Akademikliniken Pure Berry Toner
Skönhet & Mode

Akademikliniken Pure Berry Toner

Torra miljöer och huden som skriker efter fukt, det är inte bara när du befinner dig ute i solen som du behöver återfukta. Akademiklinken Pure Berry Toner hjälper dig även i torra miljöer året runt. Var snäll mot din hud och återfukta!

Åter på kontoret efter några veckors semester. Kan säga att det känns verkligen både i nacke och ansikte. Det har blivit en massagetid för att lösa upp knutar i nacken och justering av skärmhöjd. Men något som verkligen kändes av var den torra luften och hur skärmen drog ut all energi och livsglädje ur huden. I måndags påbörjade jag min lilla uppfriskande kur med Akademiklinikens Berry Toner vid datorn. Så skönt att svalka lite med en dusch och huden mår så mycket bättre under dagen.

Man tänker inte så mycket på det när man sitter där hela dagarna men det tar verkligen på ansiktets. Den torra luften och skärmen som suger åt sig all fukt och lösa partiklar från ditt ansikte gör att du lätt torkar ut. Även när du är ute och reser behövs en lätt återfuktning, ventilationen i bilen eller på flyget är kraftigare än man tror.

Akademikliniken Pure Berry Toner

Pure Berry Toner innehåller extrakt av tranbär, hallon och granat- äpple som tillför fukt, lyster och skyddar huden mot uttorkning. Hög koncentration av antioxidanter och peptider skyddar huden och hindrar kollagen och elastin från att brytas ner i förtid. Låter som något som verkligen behövs när man sitter i en torr miljö. Jag använder mig av en reseförpackning så den är lätt att stoppa ner i handväskan och ta med på resande fot. Har du problem med torrt och frissigt hår fungerar den utmärkt att ge en liten extra kick även där.

Jag gillar ansiktstoners (mister) som kan användas både innan och efter att du sminkat dig. Fördelen att spraya på lite efter makeupen är att den fäster lite bättre och du behöver inte bättra på makeupen under dagen / kvällen. Just denna gillar jag lite extra då den luktar helt underbart, sommar på flaska året runt.

Akademikliniken Pure Berry Toner

Pure Berry toner innehåller:

Hallon, tranbär, granatäpple – Skyddar och återfuktar
Extrakt från vindruvor – Rik på antioxidanter vilket skyddar mot fria radikaler
Aloe, Sodium PCA, Betaglucan – Motverkar torrhet
Tocopheryl Acetate (E-vitamin) – Ger näring och stärker hudbarriären
Palmitoyl Tripeptid-5 – Stärkande

Finns att köpa i Akademiklinikens webshop: 130SEK/50ml eller 475SEK/200ml men även hos bla Eleven.se, Lyko.se* och Skincity.se.

affiliatelänkar
PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.