16 maj, 2022

Adventskalender 2016 Lucka 2 – Annemarie Börlind

Adventskalender 2016 Lucka 2 - Annemarie Börlind

Trötta ögon med mörka påsar som vägrar gå bort? I dagens lucka hittar ni något från Annemarie Börlind som kanske kan få bort era puffiga ögon.

Det är nog rätt svårt att undgå trötta ögon nu när vintern kommit och dagarna aldrig blir riktigt ljusa längre. Julstressen börjar sakta men säkert krypa sig närmare och paniken att hinna allt på jobbet innan julledigheterna börjar. Visst låter det fantastiskt med december. Inte behöver det vara så, december skall vara en månad fylld med glädje och gemenskap.

Börlinds nya, veganmärkta hudvårdsserie Energy Nature är fokuserad på att ge fukt och extra energi till 20+. Serien innehåller, rengöring, en stärkande och fuktgivande gel, dag- och nattcrème, samt ett ögonserum. Hudvårdsserien skall vara fräsch och energigivande med extrakt av Schwarzwaldros**, pyhytonutrienter*** av krasse och ekologiskt koffein som ger en kombination av fukt och skydd. Hesperidin från Pomerans är en aktiv ingrediens i ögonserumet som förbättrar kapillärernas funktion, motverkar blockeringar och dämpar svullnader. Minskar även mörka ringar runt ögonen.

Adventskalender 2016 Lucka 2 - Annemarie Börlind

Området runt ögonen är särskilt känsligt.  Anti-puff Eye Care (275SEK/7ml) innehåller eko-koffein och hesperidin från pomerans som stimulerar flödet, minskar svullnader och mörka fält. Anti-puff Eye Care har en speciell applikator av rostfritt stål som massera in serumet svalkar och fräschar upp.

Applicera serumet morgon och kväll för en dämpa svullnader och mörka ringar runt ögonen. Den svalkande känslan gör att du både kommer känna dig och se piggare ut.

**Stamceller från Schwarzwaldrosen har studerats och tagits fram i samarbete med det italienska forskningsinstitutet Akott.  Resultatet gav två effektiva extrakt som skyddar hudens kollagen, ger fukt till huden och stimulerar den egna produktionen av hyaluronsyra. ***Krasse innehåller phytonutrienter och verkar som Detox, mentol fräschar upp.  Ett komplex som vårdar ung hud och skyddar mot miljömässiga stressfaktorer och bidrar till att uppkomsten av linjer och rynkor fördröjs.

border

Dagens vinst:  är Anti-Puff Eye Serum värde 275SEK från Annemarie Börlind.

För att tävla om dagens lucka behöver ni:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera varför du vill vinna detta serum nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll

Lycka till!

Ett stort tack till Annemarie Börlind som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email. Så glöm inte att dubbelkolla din mail när du tävlar. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast personer med svensk adress kan delta.

81 tankar på “Adventskalender 2016 Lucka 2 – Annemarie Börlind

 1. Hej!
  Jag vill verkligen vinna eftersom att jag faktiskt har problem med “puffiga” ögon, dem är dessutom känsliga. Så jag behöver vinna 🙂

 2. Jag vinner gärna lite ansiktslyx så att jag slipper bära på fler påsar än de med klappar och julmat. 🙂

 3. Följer på IG & FB!

  Nattjobbare som jag är så är piffiga ögon mitt signum tyvärr! Beredd att prova allt så nu håller jag tummarna.

 4. Jag har mörka påsar under ögonen och har försökt med allt men de är kvar. Hoppas vinna och se om detta hjälper.

 5. Nu har man kommit in i den ålder då man bör tänka på ögonkrämen, och det känns som om denna kan vara en bra början av djungeln av ögonkrämer!

 6. Älskar Annemarie Börlind! Jag jobbar långa pass i torr miljö så mina ögon är i stort behov av ett härligt serum.

 7. Ohja, det där med påsar under ögon och stress är verkligen något som jag känner igen mig på.
  Jag vill vinna därför att jag är sugen på att för första gången i mitt liv ta hand om min hy! Särskilt ögonpartiet är helt nytt för mig. Brukar bara sminka över det. Men nu vet jag hu att man måste behandla det på djupet.

  Följer på insta (heter _secondlifereplay)
  Följer på fb (Amanda Linnarsson)

 8. Wow, vilken kul tävling! Det vore fantastiskt kul att vinna denna produkt, då jag tror den hade kommit till stor nytta. För ibland ser man inte alls särskilt pigg ut och ringarna under ögonen känns stora som påsar. Så en produkt som detta hade kommit väl till hands.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 9. Gillar och Följer (tessifufu)

  När vintern är här och man är blek
  är ringarna under ögonen ingen lek
  då vore det skönt med ny energi
  i vackra burkar från AnneMarie

 10. Jag har haft sömnproblem en längre period och det skulle vara spännande att testa den här produkten för att se piggare och fräschare ut.

