Skönhet & Mode

Animals in the closet

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Do you have any animals in the closet? Jag har inte riktigt vågat ännu men är så himla sugen på lite leopard eller orm bland alla mina svarta plagg.

Ingen har nog undgått att djurtryck är het till våren. Jag personligen älskar alla dessa tryck men har lite svårt att klä mig i det. Kanske ligger det i bakhuvudet att det är äldre damer som bär just leopard tryck. Nu vet jag att det inte är så, men jag känner mig ändå lite gammal när jag tar på mig en topp som har detta mönster. Så idag har jag kammat igenom butiker som har dom där plaggen jag skulle kunna mig bära till våren. För ni vet att jag oftast går i helsvart, men det kan vara lite trevligt att bryta av ibland.

| 1. Elsa tröja | 2. Mikaela topp | 3. Even & Odd Jeanskjol | 4. Leggins Irma* | 5. River Island Blus | 6. Tshirt | 8. Ormskinnsjeans | 9. Evans Skjortklänning | 10. Vadlång kjol | 11. Djurmönstrad kjol* | 12. Blus Inez* | 13. Elsa tröja orm |

Och vill du inte gå all in med klädesplagg så finns det mängder av accessoarer att klä sig med. Ibland är det de där lilla extra som kan göra en helt outfit. Och med en liten accessoar så är det lätt att byta ut när du tröttnat utan att känna att du gjort ett nerköp för bara någon månad sedan. Men helt ärligt så tror jag denna trend kommer hålla i sig ett tag i år, för den har faktiskt redan varit ute bland butikshyllorna rätt länge.


| 1. Midjeväska | 2. iphone skal | 3. Sadelväska | 4. Sneakers* | 5. Halsduk* | 6. Solglasögon | 7. Scrunchie | 8. Slip on Sneakers | 9. Ormskinnsskräp | 10. Bagstrap |

Så är det snyggt med denna trend eller är risken bara att man känner sig som en gammal tant?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 5 februari 2019 at 09:32

  Tycker det är fint i lagom dos, gillar 6 och 13 av kläderna bäst.

  • Reply Annica 5 februari 2019 at 12:07

   Ja lagom är alltid bäst! ?

 • Reply Sanna 6 februari 2019 at 00:14

  Jag gillar djurtryck och använder det faktiskt en hel del. Men det får inte bli för mycket, så jag brukar försöka matcha plagget med något neutralt. Dottern älskar djurtryck hon också och har 3-4 leggings i olika mönster.

  Kram Sanna

  • Reply Annica 6 februari 2019 at 18:17

   Jag får nog börja lite lätt med sneakers eller en väska kanske ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.