Adventskalender 2016 Lucka 18 – Glossybox

Adventskalender 2016 Lucka 18 – Glossybox

4:e advent och detta år börjar gå mot sitt slut. I dagens lucka får vi möjlighet att slå på stort när Glossybox firar 5års jubileum och hyllar oss Glossies med en urfin box.

Söndag den 18 december, 4:e advent och mindre än en vecka kvar till jul. Vem är det som gör att tiden går så otroligt fort nu i slutet på året egentligen? Något annat som går otroligt fort är att Glossybox* firar 5 år. Helt otroligt att det gått så lång tid sedan dom rosa boxarna började skeppas ut till oss Glossies. För att vara med att fira lite av deras födelsedag tävlar jag idag ut deras sista box för 2016 till er. The Pink Diamond är ett hyllning till alla prenumeranten som dom anser är rosa diamanter, lika starka och unika som en diamant. Väldigt fint sagt!

Adventskalender 2016 Lucka 18 – Glossybox-1

Men det är inte en  helt vanligt rosa box denna gång heller, utan dom har tagit hjälp av Kenza Zouiten som är kampanjens ansikte utåt. Helt rätt val enligt mig. Kenza är en bra förebild bland unga tjejer när det gäller entreprenörskap och styrka bland oss tjejer / kvinnor.

Adventskalender 2016 Lucka 18 – Glossybox

Innehållet är som alltid en överraskning,  men en produkt har dom låtit oss veta lite om i förväg. Boxen kommer nämligen innehålla ett semi-matt läppstift i färgen Bossy från det unga, edgy varumärket MDMflow och kommer i en lyxigt läcker guldhylsa till ett värde av 199 kr. Jag har redan fått klämma lite på det och jag ser verkligen fram emot att få hem det. Otroligt snyggt läppstift med en cool förpackning och luktar underbart!

Dagens vinst: The Pink Diamond Box*
Denna box går ej att köpa separat då den ingår i månadsprenumerationen. Boxen har ett värde på minst 450SEK och kommer innehålla fem produkter.

GLOSSYBOX är världens ledande prenumerationstjänst av skönhetsprodukter. GLOSSYBOX är en global framgång med över 10 miljoner utskickade boxar i 10 länder så som Sverige, USA, Storbritannien och Frankrike. Skönhetsboxen når fler än 250 000 prenumeranter varje månad och GLOSSYBOX samarbetar med över 1 000 internationella varumärken. Företaget grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Berlin, Tyskland.

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll vem du tycker är en bra förebild och varför.

Lycka till!

Ett stort tack till Glossybox som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

86 Comments

 1. anluk

  Zlatan. Han visar att det går att komma från botten till toppen. Ge aldrig upp!!

 2. Johanna Kenas

  Carolina Gynning är en stor inspiration för mig. Vacker både på ytan och insidan. Hon står för vad hon tycker och är inte rädd för att säga ifrån.

 3. Jenny Sjöberg

  ELLEN DEGENERES är en underbar förebild för ALLA och hennes enkla budskap “Be kind to one another” skulle göra världen till en bättre plats om alla följde det. Ellen använder sitt kändisskap för att förbättra livet för många och jag älskar det hon står för.

  Jag gillar och följer.

 4. Jenny Olsson

  Jag tycker att Blondinbella är en bra förebild. Partypinglan som verkligen sadla om till företagare och småbarnsmamma!

 5. Anja L

  Jag tycker Kronprinsessan Victoria är en bra förebild för svenska kvinnor. småbarnsmamma, intelligent och kan ändå säga ifrån vad hon gillar och inte gillar. Hon har en skön stil!

 6. Ida Erlandsson

  Vilken vardagslyx att få öppna glossybox och se vad det gömmer sig för spännande produkter där i. Som lilla julafton!

 7. Milla

  Wow, har aldrig turen att vinna men detta skulle vara välbehövligt. Några förebild för mig är alla de kvinnor som kämpade för att ge oss kvinnor rösträtt och ge oss en status om lika värde.

