Adventskalender 2016 Lucka 24 – Billion Dollar Brows
Julen Arkiv

Adventskalender 2016 Lucka 24 – Billion Dollar Brows

Buskar, streck, 3D tatuerade. Ja alla våra bryn ser olika ut men dom flesta av oss letar fortfarande efter den perfekta formen. Med dagens vinst från Billion Dollar Brows kanske du kan finna din form.

Det är julaftonsmorgon och kanske är det endast tomten som är vaken! Idag öppnar vi kalenderns sista lucka och det känns faktiskt lite sorgligt. Men efter julen går vi tillbaka till det normala med inlägg och jag hoppas innerligt att ni stannar kvar. jag tycker helt enkelt att vi avslutar kalendern med en riktigt kanon vinst från Billion Dollar Brows. Jag älskar att fixa ögonbrynen och tycker verkligen om dessa produkter.

När jag först kom i kontakt med Brow Buddy Kit vart jag lite skeptisk mot verktyget, men efter ha förstått hur jag skulle använda det så är det riktigt roligt. Det är så enkelt att använda att du fixar det på egen hand utan att gå till salong. Jag lämnar aldrig huset utan att måla brynen. En bas och brynen fixas och sedan kan jag känna mig klar om jag inte orkar fixa en komplett makeup. Med dagens produkter behöver du inget annat för att fixa dina perfekta bryn och alla produkter är så behändiga att du lätt får ner dom i en liten necessär.

Märket grundades av Natalie Plan 2004 och blev då det enda företaget på marknaden som enbart fokuserade på bryn. Företaget började endast med produkter som behandlade de befintliga brynen men ganska snabbt så växte dom och började utveckla gel, brynskuggor, pennor och andra verktyg. Alltså alla redskap du behöver för att fixa brynen du vill ha. Detta märker stort i USA, UK, Japan, Frankrike, Nya Zeeland och nu även i Skandinavien.

Adventskalender 2016 Lucka 24 – Billion Dollar Brows

Dagens vinst har ett värde på ca 776SEK och innehåller: 

Brow Buddy Kit
Universial Brow Pencil
Brow Gel
Smudge Brush

Du vinner helt enkelt ett kit som kommer ge dig dom perfekta brynen, efter lite träning. Så snyggt med fixade och icke för onaturliga bryn. Så längtar du efter att få ordning på dina bryn tycker jag absolut att du skall tävla om denna vinst. Och du som vinner kanske visar en före och efter bild sedan när du tagit dig an alla produkter?

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna vinst.

Lycka till!

Ett stort tack till SpaSupply och Billion Dollar Brows som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply Solbritt 24 december 2016 at 07:35

  Vilken underbar vinst, då kanske man äntligen kunde få de perfekta ögonbrynen som jag strävat efter länge.

 • Reply Emma Persson 24 december 2016 at 07:39

  Trevlig vinst denna julafton! Jag har mörka ögonbryn som jag försöker hålla rätt på. Hade gärna haft detta kit till min hjälp!

 • Reply Jenny Olsson 24 december 2016 at 07:41

  Det låter verkligen fantastiskt! Här står ögonbrynen åt alla håll när jag vaknar, faktiskt så använder jag hårspray för att få styrsel på dom. Hoppas på lite tur nu så att jag hittar ett bättre sätt att få de perfekta brynen!

 • Reply Caroline Torbjörnsen Valberg 24 december 2016 at 08:00

  Med detta skulle jag känna mig trygg för att bli extra snygg

 • Reply Caroline Torbjörnsen Valberg 24 december 2016 at 08:01

  Gillar på fb(Caroline Torbjörnsen Wahlberg) och ig(colatjejen89)

 • Reply Karin Synnergren 24 december 2016 at 08:05

  Detta kit vore bra att ha här hemma,så att jag och min man kan få hjälp av dottern med våra buskiga och busiga bryn.Dottern läser till stylist och övar det mesta på alla,så denna julklapp från Dare to be you hade hon älskat att få.God Jul & Gott Nytt År!

 • Reply Jenny Sjöberg 24 december 2016 at 08:10

  Åh, det här testar jag gärna! ♥ Jag har så ljusa ögonbryn och att sätta färg på dem är ett måste. Testat på salong men jag måste vara otroligt känslig för på mig gör det så ont när de använder tråden. Och sen kostar det ju en del också…Som småbarnsförälder vore det verkligen ett lyft då man för det mesta går omkring och ser trött ut och spännande att få testa något nytt!

