Adventskalender 2016 Lucka 3 - Vision Haircare
Julen Arkiv

Adventskalender 2016 Lucka 3 – Vision Haircare

affiliatelänkar

Platt och livlöst hår? Dagens lucka kanske kan rädda dig. Vision Haircare Volumizing tar ditt hår till en ny dimension och låter det vara lika glamoröst som resten av din personlighet.

Att få ha ett hår med mycket volym utan att det tynger ner är mångas dröm. Klimatet i Sverige gör det inte enkelt idag vill jag lova. Har du som jag det där typiska skandinaviska tunna fina håret som känns omöjligt att få ordning på behöver man alla hjälpmedel man kan få. Vision Haircare Volumizing är här för att utföra lite mirakel. Nu kan vi få det där håret med extra volym utan att det tyngs ner av kraftiga och tunga produkter.

Gör jag inget åt mitt hår varje morgon ser jag ut som en blöt katt när jag kommer in genom entrén på jobbet. Har jag otur så är något på mig statiskt och mitt hår står rakt upp så fort jag satt mig på arbetsplatsen. Kanske ger jag mina kollegor ett gott skratt, men det är inte kul i längden.

Personligen tycker jag det är väldigt svårt att hitta hårvårdskit som ger mitt hår den där volymen samtidigt som det tillför fukt och bevarar min färg mellan alla färgningar. Ni som följt mig här på bloggen ett tag vet att jag brinner lite extra för produkter som är tillverkade i Sverige. Vision Haircare är helt svenskt och tillverkar sina produkter helt utan mellanhänder här i Sverige. Produkterna är fria radikaler samt är sulfat- och parabenfritt.

Med lyxiga förpackningar i guld och silver kan dom lätt få stå framme i badrummet. En lyxig känsla redan innan användning med andra ord.

Adventskalender 2016 Lucka 3 - Vision Haircare

VOLYMGIVANDE BALSAM MED ÄPPELOLJA FÖR ALLA HÅRTYPER.

Volymgivande balsam som tillför volym utan att tynga ner. Innehåller pro-vitamin B5 som bevarar fukt djupt in i hårstrået och fyller ut det så att det blir tjockare. Håret blir starkare samtidigt som det skyddas av ett vegetabiliskt proteinkomplex.  Äppeloljan tillför lyster, gör håret silkeslent och lättskött. Volumizing Conditioner* (119SEK/205ml) är färgbevarande, skyddar håret mot UV- strålning och fria radikaler samt är sulfat- och parabenfritt.

VOLYMGIVANDE SCHAMPO MED PRO-VITAMIN B5 FÖR ALLA HÅRTYPER.

Volymgivande schampo med pro-vitamin B5 och sojaproteiner som gör tunt och fint hår fylligare. Pro-vitamin B5 bevarar hårets fukt på djupt och fyller ut hårstrået så att det blir tjockare. Hydrolyserade sojaproteiner gör håret fylligt och spänstigt. Volumizing Shampoo* (119SEK/205ml) är färgbevarande, skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler samt är sulfat- och parabenfritt.

Adventskalender 2016 Lucka 3 - Vision Haircare

Just nu hittar ni denna duo hos Lyko* för 199SEK. Där kan du även hitta större och mindre förpackningar.

border

Dagens vinst: Ett kit med Volumizing Conditioner (119SEK/205ml) och Shampoo (119SEK/205ml) från Vision Haircare.

För att tävla om dagens lucka behöver ni:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Svara på frågan nedan och motivera varför just du skall vinna innan kl 23:59 ikväll

Fråga: Vart i Sverige grundades Vision Haircare?

Lycka till!

Ett stort tack till Good Pr som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

(Endast deltagare med svensk adress kan deltaga)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply Junitjej 3 december 2016 at 07:09

  Företaget grundades i Varberg. Dessa produkter skulle vara perfekt för mig, för mitt hår vill helst hålla sig platt på huvudet. Eller så har jag en hårvirvel som vill stå åt något annat håll.

