Skönhet & Mode

Allt under ett och samma tak

Beauty by EllosBrukar du som jag shoppa loss på Ellos.se men saknat lite mer inom skönhet och hälsa? Det är slut på det nu kan jag lova. Ellos har öppnat upp en helt ny värld för oss.

Inte bara att dom har hur många varumärken som helst utan dom har även släppt ett eget skönhetsmärke, “Beauty by Ellos“.  Det är teamet bakom Makiash, Susanne Jangstam (produktansvarig) och Christina Mohlin (försäljningsansvarig) som fått förtroendet att för Ellos räkning ta fram tre serier med kroppsvård samt en baskollektion med makeup.

Beauty by Ellos

Så nu är det inte bara kläder, skor och husgeråd som åker ner i shoppingkorgen. Jag tror nog att jag kommer spräcka min kredit limit hos Ellos inom snar framtid. Så egentligen vet jag inte om jag skall skratta eller gråta nu. Min plånbok får gråta lite medans jag sitter med happytears.

Så vilka är varumärkena som man kan gå bananas på? Jo bla: Anastasia, Shiseido, Essie, Bare Minerals, Marc Jacobs, Hugo Boss, Calvin KleinMakiashbareMinerals, bliss, Boots No7, Clean, ego, Isadora, John Frieda, Lily Lolo, Lóreal Paris, Maybelline, MaxFactor, Real Techniques, Trind, Weleda och många många fler.

Jag hoppas att Ellos kommer vara snabba på att ta in nyheter då jag vet att visa är väldigt sena med nyheter. Ibland kan en ny kollektion hunnit komma innan dom lägger upp nyheter. Det blir inte lika nytt och spännande då kan jag tycka. Snart kommer vi inte behöva lämna våra hem överhuvudtaget. Det mesta kan beställas via nätet och provas hemma för att sedan skicka tillbaka det man inte är nöjd med. Riktiga butiker är kanske snart ett minne blott.

Jag har redan gjort mig en liten beställning nu och väntar spänt på att få prova allt. Har du hunnit shoppa loss på Ellos.se än?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.