 • Reply Marielle 24 december 2016 at 08:20

  Åh ett sånt kit skulle jag verkligen vilja prova. Tycker det är jätte svårt att få till snygga bryn. Hoppas på tur!
  Följer på både fb och insta

 • Reply Magie 24 december 2016 at 08:26

  Vill piffa till mitt trötta utseende och tydligen är det bryn man ska satsa på då. Med detta kit kanske jag blir en piffig brud istället för en trött morsa..

 • Reply Caroline jansson 24 december 2016 at 08:40

  Jag är inte alls bra på smink. Det enda jag tycker är viktigt är mina ögonbryn. Så länge dom är fina känner man sig fräsch och sminkad ändå!

  Håller tummarna ??

 • Reply Anja L 24 december 2016 at 08:43

  Jag vill vinna för att fixa brynen med fin stil. Arbetar inom vården med minskad på. Så då vore det fint att fixa brynet och få snygg personlig look.

 • Reply Felicia 24 december 2016 at 09:03

  Jag vill gärna skapa de buskiga brynen, men produkterna jag har hemma idag, gör ingenting annat än att göra dem mörkare, detta vore ett bra kit för att de ska göra sitt!

 • Reply Johanna Kenas 24 december 2016 at 09:05

  Jag har behandlat och misshandlat mina bryn
  Till en ganska dyster syn
  Men skulle jag detta litet vinna
  Blev jag nog en både brynsnygg och lycklig kvinna!
  Tack för en fin kalender och god jul!!

 • Reply Louise 24 december 2016 at 09:44

  Jag har alltid kämpat så med mina ögonbryn. Har naturligt väldigt tjocka, buskiga bryn och lyckas aldrig få dom att se bra ut. Hade verkligen behövt detta kit.
  Hoppas att du får en riktigt härlig jul <3

 • Reply Christine Lopresti/plumpy85 24 december 2016 at 10:14

  Då jag som många andra inte får bra form på mina ögonbryn så hade det varit kul och testa detta för att se om det går att få någon fin form på brynen här hemma ??

 • Reply Camilla Unse Billberg 24 december 2016 at 10:36

  Jag har sen ett år tillbaka när jag insåg att mina sönderplockade ögonbryn hörde hemma på 90talet, sparat ut dem och sedan plockat och klippt dem efter en mall. Då jag har ljusa och glesa ögonbryn färgar jag dem. Men det är inte tillräckligt utan jag måste fylla i dem varje dag. Jag har testat allt från pomade till gelé till pennor. Men inte hittat den där absoluta favoriten. Kanske detta set blir räddning för mina ögonbryn ? gillar och delar såklart och följer er på instagram och Facebook som @camilla.unse.billberg
  God Jul ?

 • Reply Michaela Lindh 24 december 2016 at 10:55

  Så välbehövligt! Mina bryn ser riktigt hemska ut, så jag behöver verkligen lite hjälp på traven här. Skulle absolut kunna skicka in en före/efterbild om jag blir den lyckliga som vinner 🙂

  Följer på båda sociala medierna (Michaela Lindh) och (michaelajomalindh) 🙂

 • Reply Malin Svensk Björck 24 december 2016 at 11:01

  Skulle vilja ge detta kit till min lillasyster. Hennes ögonbryn är eländiga pga sjukdom. Hon kämpar och försöker fixa dom men hon har varken rätt saker eller kunskap. Om hon fick detta så skulle hon ha bra grejer och sen skulle hon och jag tillsammans klura ut hur hon på bästa sätt fixar så det syns att hon har ögonbryn.
  Det är ju sånt storasystrar gör, ger sminktips och livsråd om vartannat och jag älskar min roll som storasyster och att finnas där och hjälpa och stötta när det behövs.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  God Jul!

 • Reply Annie 24 december 2016 at 11:20

  God jul!
  Det skulle vara så roligt att vinna detta kit eftersom att jag har alltid haft problem med mina ögonbryn. Mina hårstrån är så ljusa och tunna att man inte ser dom om man inte målar i dom och det slutar alltid med att ögonbrynen blir helt olika varandra:( skulle vara kul att vinna så jag kan få ett par snygga ögonbryn till nyår 🙂
  Följer på insta (annie_sanuelsson) och på Facebook!

 • Reply Linda 24 december 2016 at 12:24

  Mina bryn är verkligen bångstyriga och jag behöver all hjälp jag kan få!

