Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher

Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher

Men behöver inte gå på fest för att få göra sig fin. I dagens lucka hittar vi färggranna produkter från Yves Rocher som kan få dig festfin även till vardags.

Vi har nu gått in i årets näst sista vecka. Jag börjar känna en liten stress inför julen då jag legat sjuk dom senaste dagarna och inte kunnat påbörja allt jag velat. Men det är nu en ny vecka och vi tar nya tag, ingen stress utan ta dagen som den kommer helt enkelt. När jag ser på dagens lucka får jag en sådan lust att göra mig fin för fest. Med färggranna produkter från Yves Rocher firar vi idag helt enkelt att det är måndag!

Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher

Härliga och starka nyanser är alltid trevligt att ta fram när mörkret tagit över vardagen. Vi behöver lite färg på ögon och läppar ibland. Yves Rocher har mängder med olika produkter som kan hjälpa till med dom flesta tillfällena.

Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher
Ingen har nog undgått den senaste trenden inom kudd foundation. Den där underbara lilla dosan som har allt man behöver, foundation, spegel och kudde. Idagens lucka kan ni vinna Yves Rochers Light Foundation Cushion, en lätt flytande foundation för perfekt hy och strålande lyster i en praktisk kompakt förpackning. Semi-täckande till täckande beroende på önskad effekt. Pure Light – Light Foundation Cushion 200 Rose 249SEK

Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher
Vi hittar även tre pigmentrika ögonskuggor i lätt puderformula. Yves Rocher har 60 härliga nyanser i tre olika effekter: matt, subtilt skimrande eller vackert glittrande.
I detta kit hittar ni dessa tre skuggor: Botanical Color Eyeshadow – 31. Brun acajou nacré 99SEK, Botanical Color Eyeshadow – 76. Bleu volubilis nacré 99SEK, Botanical Color Eyeshadow – 44. Capucine nacré 99SEK

Det följer även med en mjuk ögonpenna som kan användas både som kajal och som ögonskugga.  Applicera antingen längs fransraden runt hela ögat som en kajal för att rama in, eller som en ögonskugga på hela ögonlocket. Eye Pencil – 13. Kaki forêt 79SEK

Adventskalender 2016 Lucka 19 – Yves Rocher
Sist men inte minst har vi något för läpparna. Detta lipstick ger både lyster och färg samtidigt som den återfuktar. Radiant Lip Crayon – Mauve tendre 99SEK

Dagens vinst har ett värde på ca 725SEK

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll till vilket tillfälle du skulle vilja använda dessa produkter.

Lycka till!

Ett stort tack till Presskontakterna och Yves Rocher som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

48 Comments

 1. Jenny Olsson

  Jag brukar shoppa hos Yves Rocher då jag tycker att det är himla smidigt, men detta har jag aldrig ens testat! Jag sitter på sälj och tar emot kunder som kommer in. Denna småbarnsmamma ser rätt sliten ut ibland, skulle gärna fixat till mig med ny fräsch makeup!

 2. Lisa - Mamma till Loa

  Att motivera tycker jag är så jobbigt! Det finns människor som har det mycket värre än en själv och man känner sig lite dum när man ska motivera. Dock behöver det ju inte vara snyfthistorier som vi alla har. Förra veckan fick jag samtal utav 3 olika företag som var intresserade utav mig och jag som varit arbetsökande i 2 år snart blev i chock. Så himla kul och jag är superglad! Vinner jag detta skulle min glädje nå toppen på glädjebarometern med det samma! 🙂

 3. Titti skarp

  hej jag har rensat bland sminket och hoppas och önskar mig nytt
  detta var en fin vinst så hoppas på tur i din lucka

 4. Caroline Torbjörnsen Valberg

  När jag och min man ska fira speciella tillfällen och jag vill spetsa till mig lite extra 🙂

 5. Anna

  Jag använder make up nästan varje dag, så jag skulle använda flera av produkterna flera gånger i veckan.

 6. Stina

  Jag älskar yves rocher så det här skulle bli den bästa julklappen.