 • Reply Annika Andersson 3 december 2016 at 07:42

  Rätt svar är Varberg. 🙂

 • Reply Cissi 3 december 2016 at 07:48

  1. Följer på Facebook (Cecilia Eriksson) och Instagram (nastanperfekt)

  2. Det grundades i Varberg

 • Reply Tess 3 december 2016 at 08:27

  Gillar och följer
  Vision Haircare grundades i Varberg

  När vi ska ut i klänning och kostym
  och jag i håret vill ha snygg volym
  har jag inget knep att ta till
  därför jag dessa vinna vill

 • Reply Sofie Andersson 3 december 2016 at 08:40

  Svaret är Varberg! ?

 • Reply Solbritt 3 december 2016 at 08:58

  Det grundades i Varberg

 • Reply Kamilla 3 december 2016 at 09:08

  I Varberg finns Vision Hair. Jag vill vinna för jag har det håret du beskriver som blir platt av minsta lilla vindpust.

 • Reply Stina 3 december 2016 at 09:27

  Varberg.
  Mitt tunna livlösa hår skulle verkligen behöva en volymboost.

 • Reply LoveforKbeauty 3 december 2016 at 10:04

  I Varberg

 • Reply Josefin 3 december 2016 at 10:23

  Med ett hår när man vaknar som ser ut som ett fågelbo ofta,
  är det svårt att låta plattången få softa.
  Detta har resulterat i väldigt slitet hår,
  jag har provat olika schampoon o balsam men inget går!
  Det är svårt som student att unna sig en dyrare sort,
  så därför hade det varit kul att vinna något som kan ta det frissiga bort!

  Svaret på frågan: Varberg 🙂

 • Reply Titti skarp 3 december 2016 at 10:41

  hej

  mitt svar i varberg
  hoppas vinna denna fina vinst till min son
  mvh Titti

 • Reply My Thulin 3 december 2016 at 10:56

  Följer på både fb och insta 🙂
  Svaret är: Varberg
  & jag vill gärna vinna för jag älskar bra produkter till mitt hår 😀

 • Reply Emelie B 3 december 2016 at 10:56

  I Varberg 🙂 kram

 • Reply Julianna Fredriksson 3 december 2016 at 10:58

  Vision Haircare grundades i Varberg.

  Jag brukar ofta färga mitt hår för att täcka
  de gråa stråna och tycker det är svårt att hitta
  de perfekta produkterna för färgat hår. Har provat
  Vision haircare förut och föll pladask för deras produkter
  så jag hoppas såklart att få vinna denna underbara vinst.

  Gillar dig på Facebook
  och följer på Instagram med
  namn julianna71

 • Reply Jerker 3 december 2016 at 11:02

  Varberg

 • Reply Sara 3 december 2016 at 11:07

  1. Check 🙂
  2. Varberg
  Motivering: Jag har långt och fint hår som jag är noga att ta hand om. Jakten på de perfekta hårvårdsprodukterna fortsätter ständigt 🙂

 • Reply ann 3 december 2016 at 11:28

  Grundades i varberg
  Håret på vintern saknar struktur och glans
  Detta kit skulle åtminstone ge mig en chans
  Att med frisyren kunna trixa
  Och då julen kunna fixa..

 • Reply Joanna 3 december 2016 at 11:37

  Jag vill vinna för att ha fint hår nu är der vinter och håret blir så torrt och slitet och jag är mycket ute och vill ha bra kosmetiker att få bättre håret

 • Reply Paola Allegrini 3 december 2016 at 11:42

  @mikkimuz på ig

  Svar: Varberg

  Platt fall har tydligen alltid varit mitt kall. Men jag kan ju tala om att jag inte känner mig särskilt ball. Fick jag testa detta kit från Vision Haricare, skulle jag slippa allt det där. Vilket lyft, vilken glans, vilken höjd, vilken frisyr! Jag skulle slippa alla framtida volymlösa hårbestyr!