  En glossybox är något jag aldrig hemma sett,
  Därför är denna mer är rätt,
  En överraskning som får alla att le,
  Tänk om någon denna mig skulle ge

 8. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Önskar att jag ångest slapp och kunde köpa en klapp, har tyvärr blivit sjuk och blivit opererad, så känner mig lätt ruinerad! Hoppas en vänlig själ mig kan se och med denna glädja mig genom att ge 🙂

 9. Caroline Torbjörnsen Valberg

  Följer på både facebook och instagram

 10. Lisa Andersson

  Oj vilket pris!! Har aldrig testat glossybox men man har såklart hört talats om det och skulle vara så kul och vinna. Glossybox känns som lite lyx i vardagen. Man köper en present till sig själv. Jag skulle behöva verkligen lite lyx, tuff termin i skolan och skulle vara skönt med lite avkopplingen och lyx för att samla lite lycka och kraft, kram 🙂

 11. Una Malesevic

  ÅH GUD VILKEN LUCKA!!!!!!!! Har hört så mycket om glossybox och skulle bli SÅ GLAD om jag fick chansen att testa!! Är sp untresserad i dessa saker, smink, hudvård, hårvård så skulle vara så kul om jag fick testa lite nya produkter!! Kramis

 12. Therese

  Min mamma och min pappa (styvfar) är min förebild. Mamma tog hand om 3 barn ensam, samtidigt som hon studerade ekonomi. Hon träffade en ny man 1985 och han är min pappa fullt ut. Han tog sig an oss mer än han någonsin skulle behöva och han ställer upp för oss och för mina barn, mer än han någonsin skulle behöva. Mina föräldrar är mina idoler och jag önskar att mina barn kommer känna samma kärlek för mig som jag känner för dom.

 13. Liljana Malesevic

  Hejsan, jag som mamma har hört om detta många ggr men aldrig testat och mina döttrar har inte heller testat. Detta skulle vara en perfekt till en av mina döttrar som är speciellt intresserad i såna här saker och vet hur glad hon skulle blivit så skulle betyda mycket för mig att ge detta till henne. Jag har inte Facebook och instagram, är 46 år och har inte riktigt hängt med men hoppas jag får vara med ändå.

 14. Una Malesevic

  Jag glömde säga att jag följer på instagram och har gillat Facebook.

 15. Michaela Lindh

  Gillar på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

  Jag har Blondinbella som förebild, hon lyckas på ett briljant vis matcha karriär med familjeliv och resande 🙂

 16. En Mölnbobos Liv

  Jag är gärna med och tävlar. Min förebild är inte Kenza men jag är grymt imponerad av Blondinbella som roddar sina företag och har två små barn.
  Följer på instagram annakarlsson_75 och även på FB (Anna Karlsson).

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/18/lucka-18-dare-to-be-you-1812/

 17. Louise Karlsson

  Zara Larsson! En sjukt framgångsrik ung tjej som motiverar unga tjejer att följa sina drömmar. Hon står upp för feminism och brinner för kvinnliga rättigheter, vilket är helt fantastiskr. Hon ger heller aldrig upp trots allt hat utan fortsätter bara ännu starkare. Jag tycker det är otroligt viktigt att det finns kvinnor som hon eftersom det gör att flera unga tjejer inser hur viktigt jämställdhet är. Zara är även otroligt duktig på sin sak och otroligt snäll vilket inspirerar mig så sjuuuukt!!

  1. Louise Karlsson

   OJ GLÖMDE MIN FACEBOOK/ INSTAGRAM I FÖRRA KOMMENTAREN

   Zara Larsson! En sjukt framgångsrik ung tjej som motiverar unga tjejer att följa sina drömmar. Hon står upp för feminism och brinner för kvinnliga rättigheter, vilket är helt fantastiskr. Hon ger heller aldrig upp trots allt hat utan fortsätter bara ännu starkare. Jag tycker det är otroligt viktigt att det finns kvinnor som hon eftersom det gör att flera unga tjejer inser hur viktigt jämställdhet är. Zara är även otroligt duktig på sin sak och otroligt snäll vilket inspirerar mig så sjuuuukt!!