 7. malin r

  Yves Rochers produkter skulle göra nyårsaftonens festbestyr,
  till färgsprakande, kvalitetsmässiga skönhetsäventyr!
  Ty, grym makeup skulle verkligen sätta pricken över i:et
  när jag skålar in det nya året och välkomnar kommande livet!

 8. Emma Persson

  Hoppas jag vinner dessa fina produkter. Jag använder de gärna till jobbet men då kan man variera sig och välja något att använda. Till fest kan man använda fler eller kanske alla produkter.

 9. Therese

  Vore toppen att få vinna dessa snygga produkter. Jag skulle använda dom till nyår tror jag (om de hinner komma till dess dvs) annars skulle jag ta med dom till min och min makes hotellhelg som vi tar varje år för att få lite lugn och ro (och komma ifrån barnen lite:-)) Då skulle jag göra mig vacker till middagen.

 10. Emmy

  Jag skulle nog använda dessa varje dag! Så härliga färger ju! 😀

  En småbarnsmamma till två
  underbara busiga flickor små
  Iband lite sliten och trött
  Och ett utseende som är mindre välskött
  Skulle vara underbart med lite nytt i min necessär
  Då det där är fullkomligt missär

 11. Una M

  Hejsan
  Gud vilket fint pris. Kan börja med att säga att jag tycker det är jätte kul med den här julkalendern. Det är alltid lika roligt att klicka in här. Jag skulle gärna vilja vinna detta för att är väldigt intresserad av smink och skulle betyda mycket för mig att vinna och få prova nya grejer och nya märken. Har gillat dig på Facebook och följer på instagram. Kram

 12. Joanna

  Super fina produkter man kan vinna !! jag vill vinna att kunna använda mer makeup nästa år . då blir man säkrare på sig själv

 13. Malin Svensk Björck

  Jag skulle använda dom till nyår. Jag och maken ska ha vår första nyårsfest nånsin, vi har varit gifta i 15 år och inte haft nån förut. Så det är speciellt i år!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 14. Sofie Altuntas

  Jag skulle använda detta fina kit både till vardags som fest. Älskar färgglada ögonskuggor och läppstift och kombinerar gärna
  efter min klädstil. En fin julklapp som jag kommer att använda flitigt om jag får turen vid min sida. Håller tummarna.

  FB – Sofie Altuntas
  IG: @sofie_altuntas

 15. Julianna Fredriksson

  Olyckligt kär! Föremål: produkterna från Yves Rocher är helt fenomenala av rätta sorten, därför heltokig i denna vinstpott! I badrumsskåpet mest gammalt smink. Glamour i vardagen är mumma för livet, för visst skulle det göra gott en härlig vinterdag att få smycka sig med dessa färggranna sminkprodukter. Hoppas då på detta vis få vinna för då blir denna kvinna på 40 + strålande glad.

  Dare to be you på Instagram
  med namn julianna71
  Gillar på Facebook.

  Mvh Julianna

 16. Elisa Nording

  Oj, så många fina sminkprodukter! Så vackra förpackningar, jag är så svag för sådant också! Jag ska ärligt säga att i min sminkväska och i badrumsskåpet har allt smink med råge passerat bäst-före-datum!
  Man ska ju absolut inte använda smink som är för gammalt, kan ge upphov till klåda och allergier.

  Så är jag den lyckliga vinnaren så åker allt det gamla i soporna! Så roligt att få fylla sminkväskan med nya, fräscha, snygga makeup-produkter!
  Maken fyller jämna år nästa år och förhoppningsvis, om det går som vi har tänkt, åker vi på en kryssning till Helsingfors eller en vecka till något varmt ställe med en inte alltför lång flygresa. Och då, då ska jag verkligen klä upp mig i de finaste klänningarna och sminka mig så fint och snyggt
  Det är någonting som jag verkligen ser fram emot! Hoppas det blir verklighet!

  Kram och krya-på-dig hälsningar!
  Hoppas du inte behöver känna dig stressad, när man varit sjuk behöver kroppen återhämta sig. Det blir jul ändå, lyssna på din kropp!

 17. Solbritt

  En perfekt present till mig som älskar dessa produkter. Det skulle göra mitt nyår bra om jag fick göra mig fin med detta.

