Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Apoliva Argan & Almond Kroppsolja

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Den perfekta produkten (i mitt tycke) för mina badkvällar har äntligen hittat hem till mitt badrum. Ett oväntat tillskott enligt min mening men varmt välkommet! Apoteket har nu levererat så mycket mer än bara medicin.

En nyhet på min badrumshylla ska presenteras, Apoliva Argan & Almond Kroppsolja! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, blev lite kär redan i butiken när jag stod där och fördrev tiden medans sambon shoppade loss.  Stod och tummade på kroppsoljan och shower oil, vilken skulle jag välja? Men kom ganska snabbt fram till att kroppsoljan skulle ge mina badkvällar ett nytt liv. Kroppsoljan vann och står nu fint på badrumshyllan och väntar på min badkväll.

Den här oljan innehåller vegetabiliska oljor som arganolja, mandelolja och aprikosolja. Oljan är även rik på vitaminer och essentiella fettsyror. Den ska återfukta, mjukgöra och ge huden en vacker lyster. Och självklart luktar den underbart!

Jag är väldigt sugen på resterande serie som består av bodylotion, kroppsskrubb, bodybutter och duscholja. Den här serien har faktiskt lyft min uppfattning om apoteket. Men behöver faktiskt inte vara sjuk för att gå in där och handla, de har massa annat skoj på hyllorna. Tror faktiskt jag skal ta mig en tur till närmsta apotek någon dag och se vad dom faktiskt har att erbjuda en vintertorris som mig. Men först skall jag ta mig ett bad med oljan! Ifall ni inte förstått det så använder jag denna olja som badolja och inte kroppsolja, fungerar hur bra som helst. Så det ultimata vore egentligen om man införskaffade resterande produkter för att kunna behålla doften även efter badet.

Arganoljan kommer från odlingar, och är “Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT Standard för naturlig och organisk kosmetik. 100% av ingredienserna är från organisk odling.”
Oljan kommer dessutom från frukterna, så inga träd skövlas. 

Apoliva Argan & Almond Kroppsolja finns att köpa på Apoteket för 99:- .

Har ni testat denna serie och har något ni vill dela mer er om?

// Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.