Adventskalender 2016 Lucka 7 – Zoella Lifestyle
Hälsa & Livet

Adventskalender 2016 Lucka 7 – Zoella Lifestyle

Bor det en liten planeringsnörd inom dig? Eller är du kanske bara ett stort fan av youtube stjärnan Zoella. Svarade du ja på någon av frågorna så är dagens lucka något för dig. Zoella har skapat sig en ny kollektion, Zoella Lifestyle!

Ni har säkert inte missat youtube stjärnan Zoe Sugg aka Zoella. Sedan 2007 då hon startade sin youtube kanal har hon mer eller mindre blivit en guru på nätet. Hon har släppt böcker, skönhetsprodukter och nu senast en home collection. Zoella Beauty och Zoella Lifestyle finns tyvärr inte att köpa i butik här i Sverige, men vad skulle vi göra utan internet. Hos Feelunique kan du köpa Zoella Beauty och hos Boots och Superdrug hittar du Zoella Lifestyle. Superdrug går det tyvärr inte att beställa till Sverige ifrån. Men tar du en sväng över till UK rekommenderar jag både Superdrug och Boots.

Adventskalender 2016 Lucka 7 – Zoella Lifestyle

Zoella Lifestyle lanserades för bara någon månad sedan, och fokuserar på detaljer för hemmet med allt från kontorsprylar till doftljus. Zoella Stationery Book (10£) är en söt bok med en veckokalender på ena sidan och notislappar på andra sidan. Alla blad kan rivas av när du är klar, som tex påbörja en ny vecka. “Boken” är så pass liten att du kan ha med dig den i handväskan och lätt ta upp den för att skriva ner viktiga saker. Måtten är: 18*15,5cm i slängt läge. Självklart köpte jag mig ett ex när jag var över till Edinburgh tidigare.

Adventskalender 2016 Lucka 7 – Zoella Lifestyle

Hon släppte så mycket mera än bara denna bok, bla doftljus och pinnar, ryggsäck och skivbok. Nu har du inga ursäkter att inte få ordning på livet under 2017. Det är bara till att börja planera och sätta upp små lappar överallt så att du inte glömmer något. Jag ser fram emot att börja använda min den 1 januari. En perfekt start på det nya året!

border

Dagens vinst: Zoella “She Designed A Life She Loved” a stationery book. Värde ca 10£

För att tävla om dagens lucka behöver ni:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Om du skulle få skapa dig en egen kollektion, vad skulle du då skapa?  Besvara frågan innan 23:59 ikväll

Lycka till!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Hannah 7 december 2016 at 07:34

  Gillat på facebook som Han Nor, och foljat på instagram som Svengalskan. Ja, min bok kollektion skulle heter “mammas a hot mess,” och fokusera på en hälsosam mamma liv, en bra uppväxt (med kort tids mål som barnen ska lära sig eller växa i) och försöka att hålla min trott mamma hjärna och schema i ordning! Jag skulle nog sälja många. 😉

 • Reply Tilda Bengtsson 7 december 2016 at 08:44

  Gillar och följer dig på Facebook och på Instagram (whatews)
  Om jag fick skapa en egen kollektion skulle jag skapa en egen Chokladbolls-kollektion. Det är det absolut bästa jag vet, och det hade varit väldigt roligt att få experimentera fram egna bollar 🙂 Namnam

 • Reply Anna L 7 december 2016 at 09:37

  egen kollektion… Ja konceptet med att sortera och organisera låter som ett lockande koncept även för mig men att plocka fram de där produkterna som inte redan finns på marknaden, det man saknar ni hemmet eller på resan, under pendlingen till jobbet. Saker med små smarta funktioner som förenklar livet. Där kan man spra tid och energi tänker jag. Reda ut allt trassel. Så slipper man komma på do it yourself-lösningar utan har ett färdigt smart koncept.

  Zemam på instagram
  Anna Larsson på Facebook

 • Reply jenny 7 december 2016 at 10:25

  Jag hade så velat vinna detta pris! Jag älskar zoella och kollar på hennes videos så fort de kommer upp
  Jag hade haft skapat min egna designkollektion av heminredning

 • Reply Marielle 7 december 2016 at 10:32

  Jag skulle skapa en kollektion för organisation i hemmet men oxå en kollektion med sköna snygga relaxkläder! ?