 18. Sara Källström

  Härliga färger som skulle sätta piff på vardagen! Arbetstränar i kök så får inte sminka mig där men efter arbetet är det härligt att lägga på lite färg på nunan så man slipper se så blek ut 🙂 Detta kit från Yves-Rocher hade vart härligt att vinna, perfekt till denna kvinna 🙂
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på Instagram: obosara82

 19. Millah

  Jag vill vara med trots att jag inte har det ovan. JAg skulle använda det inför jul och nyår. Behöver nytt smink då mitt andra är för gammalt. Dessutom behöver jag äntligen få le igen.

 20. Maria H

  Smink, smink vad är väl som du… inget är bättre än du

 21. Sophie

  Alltså i lördags när jag skulle sminka min mamma så slängde jag allt hennes smink, för det har hon ärvt av mej o min lilla syster för många herrans år sedan, henne skulle jag skänka detta till, för hon är i stort behov av det.

 22. Magdalena

  Ett perfekt kit att fixa till sig med inför julens alla fester. Stora som små! 🙂

 23. Magdalena

  Följer på FB & IG @libramusik glömde jag att skriva. 🙂

 24. anluk

  Gillar o följer Anna Berglund-lundkvist / annahillevi1970
  Detta skulle bli perfekt till kommande singellivet efter 25 år som gift och där nu äktenskapet tyvärr gått i kras

 25. Michaela Lindh

  Följer på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på Instagram: michaelajomalindh

  Jag skulle använda dessa produkter på jul och nyår, samt på fredagarna ett tag framöver då jag brukar försöka göra mig fredagsfin 🙂

 26. Gulli Lundström

  Detta kit blir perfekt att använda till Nyårsfesten. Trettondagsträffen och 70-årsfesten senare i Januari.

 27. Annika - drömmen om 11 barn

  Färggrannt och läckert i ett litet paket,
  sånt är typ det bästa jag vet!
  Det är ofta jag besöker vår lokala sminkaffär,
  men jag är kass på att unna mig själv sånt här.
  Detta skulle bli en julklapp till mig själv och bara mig,
  om skulle göra mig till en lite snyggare tjej 😉

  Följer på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Följer på insta: drommenom11barn

 28. Anette Eriksson

  Gillar på FB och följer på IG manettan

  Vilken fantastisk makeup i härliga nyanser
  det blir ju helt perfekt till vinterns romanser
  För jag ska faktiskt börja dejta utanför chatten
  och då räcker det inte med tvål och vatten
  Så hjälp mig gärna att bli glamourös
  med vänlig hälsning från en singeltös

 29. Johanna Kenas

  Jag skulle gladeligen använda detta kit till nästa AW med kollegorna, och en klatschig skugga till nästa tjejkväll! Hoppas hoppas hoppas!

 30. Elise

  Jag skulle vilja använda produkterna som går att använda idag till nyår först och främst men även till framtida fester och utgångar. Att få lyxa till det med färg och lyxiga produkter skulle verkligen få hela nyårshelger att spraka och glittra!

 31. Maria Sundlöf (blogg ej uppdaterad på länge pga sjukdom...)

  Följer på instagram: Scrapmia
  Jag fick precis en inbjudning till en FEST på NYÅRSDAGEN!!! What?!? 😛
  Så jag skulle såklart använda dessa produkter på den festen!! 😀

 32. Christina Frisberg

  Jag skulle vilja använda dem så fort jag får dem , finns inget roligare än att testa nytt makeup och helst nya färger 🙂
  tjingeling 🙂

 33. Elin Hansson

  Till att piffa till mig vardagar. Att göra varje dag lite speciell och att man känner sig lte extra fin, när man sen slänger på sig snickarbyxorna och åker till jobbet!

