AnneMarie Börlind – 3 in 1 Facial Oil

AnneMarie Börlind - 3 in 1 Facial Oil

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Putsar du ut för att slippa tänka på uv/uva nu när sommaren är slut? Har du tänkt på “blue light”? Lugn, nu kommer den riktiga hightech produkten som motverkar just blått ljus!

Sommaren innebär ett större behov av skydd mot uv/uva för många. Men har du tillbringat sommarens heta dagar som mig inomhus framför en skärm så kanske du inte tänkt så mycket på det.

Men det bör du, dagens teknologi är nämligen en fälla för huden. Japp, du läste rätt. Din hud kan ta skada även när du sitter inne framför en dator, plattan eller mobilen. Jag har mer eller mindre bott framför en skärm denna sommar (även om det inte märkts på bloggandet). Det första och sista jag tittar på är telefonen. Och där har vi faktiskt något som kallas det blå ljuset.

AnneMarie Börlind - 3 in 1 Facial Oil

Börlind 3 in 1 Face Oil 489SEK / 30ml är bland dom mest high tech produkterna du kan hitta bland skönhetshyllorna nu tycker jag. Detta är en olja som innehåller en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetes som ska skydda mot strålning från blått ljus, typ mobil, dator och TV. 

Passar för alla hudtyper, och är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar.

De vegetabiliska oljorna i Börlind Face Oil kommer från hållbara odlingar i sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning. Bara där vart jag såld på produkten!

AnneMarie Börlind - 3 in 1 Facial Oil

Så för mig känns denna olja lika viktig att använda som en solkräm med hög spf under sommaren. 

Men vi har ett litet problem med denna produkt faktiskt. Hur länge jag än kommer att använda den så kommer jag inte kunna berätta för er om den verkligen fungerar. 

Tidigare i år, under Daisy Beauty Expo så demonstrerat Annemarie Börlind för mig hur den faktiskt blockerar blått ljus på ett helt annat sätt än en vanlig olja. Jag vart imponerad. Men, om vi nu måste prata om resultat så är jag faktiskt väldigt nöjd med hur den känns och doftar på min hud medans jag använder den. Antingen som en vanlig ansiktsolja eller mot blått ljus. Gillar den skarpt! Oljan absorberas snabbt och gör huden mjuk och ger lyster. Jo den är vegansk också, något som kanske skall påpekas.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.