Adventskalender 2016 Lucka 4 – St Tropez

Adventskalender 2016 Lucka 4 - St Tropez
affiliatelänkar

Solen har gått i ide och många av oss börjar se mer eller mindre ut som spöken. Med lite brun utan sol kan vi som inte gillar att se ut som spöken väckas till liv innan att solen kommer, och vi behöver inte betala flera tusen för att flyga till solen.

Jag kan helt ärligt berätta att jag varit solariumberoende under många år då jag nästan aldrig fick någon färg ute i solen. Nu när jag blivit äldre har jag inte orken att ligga i verken solarium eller i solstolen. Så för mig är brun utan sol en gåva sänt från himlen. Jag gillar inte det där onaturliga men mår så mycket bättre av att få lite färg i ansiktet och på kroppen. Det behövs inte speciellt mycket men en liten gnutta färg. Det kommer mängder med produkter och alla har samma mål, få dig vackert brun. Men vilka produkter håller måttet utan att lukta illa, kladda av sig eller framförallt försvinna redan dagen efter.

St. Tropez är det absolut ledande varumärket inom brun-utan-sol. St. Tropez har ett flerårigt, framgångsrikt samarbete med Londons modeelit på London Fashion Week, Oscarsgalan och andra “röda mattan”-event. Från catwalken och internationella tidningsomslag till vita duken ger St. Tropez* alltid stjärnglans. Hollywoodstjärnor som är stora fans av produkterna är Gwyneth Paltrow, Emma Stone, Penelope Cruz, Katy Perry och Jennifer Aniston.

Med mångfaldigt prisbelönta produkter som ger huden en naturligt solkysst ton och en fantastiskt lyster oavsett nyans. Med hjälp av teknologin Aromaguard har St. Tropez också lyckats med att reducera den välbekanta BUS-doften med minst 70 % och produkterna har istället en fräsch och behaglig doft.

Adventskalender 2016 Lucka 4 - St Tropez

Bronzing Lotion 120ml (299SEK)
Denna lätta, tonade lotion är enkel att applicera. Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mjukt, smidigt resultat. Produktens ”Intelligent Tanning System” är berikat med aprikosolja för en naturligt gyllene solkysst ton utan linjer och streck som avtar jämnt. Har en kliniskt bevisad återfuktande effekt i upp till 24 timmar.

Luxe Dry Oil 100ml (495SEK)
En lyxig torrolja som ger dig en naturlig gyllenbrun ton som kan hålla i upp till 10 dagar. Oljan torkar snabbt och hjälper även till att återfukta din hy. Otroligt lyxig förpackning i frostat glas.

St.Tropez Self Tan Bronzing 200ml (329SEK)
lättapplicerad brun-utan-sol spray som snabbt går in i huden och ger en naturligt gyllenbrun hudton. Du kan enkelt applicera på svåråtkomliga ställen med hjälp av 360° spray-teknologin.
Vägledningsfärgen ser naturlig ut, anpassar sig till din egen hudton och ger ett mjukt, jämnt resultat. Kliniskt bevisad att återfukta huden i upp till 24 timmar som gör att färgen framhävs och bevaras längre. St.Tropez Self Tan Bronzing Mist har en fräsch, upplyftande doft och är dessutom fri från brun-utan-sol-lukt, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner, för en solbränna utan sol som är skräddarsydd för just dig.

Passar alla hudtoner, en solbränna utan sol skräddarsydd för just dig.

border

I dagens lucka kan du vinna: St.Tropez Self Tan Bronzing 200ml, Luxe Dry Oil 100ml och Bronzing Lotion 120ml. Värde ca 1123SEK.

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Besvara frågan nedan och motivera varför du skall vinna detta St.Tropez kit innan kl 23:59 ikväll

Fråga: Vilket år vann St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse KICKS Beauty Awards för Bästa brun utan sol?

Lycka till!

