Adventskalender 2016 Lucka 5 – Tangle Teezer

Adventskalender 2016 Lucka 5 - Tangle Teezer
affiliatelänkar

Trött på att varje dag behöva stå med plattång och försöka få ordning på håret. Nu har det kommit något mycket smidigare. Tangle Teezer som besöker dagens lucka kommer bli din kamrat varje dag när du skall fixa till hårsvalet.

Står du varje morgon med blött hår som aldrig torkar eller ser du håret brinna upp med plattång. Lugn, med dagens vinst kommer du slippa detta och kan lätt sova några minuter längre varje morgon. Fram med fönen och denna paddelborste så fixar du till en snygg frisyr varje gång.

Tangle Teezer* (259SEK) introducerar sin helt nya paddelborste. För alla hårtyper. De innovativa piggarna tillåter en skonsam borstning. Fukt avlägsnas från hårstrået för att garantera en snabbare föning. Håret får volym, glans och blir friss-fritt. Med banbrytande tandteknologi, har Blow-Styling Smoothing Tool en fast bas med tänder som har inbyggd spänning och liten flexibilitet vid spetsarna. Den leverera en flödesspänning som tillåter tänderna att glida igenom håret smidig och mjukt utan att slita.

adventskalender-2016-lucka-5-tangle-teezer

Borsten tar överflödig fukt från håret och gör en kortare torktid. Du får ett glänsande hår med reducerad frizz. Nu behöver du ingen plattång längre. Full size Blow-Styling Smoothing Tool är bäst lämpad för medellånga till långa hår längder men fungerar absolut till kortare hår. Jag själv som har väldigt kort hår använder denna dagligen.

Adventskalender 2016 Lucka 5 - Tangle Teezer

Tycker du att borsten ser väldigt stor ut? Ja det tyckte jag också, men när jag väl höll i den och skulle börja fixa håret insåg jag att det var väldigt skönt med en större borste som hade ett ordentligt grepp. En har nämligen en tendens att försöka krama sönder borsten oavsett vad man skall borsta igenom för hår. Borsten är väldigt lätt så armen behöver inte få mjölksyra vid varje borstning.

Adventskalender 2016 Lucka 5 - Tangle Teezer

Tangle Teezer finns i mängder av färger och former, något som passar alla hår och åldrar. En för varje tillfälle kanske.

border

Dagens vinst: Tangle Teezer* Blow Styling Full Paddle (259SEK)

För att tävla om dagens lucka behöver ni:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet varför du vill vinna denna Tangle Teezer innan kl 23:59 ikväll

Lycka till!

Ett stort tack till Polhem Pr och Tangle Teezer som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga

You Might Also Like

85 Comments

 1. anluk

  Jag är verkligen ingen frisör när det gäller att fixa håret men denna borste låter det som tom jag skulle kunna fixa en frisyr. Gillar o följer Anna Berglund-Lundqvist /annahillevi1970

 2. Johanna VL

  Älskar min vanliga tangle teezer, och att slippa behövs greja med plattång varje morgon vore ju underbart både för mig och för mitt hår. Så jag håller tummarna. Och gillar på både Facebook o instagram.

 3. Rebecka

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna den här. Har en sjukdom som gör mig svag i armarna och att borsta håret är ett stort projekt. Den här skulle förhoppningsvis göra att det går lite smidigare.

 4. Annika Andersson

  Gillar sedan innan både på facebook och instagram. 🙂

  Jag har aldrig riktigt lyckats få till det bra med plattång och har tittat på en sån här borste men inte köpt än. Vore kul att få vinna och testa och se om den kan får ordning på mitt hår. 🙂

 5. Paola Allegrini

  Min dotter har midjelångt, vackert hår (var hon nu fick det ifrån 😉 ) , men hennes borstar slits ut fort. Det här märket ska ju vara jättebra, så det vore kul att få ge henne den i julklapp!

 6. Solbritt

  Då mitt hår äör tjockt borde denhär kortq tiden för mig när jag ska få håret torrt. Hoppas så att jag vinner och får testa den.