   Instagram: louisekarlssoon
   Facebook: Louise Karlsson

 18. Christine Lopresti/plumpy85

  Min mormor som alltid har ställt för mig och mina syskon under alla år, hur jobbiga vi än varit så har hon alltid funnits där ❤

 19. Elisa Nording

  Åh, vilken toppenvinst! Jag tycker att kronprinsessan Victoria är en väldigt bra förebild. Hon har oerhört bra värderingar, en hårt arbetande två-barnsmamma. Hon står upp för de svaga i samhället, arbetar för utsatta barn runtom i världen. Hon värnar oerhört mycket om naturen. Trots svåra problem med sin dyslexi har hon visat att inga problem är omöjliga att övervinna. Kronprinsessan Victoria är en fantastisk kvinna, verkar så varm, glad, klok och förståndig. Hon har inga divalater trots sin titel, hon kommer att bli en fantastisk drottning när den dagen är inne. Men hoppas hon får många fler år med mycket tid tillsammans med barnen, som drottning blir schemat ännu mer fullspäckat. Men hon har en fantastisk make vid sin sida, prins Daniel kommer att stötta och stödja henne allt vad han förmår och kan!

 20. Mikaela

  Jag tycker Kenza är en bra förebild inom mycket (men kanske inte så jättemycket inom miljö med tanke på konsumtion och flygresor), men hon är sig själv, står upp för feminism och allas lika värde och hon känns verkligen som en genuint fin person!

 21. Elisa Nording

  1. Gillar både på Instagram och Facebook, fick ej med det i min kommentar!

 22. Mikaela Karlström

  Jag har som många svenskar varit fastklistrad vid musikhjälpen denna vecka och tycker att farah (ambassadör) är en fantastisk förebild. Hon lyfter problem, visar självförtroende, vågar göra bort sig och är samtidigt väldigt snäll! En helt fantastisk förebild, både i musikhjälpen och i sina andra jobb!

  Det är viktigt att unga kvinnor får se andra unga kvinnor som lyckas genom rätt metoder, att tro på sig själv, vara ödmjuk och ser ut som alla andra svenskar. Man behöver inte vara en supermodell med 100000 instagram följare för att vara framgångsrik. Intrigitet tar en långt!

 23. Titti skarp

  hej har aldrig testat glossybox så skulle vara en härlig vinst då jag gillar smink och hudvård
  min stora förebild just nu är therese lindgren på you tube hon delger sig med tips och testar olika produkter så där får jag mycket goda råd
  sedan har vi ett gemensamt intresse är att vi värnar om djuren
  hoppas så på turen

 24. Sara

  Har prenumererat på glossy tidigare, men har tvungen avsluta pga ekonomi. Hoppas på att vinna denna fina box, det vore verkligen så fint. Följer gör jag såklart 🙂

 25. Julianna Fredriksson

  Jag tycker min bästa barndomsvän sen över 30 år tillbaka är en bra förebild. Hon har hjärtat på rätta stället. Försöker se ljust på världen och vill tro att alla människor är goda innerst inne. Dessutom är hon alltid glad, social, positiv och gör allt för att sprida glädje.

  Gillar Dare to be you på Instagram med namn
  julianna71
  Gillar på Facebook

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 26. Magdalena

  Gillar på FB & IG @libramusik

  Min bästa förebild är Björk. Hon vågar stå ut i mängden och går sin egen väg utan att bry sig om vad andra tycker.

 27. Julia

  Jag tycker att min mamma är en väldigt bra förebild då hon alltid sätter andra först. Hon är omtänksam, öppen och pratglad!