Ett stort tack till Polhem Pr som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

(Endast deltagare med svensk adress kan deltaga)

You Might Also Like

60 Comments

 1. Johanna Andersson

  De vann 2016!
  Jag vill vinna och behöver detta då min sambo snor o använder upp mina befintliga. Han erkänner det inte men han är brun och de är slut.
  Haha
  Vore kul att ha liiite bättre produkter än han
  Gillar på båda ställen -joi1977 o namn nedan

 2. Hanna Nilsson

  2015 vann de!

 3. Cissi

  Följer på Instagram nastanperfekt och Facebook Cecilia Eriksson

  De vann i år, 2016 års beauty awards

 4. Sofie Andersson

  2016

  Hoppas massor på denna lucka.
  Är så vit att jag nästan är blå i tonen. Blir aldrig brun utan bränner mig. Ser inte bra ut i shorts för det ser ut som jag har vita tights under.

 5. anluk

  2016 är svaret på frågan. Vill gärna bli läckert brun på ett snabbt, smidigt och framförallt hundvänlig sätt. Jobbar inom sjukvården och ser tyvärr solens skador alltför ofta. Men jag gillar ju att vara brun så här hade jag kunnat bli det utan riskera livet

 6. Angelika Liv

  Svaret är : 2016 (följer på Facebook, Instagram)
  Att få se lite gyllenbrun ut året om är ju som en dröm! Bara massa plus , inget solarie, ingen glåmig hud = Sparar på huden och jag känner mig snyggare !

 7. anna lundqvist

  Jag följer dig på både Intsagram och Facebook. Jag har ofta åkt utomlands på hösten för att få lite sol och ladda batterierna inför det mörka vintern. Nu har jag det inte funnits möjlighet för det, därför skulle det vara härligt med att i alla fall få lite färg, man ser så mycket piggare ut. Håller tummarna för en vinst!

 8. Selma Sabet

  Jag fortsätter att tävla och fortsätter hoppas! Att min dag kan bli bättre och med en vinst toppas!

  Svaret på den frågan som du ställer,
  Det är 2016 alltså det senaste som gäller! 😀

 9. LoveforKbeauty

  2016. Vem kan motstå att se lite brun och fräsch ut så här i vinterrusket

 10. Tingeling stegervall

  2016 :3

 11. Tess

  Svar 2017

  Jag blir så lätt överbränd när jag är ute i solen så det skulle vara helt underbart med detta kitt så man kan bli brun utan att bränna sig. Och framförallt att kunna få vara brun i vintermörkret när jag behöver det som mest.

  Gillar både på FB och insta sedan tidigare

 12. Felicia

  Åh har alltid velat testa!! 2016 vann den här skönheten deras beauty awards!

 13. Linn

  År 2016 vann St. Tropez Self Tan Bronzing mousse.
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna lucka. St tropez är bland de viktigaste inom min skönhet. Jag i mig själv är så blek och trivs inte alls i det, mår rätt så dåligt över det faktiskt. Så att busa mig är något jag ständigt gör. Detta skulle va den perfekta julklappen för mig!

 14. Julianna Fredriksson

  Svar: 2016.

  Vill mer än gärna vinna dessa produkter. Äter
  blodtrycksmedicin så jag har fått biverkningar
  av den som gör att jag inte kan vistas i solen.
  Därför vore det guld värt att vinna denna
  underbara vinst.

  Följer på Instagram med namn
  julianna71
  och följer på Facebook

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 15. ann

  Precis som du var man solarieberoende för flera år sen vilket grrrr man ångrar why why why? 🙂 nu är man glad det finns så bra produkter för fin färg och st tropez har ju det bästa av det bästa dock inte inte alltid plånboksvänligt dock hudvänligt så detta set vore en gåva från ovan att få vinna <3

 16. Martin Blomqvist

  Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016

 17. felicia

  Svar fråga: 2016 🙂
  Jag skulle vilja vinna då jag är en riktig belkfis och inte tål solen, därför är detta en perfekt gåva till mig själv i julklapp eftersom
  solarium inte är något som är aktuellt för mig. Det skulle vara roligt att ha lite färg på julafton och nyår!