 • Reply yohannaafskovde 24 december 2016 at 12:26

  Jag har inga ögonbryn! Eller jo, väldigt glesa och ljusa så om jag inte fyller i dem så syns de inte alls när jag haft på foundation och då har jag ändå aldrig egentligen noppat dem. Så fake it til’ you make it får jag göra varje dag. Detta kit skulle helt klart underlätta morgonrutinen (såklart med lite övning) och inte upptäcka sedan på jobbet att enda brynet inte riktigt ser ut som det andra 😉 Och självklart bjuder jag på både för- och efterbild på bloggen om jag vinner!

 • Reply Joanna 24 december 2016 at 13:00

  Vill vinna att få perfecta ögonbryn!!!

 • Reply Therese Kunnas Franzen 24 december 2016 at 13:45

  Gillar givetvis på både facebook och instagram! Namn: therese kunnas Franzén och theresekunnasfranzen.
  Hade varit jätteroligt att vinna detta då jag har så fruktansvärt ljusa ögonbryn så jag måste fixa dom varje dag då dom annars inte syns.
  Jag är så dålig på att måla ögonbrynen och så är jag väldigt otålig eftersom att det nästintill aldrig blir bra, detta hade alltså hjälpt mig nå fruktansvärt! 😀
  Givetvis skulle jag slicka före och efterbilder då skillnaden skulle vara så stor! 😀
  God jul och tack för en kanon julkalender med fantastiska chanser till underbara vinster. 😀

 • Reply Beatrice B 24 december 2016 at 14:00

  Tillhör tyvärr skaran som plockade bort ögonbrynen på
  90 talet, heltokigt. 🙁
  Så jag behöver all hjälp jag kan få till att få fina ögonbryn
  det här hade varit det perfekta kitet. <3

  Gillar på Instagram & Facebook

 • Reply Sara 24 december 2016 at 14:50

  Älskar ögonbryn & här var nya & intressanta produkter som jag skulle glädjas så mycket av. Hoppas du har en fin jul. Följer & gillar 🙂

 • Reply Louise Karlsson 24 december 2016 at 15:22

  Åå detta skulle jag så himla gärna vilja vinna och testa på min mormor? Hon är 72 och behöver verkligen inte sånt här men hon frågar mig hela tiden om att jag ska komma dit och färga hennes ögonbryn osv, men det blir aldrig bra. Anledningen varför hon vill ha fina ögonbryn är för att hon ser “alla unga tjejer” haha, hon kollar på Kardashians, Bachelor och alla sådana program så jag antar att hon får det därifrån. Jag själv kollar inte ens på sådana program, men hon håller mig alltid upprättad hihi! I varje fall skulle vara så kul att prova detta på henne och se hur glad hon blir. Hon är helt underbar och förtjänar verkligen det bästa. Min underbara mormor! Hihihi, godjul på dig finis! ❤️❤️ Följer förresten på Facebook – Louise Karlsson, och på instagram – louisekarlssoon.

 • Reply Martina 24 december 2016 at 15:25

  Vilken fiffig grej, skulle bli jätteglad om jag vann den och mina bryn skulle bli tacksamt snygga ?

  Ig @olahaym
  Fb Martina Olahay

 • Reply Maria H 24 december 2016 at 15:27

  Sönder plockade och färglösa nu dom är..
  ny färg och form och de får med detta här…

 • Reply Hannah 24 december 2016 at 16:11

  Det vore kul att äntligen få styr på brynen ?

  Följer på insta (haen84) och på FB (Hannah Engström)

 • Reply Christina Frisberg 24 december 2016 at 16:16

  Med denna skulle jag få lite hjälp med att hitta den rätta formen på mina bryn de kommer framöver se ut som svalor som lyfter i skyn. 🙂
  God Jul! 🙂 <3

 • Reply Annika Nilsson 24 december 2016 at 17:34

  Perfekta bryn! Åh, det har jag aldrig haft! Har tyvärr aldrig satsat särskilt mycket på mina ögonbryn heller, men nu ska det bli ändring! Hoppas jag får hjälp på traven!

 • Reply Johanna VL 24 december 2016 at 18:56

  Alltså, i förrgår skulle jag borsta mina ögonbryn. Tyvärr prickade jag ögat så jag fick kontakta hälsocentralen och fick utskrivet en antiinflammatorisk salva till ögat då det blev svullet och rann till igår kväll. Under denna tid hade jag en anställningsintervju dessutom. Men nu vågar jag nog inte använda den ögonbrynspennan/borsten mer haha. Så ett nytt ögonbrynskit hade varit toppen 🙂

 • Reply Julianna Fredriksson 24 december 2016 at 19:41

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna fantastiska vinst för att slippa betala en massa pengar på att få perfekta ögonbryn. Så det skulle va superkul om jag vann!