 7. Linda

  Jag är verkligen urkass på att borsta håret. Kanske tar jag tag i borstandet med en såndär flådig borste. 😀

 8. Ana

  Jag märkte att mitt hår behöver extra hjälp under de vintermånaderna och eftersom det känns som om jag har två vänster händer när det gäller att fixa något snyggt frisyr, behöver jag hjälp av det här fina borsten.

 9. Milla

  Denna borste är perfekt för mitt tjocka grova hår,
  det mår så dåligt så jag fäller en tår,
  borsta med denna och se hur bra det mår,
  nu önskar jag mer än allt att jag denna får

 10. Jenny

  följer på Facebook och instagram (benzelin)

  jag vill vinna denna eftersom mitt hår är så tovigt, jämt! det tar 200år att reda ut och den tiden har jag inte med 2 småbarn som pockar på min uppmärksamhet.

 11. Tingeling stegervall

  Mitt hår blir alltid tovigt och jäkligt från att jobba med både människor och djur, inte speciellt kul attborsta ut hpret när man dessutom är hårömm

 12. Annika

  Gillar på instagram @antheens och på fb annika Theens.
  Skulle vilja vinna denna för vi är tre brudar i familjen med långt hår. Men kanske främst till min yngsta dotter som plattar håret mest varje dag. Vore fantastiskt att få ge henne denna i tidig julklapp och ge Tangel Teezer ett riktigt test, för är hon nöjd med den så funkar den på alla.

 13. Anna Lindh

  Mitt långa hår är trassligt, så det vore en dröm att ha en bra borste!

 14. Alexandra Dalberg

  Jag följer dig nu på instagram @axdal.se
  Jag följer dig nu på facebook ( Alexandra Dahlberg )

  Jag önskar mig en sån här borste då jag varje morgon står och kämpar med min dotters långa hår. Varje morgon är en kamp mot klockan och hennes frisiga hår som bara trasslar ihop sig som en klump varje natt.. Tänk att få borsta håret utan tårar stress och gnäll.

 15. Joanna

  jag vill vinna för jag hörde hur bra tangle teezer är !! den gör håret så mycket finare !!

 16. Annika - drömmen om 11 barn

  Dottern är extremt håröm och vi får vara glada om vi får borsta det var tredje dag – men klippa av det får vi heller inte göra. Så denna vore optimal!

 17. Sophie

  Om jag skulle vinna denna Tangle Tezzer skulle jag faktiskt ge bort den till min syster som är så sjukt håröm, har tjockt svall som är svårt att reda ut, och hon är även ganska dålig på att ta hand om sitt hår. Men någon måste ju lära henne.

 18. Anna L

  Hej!
  Gillar på ig och FB

  Jag vill vinna eftersom min dotter har så extremt tovigt hår. Det är en pina att borsta. Tror att det underlättar med en bra borste.

 19. Magie

  Glömmer oftast bort att borsta håret efter duschen. Hinns inte med och väl senare så är tovorna ett faktum.. Pinsamt värre. Tangle teezer borsten skulle råda bot på detta problem!

 20. Caroline Nygren

  Åh vilken grej! Skulle bespara oss många tårar när det är dags att borsta våra tre flickors hår!

 21. Marielle

  jag har Sveriges i särklass tovigaste hår… så en Tangle Teezer borste skulle ju vara rena drömmen för mig! 🙂

 22. Titti skarp

  mitt hår har börjat få längd så är intresserad av denna mojäng
  har aldrig testat denna innan så vore kul

 23. Moa

  Jag vill vinna denna till mitt tjocka och långa hårsvall. Har lääänge tänkt införskaffa mig en borste som är skonsam mot håret, även i fukt, och skulle bli så glad om jag vann. Bättre än så kan jag inte motivera.

  Följer och gillar dig, @moakauppila

 24. Carina B

  Alltså wow, den här vill jag verkligen ha! Jag har långt hår med lite självfall och ni vet hur det är: på morgonen när man har bråttom och sliter i håret och drar på högsta värmen på fönen och glömmer värmeskyddet i all hets.. Jepp, that’s me. Det hjälper inte att jag sätter upp håret i slarviga tofsar, av och på, fram och tillbaka under dagen, beroende på vad jag gör. Frissigt blir det. Jag använder en wet-borste för utredning, som är alldeles för mesig för min tjocka man, och en annan för själva föningen, dyr grej som inte funkar alls. Rädda mej!