 • Reply ann 7 december 2016 at 10:48

  fin vinst <3 jag skulle göra en kollektion personliga tavlor

 • Reply Maria Sundlöf (blogg ej uppdaterad på länge pga sjukdom...) 7 december 2016 at 11:13

  Här har du en sann planeringsnörd, eller jag VILL vara men har inte de perfekta redskapen..
  Efter nyår måste jag ta ett megakliv ut i en läskig värld, har varit utbränd i många år och ska
  försöka ta mig ut i verkligheten igen.. Jag är rädd att tappa kontrollen och inte palla med min
  vardag som även innehåller hus & hem, make och två tonårsgrabbar med allt som hör till..
  Dessa fina produkter från Zoella Lifestyle faller mig verkligen i smaken, jag älskar att skriva
  och sortera och organisera så de skulle hjälpa mig massor i mitt nya liv!

  OM jag skulle göra en egen kollektion så skulle den innehålla många listor… bla veckomatsedel,
  to-do-list, handlingslista, önskelista, packlistor osv
  Stickers skulle givetvis vara med, söta fina och inspirerande ska de vara! Och en superduperbra
  penna, eller vi tar flera fina pennor i olika klara färger, rosa, ljusblå, ljusgrön, sånna färger man
  blir glad och inspirerad av!

 • Reply Sara 7 december 2016 at 11:13

  Det har jag faktiskt funderat lite på. Då skulle jag nog välja kläder och i så fall göra några schyssta delar där mamma och bebis kan matcha 🙂

 • Reply felicia 7 december 2016 at 12:58

  Följer på insta och gillar på facebook!
  Jag skulle skapa en heminredningskollektion, älskar allt i hemmet – och tycker att vissa saker fattas i billigare prisklasser!

 • Reply Maria H 7 december 2016 at 14:40

  Jag skulle skapa en egen kläd och väsk kollektion

 • Reply Ida Erlandsson 7 december 2016 at 15:37

  En underklädeskollektion med mycket bra och stabila bh-ar.

 • Reply Madelene Abrahamsson 7 december 2016 at 18:43

  En egen parfymkollektion ☺️ Håller tummarna hårt! Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 • Reply Joanna 7 december 2016 at 18:45

  Postcards med motivation texts

 • Reply Therese Kunnas Franzen 7 december 2016 at 19:17

  En smyckeskollektion!
  Följer på instagram och facebook!
  Theresekunnasfranzen och therese kunnas Franzén. 🙂

 • Reply Elise 7 december 2016 at 19:30

  Jag hade skapat en kollektion med fina och lite roligare skrivböcker där framsidorna skulle gå att ändra och byta mellan varandra, samt att det skulle gå att skriva och sudda ut text på framsidan!

 • Reply Julia 7 december 2016 at 19:36

  Jag skulle vilja skapa en kollektion med posters med inspirerande ord och citat 🙂

 • Reply Emelie B 7 december 2016 at 20:01

  Jag skulle vilka skapa min egna vattenflask kollektion, med massa olika vattenflaskor i olika färger och motiv. Så det skulle passa till alla åldrar och kunna användas i olika miljöer, som på jobbet, i skolan, på gymmet eller bara hemma!

 • Reply Sophie 7 december 2016 at 20:16

  Precis vad jag behöver, mycket roligare och innovativare än vanliga kalendrar. Med block dessutom,vars papper an kan dra av .
  Som gjord för mig som alltid tar vad som finns till hands för att skiva upp kom ihåg . På tidningar och i handen.. kan det bli om det krisar.
  Den här kalendern skulle jag ta med mig överallt, om jag hade den.
  Svaret på frågan är en kollektion med saker som förenklar vardagen, snygga ryggsäckar som man kan veckla ut, väskor med smart förvaring
  och snygga kläder i storlekar för de som är i ALLA former, smink som aldrig går sönder

 • Reply Therese 7 december 2016 at 20:45

  Kläder och accesoarer till barn i 9-14 års åldern! Då det är svårt att hitta fina och annorlunda kläder till barn i just det åldern (Erfarenhet då jag har en son som är 10 år)!

