Äntligen är den här!

Äntligen är den här

Den har varit otroligt efterlängtad, och jag har haft nedräkning sedan april känns det som. Men nu kan jag säga: Äntligen är den här!

Ja nu kan jag säga: Äntligen är den här! För några minuter sedan gick jag på semester och jag är så otroligt glad över det. Dom sista dagarna har varit förfärliga på jobbet och jag har längtat så mycket efter denna dag. Ikväll skall vi sätta oss ute på verandan oavsett väder och njuta av något gott att dricka. Imorgon drar vi igång med packning sedan bär det av till stugan. Där tänker vi tillbringa varje dag tills vi saknar betongen igen. Kanske tar vi en sväng hem för några dagar och sedan tillbaka till stugan.

Äntligen är den här

Just nu önskade jag att jag skulle få njuta av tiden lite längre än bara under tre veckor. Skulle det finnas jobbmöjligheter på orten skulle jag packa ner huset och flytta. Men det fungerar inte riktigt. Så istället skall jag njuta av varje dag som om den vore den sista och strunta i alla timmar framför OS. Det kommer bli en del tid framför datorn då jag har en del jobb som måste vara klara under augusti, men dom projekt är så pass roliga att jag inte har något emot att pyssla med dom under semestern.

Självklart har jag massa nya produkter som jag kommer försöka testa under tiden så att jag har något att visa er dom dagar det regnar. Men det kommer troligen bli lite lugnare här på bloggen under denna semesterperiod, men jag glömmer inte bort er. Nope, jag håller bara på att ladda alla batterier inför hösten. En årstid jag verkligen ser fram emot! Om jag inte vore så beroende av att vara uppkopplad hela tiden så skulle jag lämna telefonen och datorn hemma under denna tid. Bara vara och koppla bort från allt helt enkelt.

Vad pysslar ni med nu under årets ev sista sommarmånad?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Louise

    Du är värd semester och du gör ett bra jobb med din blogg!!!

    1. Annica

      Tack vad snäll du är! ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.