  Följer & Gillar!

 25. Julianna Fredriksson

  Farväl av tovor och trassligt hår. Välkommen slätt, mjuk och svallande hår. Hoppas så
  att få vinna denna underbara vinst.

  Gillar Dare to you på Facebook
  och på Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 26. Julia

  Jag har extremt känslig hårbotten så det hade varit spännande att testa en skonsammare hårborste.

 27. Ida Erlandsson

  Efter två täta graviditeter mår mitt hår allt annat än bra. Hormonernas berg -och dalbana har gått hårt åt håret. Att använda verktyg som är skonsamma mot håret är nu prio ett!

 28. Magdalena

  Mitt hår skulle nog må bra av denna. Är extremt frissigt och konstigt just nu.

  Följer på FB & IG @libramusik

 29. Emma Persson

  På vardagarna vill jag att det ska gå snabbt på morgonen. Jag lägger inte ner så mycket tid på mig själv. Hade gärna testat denna borste.

 30. Sandra

  Med långt och torrt och tovigt hår,
  är detta det enda som går.
  Bästa hårborsten som finns,
  hoppas den är så bra som jag minns.
  För Tangle Teezer har jag testat innan,
  stulen blev den så snälla hjälp denna kvinnan!

 31. Joanna

  Hoppas verkligen på vinst för denna borste är precis vad min mamma behöver! Hon har väldigt frissigt hår och reser mycket, så hon behöver fixa till håret ofta. Hade varit så kul att få överraska henne =)

 32. Emelie Wandel

  Jag har otroligt tjockt och långt hår. Jag spenderar flera timmar i veckan på att föna håret. En sån här borste hade sparat mig både tid och energi!

 33. Malin Kinberg

  Skulle ju vara perfekt till mitt skatbo som jag krigar med varje dag!

 34. Maria H

  släng bort den gamla och använd den här,
  gladast blir det som på knoppen du bär.
  med hjälp av denna sak,
  kan rufsigt bli rak

 35. Anna Johansson

  Vad bra den verkar va! Tror mitt hår skulle tycka att den vore nåt att ha! God jul!

 36. Tess

  Mitt hår är ganska slitet och att köra på med vanliga borstar sliter ännu mer men med tangle teazer får man ut tovorna utan att slita på håret så jag vill gärna vinna den.

  Följer och gillar. (Tessifufu)

 37. Linnea

  Mitt hår blir så frissigt och slitet på vintern så en Tangle Teezer skulle jag verkligen behöva så jag kan få ordning på mitt hår.
  Gillar sidan på både facebook och Instagram.

 38. Cornelia

  Är väldigt håröm och denna hade förmodligen gjort hårborstningen mindre smärtsam!

 39. Pernilla Danielsson

  Ååå, vilken smart borste, har aldrig sett en sådan förut. Självklart är jag med och tävlar om denna 🙂

 40. Linn

  Åh vilken spännande! Den borsten låter väldigt skonsam och det är precis de mitt stackars hår behöver!

  Följer dig på instagram och gillar din fb sida!

 41. Linda

  Har inget Instagram men har gillat på Fejjan.
  Jag ¨måste använda plattång varje morgon och det är tidskrävande, en sån där borste vore fantastiskt.

 42. Fey Larsson

  Hej! Vilken fantastisk vinst! Jag har ggillat och följt på fb och följt på instagram!

  Jag skulle otroligt gärna vilja vinna denna då jag under hela mitt liv har haft problem med mitt hår. Jag har så kallt “affrohår” som är väldigt Svårhanterat och som jag sedan jag var barn har fått Lära mig att det inte är tillräckligt fint, rakt, glansigt osv. Det har lett till att jag tyvärr bokstavligen har plattat sönder mitt hår under alla år. Idag är det så himla slitet och jag har bestämt mig för att Helt sluta med plattång. Jag tror och Hoppas att Denna kan hjälpa mig på vägen till ett friskare och finare hår och att jag lär mig acceptera mig själv så Som jag är 🙂

  God Jul önskar Fey Larsson ☺️

 43. Carina

  Jag vill vinna denna till min dotter. Hon har tjockt och långt hår med tunna hårstrån vilket kräver sin borste. Alltid roligt att kunna skämma bort henne lite extra 🙂

 44. Pia Lönnkvist

  Lockigt hår kan vara jättegulligt,
  men mitt är på tok för krulligt.
  Tangle Teezer fixar bångstyriga lockar,
  så att jag kan få en frisyr som rockar!