  Följer dig på FB (Tosse Queen) samt på insta (misstossequeen.se)

 • Reply Joanna 7 december 2016 at 21:13

  Jag skulle skapa en kollektion med baby/barnkläder, leksaker och skötprodukter. Är helt insnöad på detta och blir mer och mer sugen när kläderna vi köper sitter dåligt på våra barn, blir noppriga direkt, leksaker som inte uppfyller önskningarna och skötprodukter som helt enkelt är ogenomtänkta.

 • Reply Maria 7 december 2016 at 21:19

  Jag hade bland annat skapat en kalender som passar ADHD-hjärnor som mig. Jag hade gjort en kalender där varje månad ser annorlunda ut, där något nytt händer. Jag tycker vanliga kalendrar blir så tråkiga efter ett tag, så något varierande hade varit kul! Jag hade även gjort någon typ av anteckningsbok som passar bra i jackfickan men ändå är fin och spännande, för att skiva upp allt man kommer på eller behöver komma ihåg under dagen.

  Denna har ju detta, men samlat på ett och samma ställe. Den hade nog gjort underverk för att hjälpa mig planera och styra upp min vardag!

 • Reply Tess 7 december 2016 at 21:21

  Jag älskar att göra “download to paper”, skriva ner viktiga datum i papperskalender och överhuvudtaget känslan av penna mot papper så den här boken vore underbar.
  Själv skulle jag designa en kollektion av prylar som hjälper till att organisera pennor, papper och pyssel.

  Gillar och följer så klart

 • Reply Tingeling stegervall 7 december 2016 at 21:39

  Skulle skapa vilja skapa en anteckningsboks serie då jag är praktiskt taget beroende av anteckningsböcker. Jag skulle vilja att den serien skulle vara lite goth inspirerad, typ lila och snygg spets 🙂

 • Reply Annika 7 december 2016 at 21:56

  Gillar och följer.

  Om jag fick skapa min egen kollektion skulle jag definitivt satsa på snygga och prisvärda klockor och smycken i roséguld (dock inte äkta för att hålla priset nere) samt detaljer som är inspirerade av marmor. Har länge letat efter speciellt en klocka i den stilen men inte hittat någon och tycker just de två materialen är grymt snygga tillsammans!

 • Reply freja 7 december 2016 at 22:06

  Jag gillar dig på både facebook och instagram (freja stenström & jigglyboobs)

  Hade jag fått skapa en kollektion hade jag valt att skapa nagellack tror jag..med dom finaste färgerna (enligt mig), massa glitter i olika format och snabbtorkat.
  Hyffsat billigt ska det vara också!

 • Reply Johanna VL 7 december 2016 at 22:21

  Barnkläder!
  Gillar/följer på både ig och fb

 • Reply Cissi 7 december 2016 at 23:01

  Hjälp vad svårt! Men skulle nog vilja designa ett planering/organiseringssystem 😉 tror jag skulle vara riktigt bra på det 😉

  Nastanperfekt på Instagram

 • Reply Amanda 7 december 2016 at 23:08

  Följer på Insta: Amandalotta
  Gillar på fb: Manda Nysson
  En jättesnygg badklädes kollektion! För alla storlekar!

 • Reply Sanna 7 december 2016 at 23:11

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här vinsten. För mig är planering något som är A och O för att vardagen ska fungera, så detta hade verkligen varit en toppen present till mig själv. Skulle jag starta en egen kollektion skulle jag nog starta något inom heminredning. Kanske textiler i form av gardiner, dukar, löpare och kuddfodral eller porslin. Det hade varit riktigt coolt att få designa en egen glas kollektion.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Martina Olahay 7 december 2016 at 23:25

  Jag skulle skapa en kollektion med hållbara, ekologiska och veganska handrengöringar, typ tvål fast utan tvål liksom. De skulle bara innehålla bra ingredienser och dofts gott länge. Till dem skulle det även bli matchande handkrämer och vem vet var det skulle sluta?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.