 18. Ellen Eklund

  Svar: år 2016

  Jag skulle så gärna vinna! Jag solar inte solarium och känner mig jämt så blek på vintern. Har kikat på St.Tropez produkter men inte kommit längre än så. Skulle vara helt underbart att vinna dessa produkter – tror att jag kommer bli fast när jag provar dom. Det hade varit så roligt att hitta en brun utan sol som är lättapplicerad och som jag vet funkar bra till min hudtyp. Håller tummar och tår att den fina vinsten blir min!

 19. Joanna

  ahh älskar vara brun men i sverige det är svårt att ha fint färg på huden och jag vill avstå från solarium så hoppas på tur 😀

 20. Beatrice B

  2016 vann St. Tropez KICKS Beauty Awards för Bästa brun utan sol.
  Gillar både på Instagram och Facebook.

 21. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer dig på Facebook (Tilda Bengtsson) och på Instagram (whatews)
  De vann året 2016 (alltså i år!)
  Jag hade velat vinna dagens lucka för att jag alltid velat testa hur ett riktigt bra Tanning Mousse är. Då jag sett mina vänners tappra försök med att bli brunare, men det var alltid hårda kanter och misslyckade försök. Så har lite blivit avskräckt av att prova sånt här. Men vinner jag detta känner jag mig väldigt bekväm med att göra mitt första försök på att bli lite brunare i denna vita årstid.

 22. Emelie B

  Året då jag fann en bästa BUSen! 2016 🙂 kram

 23. Magdalena

  Svar: 2016

  Följer på FB och IG @libramusik

 24. Hilda

  St tropez vann årets brun utan sol 2016. Jag skulle gärna vilja testa märket och se om det kan ge mig en brun och fin nyans under vintern! 🙂

 25. Titti skarp

  svar 2016
  blek och dyster vill jag slippa nu i vinter
  dessa produkter är helt nya för mig kanske det blir min grej
  hoppas på turen
  Titti

 26. Sofie Altuntas

  Gillar på fb – Sofie Altuntas
  Följer på IG – sofie_altuntas

  Svaret på frågan: År 2016

  Har hört mycket gott om St Tropez produkter men har aldrig haft chansen att prova. Håller tummarna för att påbörja det nya året
  med en fräsch och välvårdad kalufs. Håller alla tummar o tår.

 27. Anja

  Den vann kicks beauty-awards år 2016 🙂
  Som student har man inte råd att åka så långt, och ärligt talat inte råd med så mycket skönhetsprodukter heller. Därför hade min jul och nyår blivit så härliga om jag fick gå från ljusaste skalan på foundation till en fin semesterbränna!

 28. Anna L

  2016

  Längtan är stor
  efter lite glamour
  kassan är skral
  så lyckan vore total
  om jag fick vinna
  se en bleknos försvinna
  Fylla på med produkter av kvalitet
  oj vad jag behöver det

  Zemam på Instagram

  Anna Larsson på Facebook

 29. Sandra Malm

  År 2015.
  Min vintergrå och trista hud skulle verkligen behöva lite färg nu.

 30. Linda

  Den blev inte år 2016 utsedd till årets bästa self-tanning. Jag skulle gärna prova den då min vanliga favorit från L’Oréal har slutat säljas.

  1. Linda

   Det ska såklart stå i år istället för inte. Svaret är alltså 2016. 🙂

 31. Tove Vispe

  1. 2015
  2. Blekare än blekast, där har du mig. Och i solen blir jag bränd men aldrig brun. Detta kit kan mig nog hjälpa, håller tummarna!

 32. Caroline

  Den vann år 2016! Jag vill vinna då jag har testat många olika märken på brun utan sol, men aldrig riktigt blivit nöjd med resultatet. Därför skulle det vara hur kul som helst att få testa St. Tropez! Och det passar ju också perfekt nu i vintertid då jag snart börjar likna ett spöke..

  Kram!

 33. Joanna

  Svaret är 2016! Jag vill vinna detta lilla kit då jag tyvärr är född med dåligt pigment och redan har svårt för att bli brun & fräsch, och på vintern blir det extra jobbigt. Skulle vara så underbart om jag kunde vinna detta och få bli lite brun!

