Ansiktsbehandling till vardagslyx
Skönhet & Mode

Ansiktsbehandling till vardagslyx

En kall grå tisdag tog jag mig ut till Ekerö för att una mig lite vardagslyx hos Confidense Skin & Spa, häng med så berättar jag!

Förra veckan tog jag mig ut till Ekerö för att få mig en härlig ansiktsbehandling hos Confidense Skin & Spa. Tror att det var i somras som jag vann en tävling som Margaretha anordnade och nu var det äntligen dags att ta ut vinsten.

Vinsten var en behandling med Opera Led mask. Förra året på Daisy Beauty Expo och året innan på Stockholm Beauty Week kunde en få testa på, men jag vet faktiskt inte varför jag aldrig gjorde det. Kanske för att jag inte ville förlora någon tid och var rädd att jag skulle somna där under masken. Men nu så får jag testa och jag har väntat så länge på att få tiden att ta mig ut till Margarethas salong.

Det är en bit att ta sig ut till Ekerö från Häggvik med kommunaltrafiken, och ni som bor i Stockholm vet att det var rätt stora problem med pendeltåg och bussar under förra veckan. Tror det tog ca 1h 30min dörr till dörr, men det gör inte så mycket. Halvvägs möte jag upp Lotta och fick då sällskap, tiden går så mycket fortare då. Val på Confidence Skin & Spa mötes vi av väldigt trevliga och ljusa lokaler. Att själva salongen var liten tycker jag endast var lite små charmigt, och sedan är det inte meningen att vi skall vara fler på plats. Som Margaretha sa, hon vill gärna att hennes kunder skall få det lugnt och skönt under en behandling. Dom flesta somnar faktiskt. Det var ingen risk denna gång, jag och Lotta pratade i ett. Tusen frågor under hela behandlingarna. Och tabben som en alltid gör, skriver inte ner alla svar i ett block på direkten. Nu har jag typ glömt mer än hälften av det som vi frågade.

Ansiktsbehandling till vardagslyx

Men till själva behandlingen. Jag fick hoppa upp på britsen först. Margaretha tvättade rent mitt ansikte och det var så skönt. Varför är det aldrig lika skönt när man tvättar ansiktet själv, skall en behöva anställa någon som gör detta morgon och kväll åt en? Då det tyvärr var problem med elen så la vi om schemat lite och jag fick en härlig kylande mask med massa eukalyptus som verkligen renade hud och luftvägar. Men jag fick testa Opera Led masken för elen kom tillbaka efter ca 25 minuter.

Ansiktsbehandling till vardagslyx

Släng dig i väggen solarium, nu är ljusterapi av den hälsosammare formen här. (Jag solade solarium upp till 3ggr/veckan när jag var 13-16 år pga bli piggare av lite färg och så ljusterapi) Opera är originalet bakom LED-Masker och bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy). Operamaskens ergonomiska utformning levereras mer energi per område och bestrålning. LED-ljuset från masken är inkohorent och ej tvingande på själva cellen, vilket ger hög tolerans på alla hudtyper utan negativa sidoeffekter. Ljusenergin tränger genom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper. Galvanisk terapi är likströmsbehandling som bryter hudens barriärfunktion för att öka inslussningen av aktiva substanser. Den galvaniska terapin utnyttjar kunskapen om hudens joner och påverkar dess dermala aktivitet.

Bild lånad från Derma ProMedical AB

Jag hoppas på att få tillfälle att göra denna behandling flera gånger och se vad den kan göra för mig. Det krävs nämligen några fler behandlingar för att den skall göra stora förändringar på huden, så gör gärna en kur. Och detta är inte sista besöket jag gör hos Margaretha, hon har så mycket roliga behandlingar och produkter så det är snart för mig att boka en ny tid och se vad vi kan hitta på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.