  Gillar på facebook och IG @fruelinhansson

 34. Caroline jansson

  Gillat och följer både på instagram och Facebook! (ccjansson)

  Jag skulle använda dessa läcka produkter vid nästa utekväll! Varför inte julafton och nyårsafton? Eller min födelsedag i februari. Eller helt enkelt när jag bara vill vara fin för min sambo!
  Håller tummarna:)

 35. Pernilla Wamsjö

  Åhhh….jag känner som du att man blir sugen på att göra sig fin för fest 😉 1:a gången skulle bli till nyår. Tänk att få mixa och Trixa, för att den rätta festlooken Fixa! Det skulle vara så kul att dagens lucka få Vinna, då skulle jag till nyår bli en strålade glad Kvinna !!! Följer dig på instagram och Facebook och jag har även delat denna tävling offentligt https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10208404049474749?pnref=story

 36. Annalisa

  Jag skulle använda sminket på min mans födelsedag.
  Vi kommer att fira stort,eftersom han fyller jämna år och vi kommer även resa bort.
  Det vore fint att ha fräscht smink med på resan som ger färg i ansiktet.
  Tycker mycket om Yves Rocher och har köpt deras makeup ända sedan 80 talet. 🙂

 37. Johanna VL

  Lite smink att muntra upp – men detta hade jag nog gett till mamma:) hon har bara gammalt skit och behöver förnya necessären:)

 38. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få vinna hem lite nytt till sminkväskan. Rensade nyligen ur den och det blev inte mycket kvar när allt gammalt, slitet och förstört rensades ur, det vore därför perfekt med lite nytt. Skulle inviga lite utav dessa redan på nyårsafton om jag hade turen att vinna.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 39. Tatiana

  Jag är bjuden på en klassåterträff i slutet på januari från högstadiet med personer jag inte träffat på över 15 år så det vore ett toppentillfälle att använda sig av dessa produkter för att göra sig snygg.

 40. Anja L

  Jag skulle använda dem både till vardag och fest. På jobbet skulle det glänsa och göra min fula vita sjukhusklädsel fin.

 41. Lydia Sleyman

  Jag skulle vilja vinna dessa sminkprodukter för att jag behöver påfyllning i min sminkväska. Skulle använda de i helgerna då jag inte jobbar då.

 42. En Mölnbobos Liv

  Jag skulle använda dessa produkter när jag går på dejtnight med sambon. Då vill man gärna vara fin och känna sig på topp.
  Jag följer dig på FB, Anna Karlsson och på insta annakarlsson_75

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/19/lucka-19-dare-to-be-you-1912/

 43. Madelene Abrahamsson

  Jag skulle använda dom på nyårsafton och lägga en snygg nyårsmakeup ☺️ Gillar på Facebook/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor. God jul ??

 44. Agneta

  Hej! Vill först och främst tacka för en väldigt bra julkalender som jag vet att alla säkert uppskattar väldigt mycket, iallafall jag. Jag är en 3 barn mamma som lägger all min tid och kärlek på mina barn. Och det är såklart det ska vara så. Smink är något av tycker om men inte har tagit tag i och lärt mig så mycket. Jag vet inte riktigt vad som är bra eller vad jag borde köpa. Jag tycker det här skulle vara ett bra läge att testa på lite nytt. Skulle bli jätte glad om jag vann.
  Ha en jätte bra jul, kram

 45. Ida Erlandsson

  I dessa mörka tider får man göra vad man lan för att lysa upp tillvaron. Att sminka sig i glada färger är en bra och tjusig start.

 46. Christina Udd Ericsson

  Julklappar är ju en riktig hemlighet,
  tänk om det under granen låg ett efterlängtat paket!
  Jag har varit riktigt snäll,
  åh hoppas att Tomten kommer med ett paket från Yves Rocher på julaftonskväll.
  Jag använder smink varje dag,
  gärna som detta av finaste slag.
  Tycker om att mig själv väl behandla
  och ansiktet med smink förvandla.
  Att ögon och läppar måla
  få glimma med fina produkter som får en att stråla.
  Kanske kunna se ut som Madonna
  eller någon annan primadonna.
  Nu hoppas jag får vinna denna fina gåva,
  då skulle jag glimma som stjärnorna kan jag lova. ????
  God Jul!
  Delat på min fb.

 47. Emelie B

  Skulle så gärna vilja vinna detta till stora systern min som tar examen i januari, hon älskar smink i alla slag och skulle blivit så glad! Därför hade jag mer än gärna viljat vinna detta till henne då hon snart ska firas stort och förtjänst det bästa! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.