  Följer på Instagram och
  gillar på Facebook

  Mvh Julianna

 • Reply Madelene Abrahamsson 24 december 2016 at 20:13

  Jag tappade mina ögonbryn när jag var svårt sjuk och fick cellgifter. Nu har dom växt ut igen men är glesa och tunna. Dom är inte alls lika tjocka och fina som dom var innan jag blev sjuk. Jag saknar mina fina bryn men hoppas du kan hjälpa mig att få dom där perfekta brynen igen. Ingen skulle bli gladare än jag och jag hoppas till tusen! Jag har varit extra snäll i år och hoppas att tomten är snäll mot mig ??❤️ GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 • Reply Claudia Kerttu 24 december 2016 at 20:18

  Precis som du tycker jag att brynen är jätteviktiga. Mina vill gärna bli lite lockiga med, inte kul! Denna vinst vore helt perfekt för mig, följer digx2…

 • Reply Alexandra Dalberg 24 december 2016 at 21:00

  varje gång jag är och klipper mig så färgar jag och trimmar brynen men de försvinner ju rätt snabbt, och jag är inte superducktig på det här med bryn men vill gärna lära mig och detta kit ser det ju ut att bli lite enklare.. så hoppas på tur. gillar och följer

 • Reply Hannah N 24 december 2016 at 21:17

  Min kära vän från Iran har informerat mig att jag måste ta tag i ögonbrynen! Ja, så en före och efter bild är jag med på! Och en sån kit skulle hjälpa mig verkligen! God jul.

 • Reply LUCKA 24 DARE TO BE YOU – 24/12 | BLOGGTÄVLINGAR 24 december 2016 at 21:54

  […] TÄVLA HÄR […]

 • Reply En Mölnbobos Liv 24 december 2016 at 21:55

  Följer på FB, Anna Karlsson och på instagram annakarlsson_75

  Jag är gärna med och tävlar. Mina ögonbryn börjar bli jäkligt buskiga och jag klarar inte av att gå och tråda (gör så ont). Bättre att vinna ett kit och fixa det själv.
  HOppas på tur och har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/24/lucka-24-dare-to-be-you-2412/

 • Reply Sara Källström 24 december 2016 at 22:01

  Åh detta är precis vad jag skulle behöva ha! Har tyvärr ej välsignat med fina bryn och att forma dom riktigt bra är svårt. De är dessutom väldigt ljusa då jag är rödhårig. Detta kit skulle kunna hjälpa mig till fina bryn! God Jul!
  Gillar & delar på fb. Sara Källström
  Följer på instagram. Obosara82

 • Reply Pauline Wågström 24 december 2016 at 22:18

  Jag vill vinna eftersom jag är så grymt missnöjd med mina ögonbryn och jag har aldrig provat andra produkter på dem än billiga eyeliners.

 • Reply Ellinor 24 december 2016 at 22:20

  Jag gillar på instagram (belliellan) och facebook (Ellinor G Lindahl)! Jag vill så gärna vinna för jag har plockat lite för mycket av mina ögonbryn i yngre dar och hade verkligen haft nytta av detta fiffiga verktyg!

 • Reply Emelie B 24 december 2016 at 22:42

  Har precis som din text lyder aldrig hittat den perfekta formen för mig, antingen är dem för grova tjocka eller för smala och tunna. För att slippa sitta med tejt runt ögonbrynen eller med vassa föremål, så skulle jag gärna vilja vinna detta kit så att jag för en gång skull kan slippa allt detta. Behöver lite professionen hjälp med rejäla föremål som kan underlätta vardagen!

 • Reply rebecka 24 december 2016 at 22:55

  skulle bli glad helt enkelt, bästa motiveringrn 🙂 godjul! gillat o delat och allt sånt.

 • Reply Anni 24 december 2016 at 23:02

  Under året har jag blivit så mycket mer insatt i att forma brynen, Jag har upptäckt hur roligt det är att måla brynen och hur mycket det kan förändra utseendet. Skulle vilja vinna, skapa de perfekta brynen och kickstarta det nya året.
  Gillar och följer!

 • Reply Zara 24 december 2016 at 23:12

  Gillar och gillar!

  Har världens klenaste bryn och letar hela tiden efter bra produkter som kan få dom att bli lite maffigare. Håller tummar och tår! God jul och tack för den fina kalender du ordnat!