 11. Jag tycker att jag ska vinna för spegelbilden säger ifrån snart på riktigt. Sminkar mig inte annars, men är noga med att återfukta huden och ett serum skulle behövas för att hjälpa till med den snart spruckna spegeln.

 12. Med för lite sömn och illamående hela dagarna är ögonen trötta, röda, svullna och har mörka ringar. Ingen inte strålande glöd här inte som vissa avger när de är gravida. Mina ögonkrämer jag hemma har ingen effekt just nu. Hoppas på att denna är lösningen och kan få mig att se piggare ut.

 13. Efter 14månaders avbruten sömn så är rynkorna och ringarna under ögonen inte roliga att se på! Vore en dröm att vinna serumet som trollar bort min bebisålderdom ?

 14. Min hy är inte på topp efter en längre tid med stress och skulle verkligen behöva detta serum för att piggas upp lite =)

 15. När man är en trött mamma, som vakar över sin lilla skatt. Ja då är det lätt att de där mörka ringarna växer fram. Att då ha ett serum, något som motverkar och hjälper till hade varit den perfekta julklappen. Att få se lite snygg och fräsch ut utan smink sådär.

 16. Detta har man nytta av nu när man har fullt upp med studierna, knappt sover och ser ut som en panda. xD Skulle gärna vilja testa detta istället för att behöva använda concealer för att bli av med mina mörka ringar! 🙂

 17. Jag jobbar faktiskt i en hälsokost butik vart vi säljer Börlinds fantastiska produkter. Nya serien har helt klart öppnat upp mina ögon och denna produkt skulle absolut passa bra till mitt badrumsskåp. Jag har tre jobb, en häst och pluggar natur sista året på gymnasium..ibland ser man lite sliten ut med fula ringar under ögonen ?
  Följer på ig och fb! Samma namn som i eposten.

 18. åh jag vill vinna detta serum då jag hade velat testa på hela serien sedan! Passar perfekt då jag är vegan och köper så mycket som det går ekologiskt! superbra vinst idag verkligen <3 kram

 19. Denna student har pluggat hårt och länge för att en bra läkare bli en dag! ??
  Men glömt på vägen har blivit fokus på mig själv och mitt välbehag..???
  Men jag hade velat lägga mer kärlek på mig själv ändå! ?
  I alla fall innan jag blir gammal och grå! ??
  Så hjälp påsarna under ögonen sudda ut! ?
  Så skulle jag bli så glad att jag gav ifrån mig ett tjut! ???

 20. Jag hade verkligen velat testa denna, då jag känner att jag börjar få ringar under ögonen och gillar det inte! Det hade varit guld värt att få bort dem!
  Gillar och följer dig på Facebook @Tilda Bengtsson och på Instagram @whatews

 21. eftersom jag lever med ständig smärta av en skada jag ådrog mig i en olycka och arbetar utomhus varenda dag, sover dåligt så hoppas jag innerligt på tur idag!

 22. Just “puffiga” ögon är något jag tycker det är svårt att få bukt med, och jag ska ärligt erkänna att jag inte hade koll på att det finns specifika produkter för sådana problem! Hoppa få testa, för jag längtar efter att se mindre trött ut. Så trist att göra det när man egentligen är utvilad.
  Gillar/följer som Paola Allegrini/mikkimuz

 23. Har gillat på fb (Andrea Effse) och insta (deeandriia). ?

  Jag har tyvärr mörka ringar under ögonen och har alltid haft. Har djupa och stora ögonhålor så det syns väldigt mycket. Får också lätt påsar. Har förgäves prövat krämer. Just denna har jag inte prövat och vore överlycklig om jag vann.

 24. Följer på Facebook (Cecilia Eriksson) och Instagram (nastanperfekt)

  Vilken fantastisk vinst! Vore perfekt att få möjligheten att sudda ut 6 år av sömnbrist och småbarns år 😉 håller tummarna!

