16 maj, 2022

Allmänna tips inför shoppingdagar….

Row of shopping bags

Sugen på en heldag på stan och springa runt i butiker, eller är du kanske på väg på en shoppingresa snart? Annica tipsar om lite saker du bör tänka på innan du ger dig ut på äventyren.

Visst är det kul att kunna handla en hel dag utan massa stress och måsten. Vilken lycka att komma hem med massa kassar fulla med roliga saker. För att lyckas med en sådan dag, antingen det är en hel dag på stan, julshopping, trängas på stort varuhus hemmet eller om du är iväg på en shoppingresa så krävs det faktiskt lite planering. Annica tänkte ta upp några allmänna punkter för att just orka med en heldag bland butikerna utan att tuppa av på vägen.

  • Gör inte en stor rensning hemma och hoppas på att nästa gång du shoppar hittar saker som ersätter det du slänger. Gör rensningen EFTER du handlat. Risken finns att du faktiskt kommer hem tomhänt.
  • Vid shoppingtillfället, se till att ha bekväma kläder och skor. Linne är alltid bra så att du kan prova kläder utan att köa till provrum. Men tänk också på byxorna, lösa och sådana som hänger ner en bit på låren kan ge otroliga skavsår. Inte skönt och kan förstöra en hel shoppingdag.
  • Att du ska se till att få i dig regelbundet med vätska är inget man behöver säga till om.
  • Alla pratar om att man inte ska glömma att återfukta huden när man flyger, detta gäller självklart även när du åker bil. Ventilationen i bilen torkar ut ansikte och läppar väldigt fort. Så se till att ha något att återfukta huden med och ett lipsyl är alltid bra att ha i närheten.
  • Är du känslig mot bakterier och vill undvika alla smittor som störts under vinterhalvåret rekommenderar jag en liten flaska alco gel. Finns så otroligt många olika varianter med doft att köpa idag.

Lycka till nu och hoppas att du kommer hem med massa skojiga fynd nästa gång du ger dig ut bland butikerna!

// Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.