 • Reply Isabelle Hedström 3 december 2016 at 11:43

  Vision Haircare grundades i Varberg!

  Mitt torra och slitna vinterhår skulle jubla av detta kit!

  • Reply Isabelle Hedström 3 december 2016 at 11:44

   Gillar på fb; Isabelle Hedström
   Följer på instagram ; hedstrombella

 • Reply Amanda 3 december 2016 at 12:26

  Följer på instagram: amandalotta
  Facebook: Manda Nysson
  Svar: Varberg
  Hade varit perfekt till mitt supertorra hår!

 • Reply Maria H 3 december 2016 at 13:33

  Grundades i Varberg
  Jag behöver lite lyx till mitt torra och frissiga hår

 • Reply Sofie Gustafsson 3 december 2016 at 14:13

  Vision Haircare grundades i Varberg på Sveriges västkust av två killar som saknade ett sortiment av svenska hårprodukter

 • Reply belinda 3 december 2016 at 14:59

  Svaret är Varberg! I höstas klippte jag av håret från midjelångt till axellångt, anledningen till detta var att mitt väldigt långa hår var helt platt och livlöst. Jag inbillade mig att ju kortare hår= ju mer volym skulle håret skapa naturligt. Jag ser dessvärre fortfarande ut som en blöt katt…

 • Reply Emma Persson 3 december 2016 at 15:04

  Vision Haircare grundades i Varberg. Tycker det är så kul att fixa med mitt långa hår. Jag gillar när det är stylat, känner mig extra fin då. Hade varit roligt att testa nya produkter.

 • Reply Tatiana 3 december 2016 at 15:20

  1. Gillar både på Instagram och fb
  2. Vision haircare grundades i Varberg Sverige. Som nybliven 3 barns mamma så har mitt hår påverkats av hormoner så att jag tappat en hel del samt det som finns kvar är stripigt, platt och livlöst. Det skulle verkligen må bra av detta superkit! Vore härligt att unna sig själv den lyxen 🙂

 • Reply Sofie Altuntas 3 december 2016 at 15:29

  Svar: Varberg

  Gillar på fb – Sofie Altuntas
  Följer på ig – sofie_altuntas

  En uppskattad julklapp som skulle vara som godis för håret. Skulle fräscha upp min torra och rufsiga kalufs.

 • Reply Andy 3 december 2016 at 16:03

  Varberg! ?

  Följer
  Insta: deeandriia
  Fb: Andrea Effse

 • Reply Tove Vispe 3 december 2016 at 16:08

  Har gillat! Jag lider av platt, tunt skandinaviskt hår som skriker efter lyster och ett lyft under vintern. Har provat det mesta men detta är nytt för mig – tänk om det kan vara räddningen?

 • Reply Pernilla Danielsson 3 december 2016 at 16:26

  Vision grundades i Varberg. Jag använder Visions styling produkter som jag tycker är superbra. Det skulle vara så roligt att få prova på deras shampoo och balsam också.Jag tror dessa skulle vara perfekt för mitt platta hår 🙂

 • Reply Maria Sundlöf (blogg ej uppdaterad på länge pga sjukdom...) 3 december 2016 at 16:48

  Vision Haircare grundades i underbara Varberg.

  Detta underbara set
  är nog det snyggaste och stilrenaste jag sett!
  Så himla snyggt att ställa i mitt badrum,
  alla mina gäster skulle av beundran bli stum!
  Vision Haircare lyfter både badrum och hår,
  så nu hoppas jag innerligt att jag detta härliga set får!

 • Reply Magdalena 3 december 2016 at 17:48

  Gillar!!! 🙂

  Rätt svar är Varberg.

 • Reply Selma Sabet 3 december 2016 at 17:55

  Det var i Varberg som vision care grundades! Jag skulle vilja vinna för jag har väldigt mycket problem med mitt hår, har provat många budgetvarianter på schampoo och balsam, men inte vågat prova något dyrare med rädsla att bli besviken! Vore därför så kul att få lyxen att prova!