 45. Madelene Abrahamsson

  Jag har fått väldigt tjockt och lockigt hår sen det växte ut igen efter svår sjukdom och cellgifter. Så denna borste vore perfekt för mitt hår. Är också väldigt nyfiken på att testa den. Håller tummarna hårt! Gillar på facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor.

 46. Amanda Linnarsson

  Jag gillar på facebook och instagram (_secondlifereplay)

  Jag behöver denna produkt eftersom mitt hår är tjockt, frissigt och en meter långt.

 47. sarianne1

  Äntligen en tangler med handta, gillat dem innan men extra välkommet med en med handtag till de hårömma tjejerna här hemma.

 48. Andy

  Mitt hår tovar sig så väldigt lätt ofta och det går också av minsta lilla. Använder just nu en miniminitangleteaser som funkar mkt bättre än vanlig borste men inte helt bra. Tror att den egentligen är för barn. ?

 49. Barnboksbloggen

  Jag gillar både på FB och på Insta. Jag skulle gärna vilja vinna denna. Har tangle teezer till barnen, och skulle själv vilja ha en sådan, men har tyckt att den varit så svår att hålla i när man har långt tjockt hår. Jag gillar paddelborstar, så det är suveränt att de satsat på just en sådan. Perfekt!

 50. Anja L

  Gillar/följer x2. har en tonorsdotter med tunt bebishår som jag hoppas skulle få kraftigare och finare hår med bättre borste. Bästa julklappen

 51. Charlotte Håkansson

  Hatar att på morgonen föna håret som aldrig vill bli torrt. Man får gå upp extra tidigt bara för att det ska bli torrt. Denna borsten verkar ju vara ens bästa vän på morgonen när man duschat håret. Gillar på facebook och instagram!

 52. Tilda Bengtsson

  Åh denna låter ju som rena drömmen! Jag har i åratal slitits med att försöka borsta ur mitt hår, men vips så är det en tova bak i nacken igen. Värst är det på vintern när jag har halsduk på mig. Aldrig vill håret hålla sig rakt, lent och otovigt. Hade varit väldigt spännande och se ifall denna borsten kan vara svaret på mina böner. Kanske hade den kunnat ge livet tillbaka till mitt stackars sönderslitna hår

 53. Lotta Larsdotter

  Mitt långa trassliga hår behöver riktigt grundlig vård! Vill gärna slippa friss och få förnyad glans så jag hoppas på vinnarchans! @larsdotterl

 54. LenaP

  Det som var vackra lockar på ett litet barn har nu blivit ett ris/fågelbo på mitt huvud.

 55. Ulrika Andersson

  Långt hår som envisas med att bli frissigt på vintern, jag slåss tillbaka genom att gömma det i en snabb tofs eller knut. Låter ju nästan för bra och enkelt för att vara sant, men jag håller tummarna extra hårt idag.

 56. Mikaela

  Men gud det här är vad mitt hår har längtat efter! Nu har jag inte plattat det på ett halvår snart för jag orkar verkligen inte, men istället får jag med en tråkig knut på huvudet och känner mig ful. Mitt hår behöver verkligen något som skonsamt får det att bli mjukt, platt och tar bort allt friss! Är det något pris jag vill vinna så är det detta!

 57. Sara

  Skulle bli glad av att vinna denna fina bortse

 58. Elisa Nording

  Åh, det här är nog vad både jag och mitt hår behöver! Jag har hopplöst hår, “typiskt nordiskt hår” säger frisörer till mig. Håret är alltså tunt, fint, mjukt och frissigt. En del säger att jag har bebishår! Nu när det är vinter, och svinkallt här uppe i norra Sverige, så måste man ha en mössa, och det gör att håret ligger platt slickat på huvudet! Inte kul. En Tangle Teezer skulle vara perfekt för mitt hår! Samtidigt som man fönar håret, torkas det och ger håret volym och glans.

  Skulle bli så jätteglad om jag vann, verkligen en toppenvinst!

