamet har även en naturligt hög halt med vitamin E. Och även här har vi doften av kokos och vanilj.

Apoliva goes Parnevik

Apoliva Duschgel by Phillippa Parnevik (69SEK / 200 ml)

Att välja en duschgel kan vara otroligt svårt. Du vill ha en som luktar gott, vårdar och samtidigt absolut inte torkar ut huden. Philippa har varit med och tagit fram ett duschgel som har ett mjukt lödder (finns det produkter med hårt lödder?). Den skall rengöra och vårda huden utan att torka ut. Delar av innehållet i duschgelen är sheasmörbaserat. Doft likaså här kokos och vanilj.

Apoliva goes Parnevik

Apoliva Bodylotion by Philippa Parnevik (89SEK / 200ml)

Jag vill gärna ha en bodylotion i samma doft som duschgelen (om jag nu gillar doften) så att jag kan fortsätta att ha doften efter att jag tvättat av mig. Med det vill jag säga att Philippa har tagit fram en bodylotion med samma doft som resterande produkter, vilket jag gillar. Så efter att du klivit ur duschen kan du även nu smörja in dig med en vårdande och återfuktande bodylotion i samma doft. Bodylotionen innehåller vitamin E och mjukgörande ämnen, sjunker in snabbt utan att lämna ifrån sig en kladdig yta. Jag längtar efter sommaren efter ha smörjt in mig med denna.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.