 • Reply Millah 24 december 2016 at 23:15

  Jag är med men har inte instagram, bjuder på det sista julrimmet och önskar en riktigt god jul :

  Den perfekta formen för mina bryn,
  Med detta når de enda upp mot skyn,
  Något för mina små, glesa fransar,
  Detta gör att jag inombords dansar

 • Reply Roxanne Munoz-Rytting 24 december 2016 at 23:31

  Gillar på FB och följer på IG (roxannesvardag)!

  Mina ögonbryn är hemska – alltså hemska! Jag var en gång på en gratis make-up lektion och blev sminkad. Då säger MUA’n framför alla att jag verkligen inte borde noppa mina ögonbryn så smala i kanterna och inte noppa bort så mycket hår i kanterna (de “slutade” liksom lite för tidigt och blev för korta). Gissa om jag ville dö när jag mumlade fram att jag inte noppat dem på det viset utan att de ser ut så, haha. Jag har helt enkelt för korta bryn! Har aldrig riktigt fått till det när jag försökt fixa dem så den här vinsten vore mer än välkommen!

 • Reply Frida 24 december 2016 at 23:37

  Jag har riktigt kassa ögonbryn på grund av en sjukdom och jag måste alltså måla dem varje dag. Det är det absolut viktigaste sminket för mig och det är det jag ALLTID ordnar, även när jag egentligen inte har tid. Det här kitet hade underlättat min vardag på ett helt enormt sätt! Även fast jag målat mina ögonbryn tusentals gånger vet jag att mina skills skulle bli så mycket bättre med brow buddy.

 • Reply Annika - drömmen om 11 barn 24 december 2016 at 23:39

  Jag gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson) och insta (drommenom11barn)

  Jag skulle vilja få ordning på brynen en gång för alla, och givetvis vill jag visa hela världen HUR det skedde!

 • Reply Sanna 24 december 2016 at 23:40

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att kunna få lika snygga och fina ögonbryn som jag hade som yngre, nu med åren har det blivit mer buskiga och inte alls lika fint formade som när jag var yngre.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Martina Andersson 24 december 2016 at 23:42

  Ögonbrynen är det jag skulle måla om jag bara han fixa en grej och detta kit verkar fantastisk! Ett par fina bryn kan göra så mycket för helhetsintrycket!

  Följer som Martina Andersson på FB och som MartinaElizabethh på instagram! 🙂

 • Reply Mila 24 december 2016 at 23:56

  Hej! Jag skulle vilja vinna detta fina set till En tjej jag jobbar med. Hon har en cp-skada från födseln och har inga funktioner i kroppen hon kan styra över, därför jobbar jag hos henne som assistent. Hon är fantastisk, trots att hennes kropp inte hänger med är hon otroligt glad, snäll och modeintresserad. Hon älskar smink, hudprodukter och fina accessoarer. För henne är det viktigt och roligt med det yttre, det ger henne en känsla av att vara som alla andra. Honfyller år nu i början av året och jag tror hon skulle bli själaglad om hon fick det här! ? Kram Darja

 • Reply Maja 24 december 2016 at 23:57

  Hejsan fina du❤️
  Läst din blogg länge och den är så bra!!
  Har lagt upp din tävling på instagram och har taggat dig i inlägget.
  Jag vill verkligen vinna denna tävling för jag får inte köpa smink från mina föräldrar. Dom tycker det är dyrt och onödigt men vad gör man när det är ens passion? Hade jag vunnit så hade jag passat in bland dom andra tjejerna i skolan och inte känt mig utanför när dem pratar om smink?❤️
  God jul och gott nytt år fina du❤️

 • Reply Lisa 24 december 2016 at 23:58

  Innan man och barn var jag moderiktig och chic
  Och till skönhetsprodukter en stor del av lönen gick
  Men plötsligt var jag 40 + och stressad småbarnsmor,
  Pengarna går numera till vinteroveraller och vattentäta skor
  Mitt stökiga badrumsskåp liknar mest ett apotek,
  Inte undra på spegelbilden är glåmig, trött och blek
  Så Dare to be you min stora skönhetsinspiratör,
  Jag längtar efter din superlyxiga vinst så jag tror jag dör.
  Jag hoppas så att jag 2017 får börja,
  att sminka mitt ansikte och med lyxiga produkter få smörja
  Och då skulle jag veta helt for sure,
  Att framför mig ligger det allra bästa år

 • Reply Jennie AE 25 december 2016 at 08:32

  Wow, vilken grej! Har sett denna en gång tidigare. Älskar snygga bryn men är inte så bra på att fixa de själv. Jag har under ett par år regelbundet gått hos en hudterapeut som plockat & färgat…men hon bytte yrke under hösten. Panik!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.