 • Reply Tilda Bengtsson 3 december 2016 at 18:24

  Gillar och följer dig på Facebook och på Instagram @whatews.
  Det grundades i Varberg.
  Jag hade velat vinna detta då jag är på jakt efter det bästa schampot och balsamet för mitt hår. Det hade varit toppen ifall detta är the one!

 • Reply Tingeling stegervall 3 december 2016 at 19:03

  Mitt hår är platt och livlöst spelar ingen roll vad jag gör med det, så skulle vara spännande att testa detta och se om det finns något som funkar ^^

 • Reply Lotta Åsberg 3 december 2016 at 19:05

  Varberg! Motivering: önskar få tillbaka livet i håret lagom till jul! ??

 • Reply Lise-Lotte Larsdotter 3 december 2016 at 19:28

  Visoon Haircare grundades i Varberg. Mitt platta trötta hår skriker efter volym och fukt! Vore toppen att med detta problem få bukt! Gillar på fb och IG @larsdotterl

 • Reply Anna 3 december 2016 at 20:01

  Vision haircare grundades i Varberg.

  Jag vill vinna för mitt hår behöver verkligen lite extra hjälp med volymen just nu. Efter att ha varit gravid och ammat och nu tappat vad som känns som hälften av håret ? Så skulle det inte vara helt fel att få lite hjälp att få lite volym på den lilla mängd hår jag har kvar

  Följer både på instagram och Facebook

 • Reply Matilda Pettersson 3 december 2016 at 21:37

  Åh, drömmen för denna småbarns-mama med platt och tunt hår! Hoppas få piffa till både håret och badrummet samtidigt 🙂 🙂

  Följer/gillar på fb och insta (matatilda)

  Kram Matilda

 • Reply Matilda Pettersson 3 december 2016 at 21:37

  Fasen, glömde ju svaret och det är Varberg! 🙂

 • Reply Sophie 3 december 2016 at 21:39

  I Varberg startades företaget 🙂 Mitt hår har blivit så tunt efter att jag har varit utbränd,har tappat jättemycket hår. Händerna har varit fulla med hårstrån. Därför önskar jag volym i massor.

 • Reply Madelene Abrahamsson 3 december 2016 at 22:01

  Mitt hår har växt ut igen efter en svår sjukdom och cellgifter och nu tycker jag om att skämma bort det lite extra☺️ Jag hoppas få skämma bort det med dessa fina hårvårdsprodukter. Jag har länge varit nyfiken på dom. Vision Haircare grundades i Varberg. Jag gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och gillar på Instagram med namn madde_cancersurvivor. Kram!

 • Reply Beatrice B 3 december 2016 at 22:42

  Vision Haircare grundades i Varberg.

  Ingen her tunnare och plattare hår än mig jag lovar.
  Har tappat otroligt mycket hår och har panik.
  Letar fortfarande efter produktene som kan bli min
  räddning med mer volym. 🙂

  Gillar på både Instagram och Facebook.

 • Reply Anette 3 december 2016 at 23:54

  Rätt svar är Varberg, Mitt hår har aldrig varit i sämre skick än det är nu så jag skulle verkligen behöva en bra produkt för håret nu. Gillar på instagram (bolipen) och Facebook (Anette Kristoffersson)

 • Reply Anette Eriksson 4 december 2016 at 01:17

  Dare to be you grundades i Varberg. Gillar/följer på Facebook/instagram ( manettan)

 • Reply Anna L 4 december 2016 at 01:39

  Varberg

  Precis vad mitt hår behöver är styrka och struktur
  med hjälp Vision Haircare som vet hur
  man på lockarna får bukt
  med riktad utvecklad produkt
  så blir håret mindre defekt
  och lite mer perfekt
  inte bara livlös test
  utan frissfri lock för fest

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.