 34. Frida Fornander

  Svar på frågan: I år, alltså 2016 vann de Kicks Beauty Awards!

  Som du beskrev i inlägget så känner man sig som ett spöke under vinterhalvåret i Sverige. Jag har haft turen att precis komma hem från varma Kalifornien, men de flesta av mina vänner har varit kvar i kalla, gråa sverige och därför skulle jag vilja ge bort dessa fantastiska produkter från St. Tropez i julklapp och göra mina närmsta riktigt glada och såklart bruna 😉

  Gillat din instagram och facebook-page!

 35. Cassandra

  Svar: 2016 🙂
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag sett ut som ett spöke hela året pga att jag jobbade hela sommaren och inte hade tid för att sola!!

 36. Anna Johansson

  Kanske det här är den bus jag sökt efter? Upp till bevis, att den funkar även för en liten blekfis!
  Svar: 2016

  God jul!

 37. Miriam

  Svar: 2016

  Jag vill undvika solens skadliga strålar
  Och drömmer om att jag kroppen med St Tropez målar!
  Följer på fb oc Instagram

 38. Roxanne Munoz-Rytting

  Svar: 2016

  Gillar på FB (Roxanne Munoz-Rytting)
  Följer på IG (roxannesvardag)

 39. Pernilla Danielsson

  2016. Vem vill inte vara brun året runt. Dessa produkter ligger högt på min julklapps lista 🙂

 40. Moa

  Gillar och följer! moakauppila är namnet på ig.
  2. Svaret är år 2016!
  Jag vill vinna detta till min pojkväns syster. Jag själv hade turen att födas som en väldigt väl pigmenterad individ, och förvandlas till en pepparkaka av minsta solstråle. Min pojkväns syster däremot (är det svåger?) är som många andra svennar – kritvit och knallröd i solen trots solskyddfaktor 30 haha. Tror hon skulle uppskatta en sådan julklapp så hon får prova på något annat än solarium 🙂

 41. Lotta Åsberg

  Svar; 2016 Motivering: jag saknar solen. Fejk IT to you make IT heter det ju. ???

 42. yohannaafskovde

  År 2016!

  Jag blir aldrig brun och jag skojar inte. Sist vi var utomlands och jag faktiskt solade blev hela jag prcickig. Så det vore kul att för en gångs skull blir lite brun och fräsch, vad det nu innebär eftersom jag aldrig testat 😉

 43. Madelene Abrahamsson

  Svar: År 2016
  Min hy har blivit torr och känslig efter cellgifter så dessa produkter vore jättebra för min hy. Jag kan inte vara i solen så mycket längre så en perfekt vinst. Sol får man ju dåligt av så här på vintern också. Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor ??

 44. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med i 2:a advents luckan 🙂
  SVAR: de vann år 2016.
  jag vill vinna det för jag är blek och tråkig och får inte sola då jag har opererats för hudcancer på benet, klart jag vistas i solen för det men har en väldigt hög solskyddsfaktor , och nu på vintern ser jag nästan ut som en död fisk 😉 😉 har provat lite olika self tanning men vissa blir ganska ojämnt resultat och vissa blir man rätt gul av, så detta kanske vore något för mig??

 45. Jenny

  1. år 2016!

  st tropez lyfter ditt bästa jag,
  med dessa produkter är du vacker var eviga dag.
  När du vaknar på morgonen, ve och fasa,
  hjälp mig, jag ser ut som en riktig trasa!
  blek och ful.
  Nej, nu får det vara nog!
  nu vill jag också gå ut och dansa på en krog..

 46. Annika - drömmen om 11 barn

  Rätt svar: 2016

  Som den blekfis jag är (vit som en alvedon) skulle detta kit kanske kunna rädda upp vintern och få mig att se pigg och fräsch ut trots min bleka hy!
  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson) och
  följer på insta (drommenom11barn)

 47. Anna-Märta Stålnäve

  Följer på både IG och FB!

  De vann i år dvs 2016.

