Skönhet & Mode

Apoliva Argan & Almond Duschsolja

Ibland kan man hitta riktiga favoriter i goodiebags. Och jag hittade faktiskt en riktig favorit när jag var på hudvårdskväll med Apoteket och Femina senast.

För några månader sedan skrev jag om Apoliva Argan & Almond Kroppsolja. Det var verkligen en stor favorit hos mig och den är det faktiskt fortfarande. Jag använder mig både av kroppsoljan och bodylotion. Kroppsoljan agerar antingen som badolja eller kroppsolja när jag är riktigt torr.

Men det är inte dom två produkterna jag skall berätta om idag utan duscholjan. Apoliva Argan & Almond duscholja fick jag i goodiebagen när jag besökte Apoteket och Femina läsarkvällen här om veckan. Och efter den kvällen så har duscholjan använts flitigt. Den luktar lika milt och underbart som kroppsoljan så redan där älskar jag den.

Den här oljan innehåller mjukgörande mandeloja och vårdande honung som ger huden en fin lyster. Delar av innehållet är arganoljebaserat. Oljan är även rik på vitaminer och essentiella fettsyror. Den ska återfukta, mjukgöra och ge huden en vacker lyster.

Jag är väldigt sugen på resterande serie som består av kroppsskrubb och bodybutter. Som jag berättade tidigare så var det denna serie som lyfte min uppfattning om Apoteket. Nu kan man faktiskt gå dit utan att behöva hämta ut recept eller köpa nässpray. Apoteket har massa andra trevliga produkter som inte alls har med sjukdomar att göra.

Så nu kan kylan komma så att jag kan ta ett bad med kropps/badoljan och sedan duscha mig ren med duscholjan. Perfekt kombo!

Arganoljan kommer från odlingar, och är “Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT Standard för naturlig och organisk kosmetik. 100% av ingredienserna är från organisk odling.” Oljan kommer dessutom från frukterna, så inga träd skövlas. 

Apoliva Argan & Almond duschsolja finns att köpa på Apoteket för 69:-/250ml .

Har ni testat denna serie och har något ni vill dela mer er om?

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.