  Gillar på Instagram och Facebook!
  Elaisa_56 Instagram
  Elisabet Nording Facebook

 59. Tove Vise

  Mitt hår är som en enda stor boll, jag har verkligen ingen kontroll. Snälla ge mig en chans att återfå balans, min kalufs skulle dig tacka och tovorna får gått backa!

 60. malin

  Jag har en liten tös, som vi kallar lilyliten,
  vars nuvarande borste är såväl nött som sliten!
  Hon är omöjlig med sitt hår som det är,
  vill helst se ut som ett penntroll -jag lovar och svär!
  Det är varje sak vinter, höst, sommar som vår,
  hon är håröm, det gör ont och kommer en och annan tår!
  Men så var det någon här på morgonen som talade om,
  att jag skulle bege mig till dareobeyou, att det var hit hårtomten kom!
  Så jag letade och visst fann jag honom här,
  tillsammans med drömborsten -snälla, låt mig slippa dessa dagliga besvär?

 61. Sanna

  Wow, vilket fantastisk pris! Det vore fantastiskt att få vinna denna grymma borste. Har hört mycket gott om denna, och utav texten här ovan att döma så låter den verkligen riktigt, riktigt bra. Det hade varit toppen att få byta ut min gamla och slitna borste, emot denna som skulle göra under för mitt hår. Hoppas, hoppas!

  Följer både din Instagram (Mammasvardag) och dig på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 62. misstossequeen

  Följer dig på Instagram (Misstossequeen.se) och Facebook (Tosse Queen)

  Jag hade velat vinna denna för att hinna göra mig fin varje morgon utan att behöva stå framför spegeln i evigheter!

  Kolla gärna in julkalendern i min blogg 🙂
  Ny lucka varje dag fram tills julafton med tävlingar och rabattkoder 🙂

 63. Annika Nilsson

  WOW!
  Gillar på Facebook (Annika Nilsson) och följer på instagram (aneritrea).
  Vilken fantastisk paddelborste! Du skulle bara veta hur stort behov jag har av just en sådan! Och ännu större behov just nu! I morse ryckte jag nog lite för mycket i håret, när jag försökte reda ut mitt virrvarr till hår. Rätt som det var så gick skaftet på borsten av, så nu får jag borsta genom att bara hålla i baksidan av borsten. Knepigt! Så helst av allt vill jag bara slänga min gamla borste och istället börja ett nytt liv tillsammans med Tangle Teezer!!!

 64. Felicia Närsten

  Denna paddelborste är i stort behov utav! Den verkar så smidig och praktisk och det skulle verkligen behövas till mitt hår och i mitt liv. Det hade inte varit så dumt heller att få sova några extra minuter på morgonen #morgontrött.

 65. Joanna

  Jag vill vinna denna Tangle Teezern då jag jättegärna skulle ge min mamma den i julklapp, känner att hon förtjänar något som är lite dyrare och bättre än vanligt men då jag är student har jag inte riktigt chansen att ge henne det, det skulle alltså vara en perfekt vinst! 🙂
  Gillar på FB (Joanna Gahnertz) samt följer på instagram @joannagahnertz

 66. Sofie Andersson

  Ja har man två döttrar i tonåren slits det på borstar. Det gnälls på lockar. En bra borste kan göra dom glada.

 67. Isabelle Engqvist

  Följer dig på instagram och gillar din sida på Facebook 🙂

  Mitt hår är väldigt långt, tjockt, slitet och frissigt. Torkar otroligt långsamt också. Med en bra bortse slipper jag slita på håret ännu mer, få det torrt snabbare och kanske tom få bort det mesta av frisset? De borstar jag har hemma sliter otroligt mycket på håret, då mitt hår blir tovigt konstant så behöver jag borsta det ofta, men desto mer jag borstar desto mer slits håret.

 68. Linda

  Men åh denna skriker Lindaaaa för att nör jag använder plattång så går mina hårstrån av på grund av att dom är så tunna!Så denna hade ju varit toppen att vinna!