 25. Att ha turen att få vinna detta lyx skulle göra susen för mina trötta och puffiga påsar runt ögonen.

 26. Jag gillar ^^ skulle vilja vinna detta för att ta bort mina mörka ringar och se lite piggare ut nu under mörkaste årstiden

 27. 1. redan gört!
  2. Jag tycker det skulle vara kul att testa produkten då när jag vaknar på morgonen så får jag världens svullnaste ögon! 🙂

 28. Av vardagsstress man lider,
  från detta passande av alla tider.
  Flänga hit och ditt är ett evigt slit. Vill koppla av så jag slipper alla krav. Anti-puff Eye Care vilken underbar feeling,
  stunder av lyxig vård av mina trötta ögon , är vad jag mest av allt önskar.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 29. hej
  har dessa månader en förmåga att få påsiga ögon och svullnad efter att det blåser så hårt så hoppas detta serum gör underverk
  mvh Titti

 30. En småbarnsmammas ögon kan vara både trötta och puffiga efter lite sömn och mycket bus.
  Hoppas lite serum kan göra att ögonen inte ser ut att vara fulla av grus

 31. Hade jag fått vinna dett super kit, så hade det gått till min underbara mamma som alltid haft problem med sin hy under ögonen. Hon är super känslig och tål nästan ingenting längre. Men oroar sig för att det kommer bli värre med åren, därför hade jag så gärna velat överraska henne med detta kit i jul. Med hopp om att det kan vara något för henne och hennes påsar under ögonen! Håller tummarna. Kram

 32. Det låter som ett litet mirakel i sig som skulle kunna hjälpa just mig, 55+så får man lägga ner både lite mera tid och pengar om man vill hålla sig slät och fin. ??? jag har delat tävlingsinläggett och följer och gillar efter konstens alla regler. ? hoppas på att tomten kommer med ett fint paket. ?

 33. Som småbarnsförälder är min största dröm en hel natts sömn men jag tror chansen är större att jag vinner detta serum som trollar bort ringarna under ögonen!

 34. Åh detta vore den perfekta vinsten!
  Rensat allt som testar på djur och vill nu hitta ett bra serum för mina känsliga ögon!!

 35. Låter nästan för bra för att vara sant, men att både se och känna sig piggare ut runt ögonen hade varit en dröm för en lagom sliten men glad mamma,

 36. Det kommer jag nog behöva snart för är höggravid med mitt första barn och stundar vakna nätter. Då kan ett serum vara bra!

 37. jag vill vinna detta ögonserum eftersom jag känner mig så trött nu när man har en liten nyfödd kille här hemma.. om jag kunde dölja spåren av sömnbrist skulle jag bli glad och det hade varit roligare att visa sig ute på promenad.

  följer på instagram (benzelin) och facebook.
  🙂
  trevlig helg!

 38. Med den känsliga hy jag har är det svårt att hitta bra produkter för ansiktet. Dessa som verkar väldigt naturliga är jag mycket nyfiken på!

 39. Som nybliven tvåbarnsmamma är jag lägst med på prio-listan. Snälla, ge mitt ansikte lite kärlek!

 40. Gillar på fb och insta
  du kanske kan ge mig ett svar,
  en lösning, på hudproblemen jag har.
  Annemarie Börlind ska hon heta,
  hör med hon, hon lär ju veta.
  I hennes tomteverkstad, där har man koll,
  där finns chica buteljer med OMG innehåll!!
  Ens hy den får sig en riktig kur
  av produkter, med härlig textur.
  Efterlämnar huden fast, len och fin,
  doftandes ungdom, full med protein

 41. Jag hade verkligen behövt lite extra energi nu såhär i juletider! Det är fullt upp med allt som ska göras.

 42. Oj, vilket lyxigt serum. Att se trött ut runt ögonen är inte roligt , men med detta serum kanske jag slipper den nästan dagliga frågan: “vad du ser trött ut idag”….

  Jag lägger ut mycket pengar på skönhetsvård.Jag tror att det går att åldras med skönhet utan kirurgiska ingrepp – om man använder bra hudvårdsprodukter och har en allmänt hälsosam livsstil.

  Detta märke har jag inte testat så det väcker såklart min nyfikenhet.
  Gillar på FB (Jennya Johansson) och följer på Insta (jennyannhbg)

 43. Hej,

  Gillar på FB och instagram!

  Motivering: Till våren kommer det en mig i miniformat, då lär bajsblöjor och smutstvätt bli vardagsmat. Att få barn är ju sann lycka, men det lär bli synd om huden kan jag tycka. Med detta kit skulle huden må gott, och mammalivet skulle verkligen bli flott!

 44. Som småbarnsmamma med en ettåring som sover konstant dåligt har jag förärats ett par osmickrande mörka påsar under ögonen. Tänk om man fick chansen att prova nått som kanske råder bot på problemet.

  Gillar på Facebook och följer på instagram

 45. Skulle bli super glad om jag vann. Hade verkligen vart en helt perfekt julklapp till min mamma. Hade gjort henne så himla glad!