 48. Anna J

  St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse Vann år 2016, alltså i år. Jag skulle vilja vinna för detta skulle piffa upp mig i min vardag och känna mig lite vackrare.

 49. Tatiana

  1. Gillar både på Instagram och fb.
  2. 2016.
  Skulle du se min extremt bleka hud skulle du förstå hur desperat jag behöver detta kit. Minns när jag var i 13-14 års ålder och tog mod till mig för att fråga chans på en kille och han svarade med att “Du är söt, men du är så vit. Du borde sola mer.” Mitt tonårshjärta brast.

 50. Johanna VL

  Gillar på Facebook och instagram. Svaret på frågan är 2016.
  Jag behöver lite färg. Blek och glåmig, trött, sliten trebarnsmamma. Var nyligen i kalifornien men kom hem lika blek,då mycket av resan gick åt till att sitta i bilkö, tyvärr. Så lite färg så här i vintertid vore underbart.

 51. Malin

  1. 2016
  2. Min hy är lika blek som en Ipren-tablett
  den som möter mig bländas – det kan inte vara lätt.
  Hoppas därför att jag får chans
  att ändra hudton en och annan nyans.
  Som efter en vecka i solsken vill jag vara
  St.Tropez bronzingprodukter vore i vinter underbara!

 52. Rebecca

  Svaret är: 2016!

  Det hade passat så bra att vinna detta selftanningkit då jag alltid använder mig av det bästa och mest naturliga brun utan solen, saint tropez <3

  Då jag är rödhårig så vill jag inte sola solarium för det ökar risken för sjukdomar så jag selftannar mig själv hela sommaren (och vid speciella tillfällen)för att inte se ut som ett spöke, dock är det väldigt dyrt så skulle verkligen uppskattas att vinna detta priset!! <3

 53. Matilda Pettersson

  Åh, wow! Älskar detta märke och hoppas på tur att vinna 🙂 Denna ensamstående småbarnsmamma ser lika pigg ut som insidan känns.., så hoppas att dessa lyxiga produkter skulle göra att jag iaf ser lite fräschare ut lagom till julfesterna som väntar. Bara att få stänga in sig en stund i badrummet för att fixa med detta skulle ju vara superhärligt haha.

  Svaret är 2015.

  Kram Matilda

 54. freja

  Jag följer dig på instagram (jigglyboobs)
  Och gillar din sida på facebook (freja stenström)

  svaret på frågan är att dom vann det i år 🙂

  Jag ahde gärna velat vinna detta då man som alltid är vinter blek (fast är nog lika blek jämnt haha)
  Och lite färg hade absolut inte varit helt fel 😉

 55. Amanda

  Svar: 2016
  Följer på fb: Manda Nysson
  Följer på insta: Amandalotta

  Underbart att komma till juldagen lite lätt brunbänd 😉 De flesta i min gamla hemstad har varit ute och rest nu i ett halvår! Skulle vara nice att också komma lite solkysst! 😉

 56. Sophie

  2016 är svaret 🙂 Jag använder alltid brun utan sol och solar nästan aldrig. Ett aber bara, brun utan solprodukterna går åt som sjutton. Därför skulle jag bli jätteglad över en vinst !

 57. Carina B

  Vilken suverän lucka idag! Hört så mycket gott om St. Tropez men ännu inte haft möjlighet att testa! Bara det, som du nämner, att det inte alls luktar så BUS-igt är guld för mig, jag blir alltid besvärad av att det eventuellt syns på ojämna brännan och definitivt känns på lukten, att jag tagiit till med lite fuskbränna. Och att testa tre varianter, vilket tillfälle!! Skulle bli överlycklig om jag hade tur den här gången! Tack för en väldigt fin julkalender, Annica och för din riktigt rediga, roliga, “vuxna” blogg 🙂

 58. Kattis Bergmansson

  2016 vann den!
  När pigmentet ligger i dvala,
  kan denna uppfinning få tala !
  Jag gillar ju en bronsig kulör,
  bli snygg och på bra humör !
  Med hjälp av St Tropez
  slipper jag nu solariets pina !

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.