 69. Decibel S

  Jag vill vinna denna borste så att jag äntligen kan få ordning och reda på mitt långa hår utan att slita sönder det var gång jag borstar håret.
  Jag sover med låg hästsvans och försöker att inte “trassla” till det. Mitt problem är att håret är ganska tunt/fint, och när det väl tovat till sig så
  bryts det lätt på mitten när jag borstar. Jag vet inte varför jag inte köpt en tangle teezer tidigare.. men nu fick det ju gärna bli av. <3
  Följer båda kanaler, =) Mvh/ D

 70. Annika

  Tack för en superbra blogg!
  Denna borste låter helt perfekt för mitt tjocka hår som lever sitt eget liv, lätt blir frissigt och är hopplöst att reda ut när det är blött. Har ännu inte hittat någon riktigt bra borste som verkligen funkar och är därför övertygad om att jag skulle göra mitt hår en enorm tjänst med hjälp av denna!

 71. Annika

  Och givetvis gillar jag Dare to be you både på Fejan och Insta! 🙂

 72. Malin

  Jag älskar den klassiska Tangle Teezer, så den här blev jag jättenyfiken på! Jag vill bli bättre på att styla håret med fönen eftersom att det sliter så förbannat med plattången och då vore den här borsten optimal! Hoppas så att jag vinner den!

 73. Martina

  Med mitt nästan rumlånga hår behövs en riktigt bra hårborste. Vore riktigt kul att få se om den här håller måttet.

 74. Roxanne Munoz-Rytting

  Gillar på FB och följer på IG 🙂

  Mitt hår är ett riktigt skatbo och det har inte blivit bättre efter min graviditet! Jag har alltid “dreadlocks” i nacken och jag tror att en Tangle Teezer skulle kunna vara min räddning!

 75. freja

  oohh, jag är en sån person som prioriterar sömn väldigt mycket, och att som sagt få sova, ja ca 20 minuter längre varje morgon hade varit fantastiskt både för mig och mina arbetskamrater som måste dras med mig 😉
  Sen att jag är väldigt håröm gör ju inte saken bättre, så detta hade varit en guldvinst!

  gillar dig på både facebook och instagram

 76. Amanda

  Jag har alltid så mycket tovor, speciellt nu när det är kallt ute och håret blir jättetorrt! Skulle vara perfekt! Följer på fb: Manda Nysson, Följer på insta: amandalotta

 77. Maria

  Jag gillar på både facebook (Maria Säfvenberg) och instagram (marrrialala).

  Jag har väldigt långt hår som lätt blir tovigt och fullt med knutar. Jag går nästan alltid och lägger mig med blött hår för att jag inte orkar vänta på det att torka, och att föna det tar ändå nästan 15 minuter.. Jag älskar min gamla tangle teezer, men den är såå svår att hålla i. Den har inget handtag, så jag tappar den nästan varje gång jag borstar håret. Jag kan heller inte fön-borst-torka med den. Denna hade underlättat så mycket!

 78. Sophie

  Önskar mig blankt fint hår, där inte håret åt alla håll står. Vill gärna testa denna nya grej,hälsar en som vill bli en hårfinare tjej. 🙂

 79. Anette

  Gillar både på insta (bolipen) och på Facebook (Anette Kristoffersson) Den där borsten kanske är precis det mitt slitna hår behöver. Det är så illa så att frissan t om frågade om någon tuggat på mitt hår i nacken ;-)!

 80. Jessica Eliasson

  Detta är ju svaret på mina böner. Hatar allt meck med platttänger osv

 81. Natalie

  Följer på Facebook (natalie eriksdotter teodorson) och insta ((theyarp)
  Jag har Färgat rött hår och tyvärr är det ganska slitet och svårt att borsta ut. Att man dessutom är
  Håröm gör att man får gå med trassligt hår istället för pina sig själv :(.
  Hade vsrit perfekt med en tangle teezer som
  Både jag och min dotter kan använda :).

 82. marre

  Hej, jag är så gärna med och tävlar. Blev så glad när jag såg att man hade en chans till att vinna en borste med tanken på att mitt hår är i sin egen värld.

 83. Emelie B

  Då min nuvarande kam är en billig kam från hm, så skulle jag mer än gärna vela vinna en kam med kvalité som inte sliter på håret lika mycket! Utan tvärt om, hjälper den! Dessutom har jag hört så gott om märket och skulle gärna vela testa den i hopp om att finna en ny favorit kam!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.