 46. Tänk så skönt det skulle vara att få slippa mina svullna och svarta ögon.Jag skulle bli som ny igen och känna mej vacker.Självkänslan skulle verkligen också få sej ett rejält lyft.

 47. Jag har tyvärr ärvt min pappas superpuffiga påsar under ögonen och har haft så sen jag var liten. Nu är jag äldre och på vippen att faktiskt operera mig, men vill testa alla tänkbara produkter som kan hjälpa först. Detta har jag helt missat, kanske är det lösningen?

 48. Som skiftarbetande kvinna på 51 år får jag hur ofta som helst höra att jag ser trött ut. Serumet skulle vara roligt att testa, det känns verkligen som jag behöver det.

 49. Trött småbarnsmamma som vill återfå lystern och mörka, puffiga under ögonen! Hoppas och tror att denna kräm skulle göra underverk! 😀

 50. (Självklart skulle det vara ATT slippa det mörka, puffiga under ögonen. Sa jag att sömnen är en bristvara?! 😉

 51. Jag har fått stora problem med min hy efter cellgifter. Den är känslig och blir lätt torr & röd. Så denna fina vinst skulle vara guld värd för min hy. Håller tummarna hårt och hoppas massor! Gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson och följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor. Kram!

 52. Jag är morsa. Två barn under 4 och jag är SÅ ? populär. 24h service. Det räcker som motivering. Tack för jag eventuellt får tillbaka mitt ansikte i början av 2017

 53. Jag gillade dig på facebook igår (och gör det fortfarande 😉 ) och fäljer dig på instagram under namnet jigglyboobs
  Jag hade gärna velat vinna pga att jag har väldigt känslig hy under ögonen, speciellt nu på vintern..
  När det är som värst måste jag gå med glasögon (jag använder det inte ens annars) bara för att liksom skydda huden under ögonen under tiden jag är ute

 54. Jahapp, den perfekta julklappen till en tvåbarnsmamma med bebis+ trotsig treåring! Är dessutom väldigt nyfiken på AnneMarie Börlind, har bara hört talas om det. Bara att hålla tummarna nu 🙂

 55. Gillat på FB och IG!
  Jag fyller 24 år om några dagar och under det senaste året har jag verkligen upptäckt att jag har börjat få mörka ringar och påsar under ögonen. Tidigare har jag inte kännt behovet jag ögonkräm men nu känner jag verkligen stort behov.

 56. 1. Gillar och följer såklart både på fb och Instagram redan.
  2. Som nybliven 3 barnsmamma så lyser de mörka ringarna och påsarna under ögonen starkt och får mig att se hålögd och skrämmande ut. Dessutom förstärker min bleka hy det mörka så detta serum skulle vara mer än välkommet i mitt badrumsskåp.

 57. Åhh perfekt då jag behöver lite energi nu i december när jag sitter och skriver uppsats i historia!
  Gillat på FB: Manda Nysson
  Insta: amandalotta

 58. Jag trodde aldrig att jag skulle se mig i spegeln, sucka och känna mig gammal och trött. I någon sorts naiv förnekelse inbillade jag mig att jag alltid skulle se sådär pigg och slät ut. Nu kan jag inte längre förneka faktum, tiden tar ut sin rätt och det behövs inte mycket för att jag ske se sliten och trött ut. Med andra ord så behöver jag hjälp! Kan jag med enkla medel se lite piggare och mindre puffig ut så griper jag efter det direkt. En väldigt, väldigt efterlängtad julklapp!

 59. Ooops…glömde ju… Gillar på Fb (Lotta Claesson) och på Instagram (julles.matte). Såg också att fel adress hamnade i fältet för mailadressen, det ska vara den som är i den här kommentaren. Kära nån, jag behöver hjälp med mer än ett trött ansikte!
  Ha en bra helg! 🙂

 60. stor lycka om jag Anti-Puff Eye Serum vinner
  så kanske både rynkor och slitenheten försvinner
  slippa skämmas för svullen puffighet då
  på många sätt bättre må
  medan produkten skyddar och lindra
  jag känner mig fin och kan i jul tindra
  ett serum av högsta klass kan få
  min trötta hy att bättre må
  Med bra innehåll av kvalitet
  med hög pålitlighet

 61. Åh, efter att ha varit utbränd så ser jag rätt död ut, ingen lyster i huden.Trötta ögon,med mörka cirklar under dem. Jag önskar innerligt på att vinna detta serum, så att jag får ett piggare look.Även om jag inte känner mig pigg,kan jag påverkas av pigga ögon när jag tittar mig i spegel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.