 28. Linnea

  Jag tycker Kenza Zouiten är en bra förebild, hon har ett starkt driv och är en framgångsrik entreprenör. Hon visar att allt är möjligt om man bara kämpar för det!
  Gillar på facebook och Instagram

 29. Martina

  Jonatan Alfvén, som företräder hjälporganisationen Love Nepal, är en riktig förebild! Han förändrar framtiden och ger hopp till tusentals barn och familjer i sitt arbete med att stoppa sexslaveriet i världen.
  Han och hans familj har gjort oss, i denna delen av världen, uppmärksamma på det fruktansvärda som pågår och nu kan vi alla bidra i kampen mot att få ett stopp på det!

  Ig @olahaym
  Fb Martina Olahay

 30. Felicia

  Gillar dig på facebook och följer dig på instagram!
  Jag vill jätte gärna vinna denna box då jag skulle vilja testa lite nya produkter tillsammans med min mamma och min syster,
  skulle vilja bjuda in dem till en testa på middag bara vi tjejer!

 31. Amanda L

  Jag tycker Håkan Hellström är en väldigt bra förebild för sin oändliga ärlighet. Jag ser upp till honom så mycket eftersom han är sig själv och uppmuntrar oss alla att våga gå sin egen väg. Håkan är klok. Håkan är min förebild.

  Jag gillar dare to be you på Facebook och instagram (Amanda Linnarsson och _secondlifereplay heter jag där)

  PS: Jag fyller år idag. Så vore ju fint att vinna dagens lucka 😀

 32. Sara Källström

  Jag tycker min mormor ( som tyvärr inte finns med oss längre) är en bra förebild! Hon var alltid omtänksam, trots uppvuxen i ganska fattiga föhållanden och fått vara i arbetsläger under 2:a världskriget, (alltså upplevt hemska saker) så var hon alltid glad och ödmjuk! Hon älskade sin famil, alla kusiner och barnbarn. Det var det som hon levde för sa hon alltid! Hon var ingen matrealist utan uppskattade mycket hellre bara att få vara med sina barnbarn och kanske gå en promenade eller ha picnic! Hon klagade ALDRIG på något, hon gick fram i livet med inställning positivt! Hon var en fantastisk människa och min stora förebild!

 33. Sara Källström

  Glömde skriva! Delat på fb: Sara Källström & följer på Instagram: obosara82

 34. jenny

  Den bästa förebilden för mig är min kära mamma, hon har gått igenom så mycket under sitt liv och speciellt under de senaste åren. Men hon låter inget dra ner henne, hon fortsätter att kämpa och att vara stark. min hjälte

 35. Malin Svensk Björck

  Tycker Michelle Obama är en bra förebild. Hon är en stark och företagsam kvinna som kommer från en utsatt grupp till på köpet, som svart kvinna, men hon har kommit långt och låter inte dom sakerna stoppa henne. Hon visar engagemang också och bryr sig. Det är saker jag tycker en bra förebild ska ha.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 36. Beatrice B

  Åh denna box står högt upp på min önskelista
  vore så roligt om jag denna vann. ?

  Följer på Instagram & Facebook.

 37. Sofia Eriksson

  Denna Box skulle jag ge till min kära mamma i julklapp för hon är värd allt!
  Gillar på fb
  Följer på instagram @sofiaaerikssonn

 38. Ida

  Den fina Pink Diamond-boxen skulle göra en systerdotter väldigt glad.

 39. Tatiana

  1. Gillar såklart redan både på Instagram, tatsuli_tatiana och på fb!
  2. Jag måste säga Madonna efter jag såg hennes tal som berörde mig på djupet när hon blev vald till Woman of the year 2016:

  1. Tatiana

   Tryckte på enter och kommentaren gick iväg innan jag hann skriva min motivering. Klippet kanske talar för sig själv, men jag vill ändå säga att hon visar tydligt att det bästa är att vända negativa och svåra upplevelser i livet till styrkor och erfarenheter som får dig att växa istället. Att se sina fiender som några som istället driver dig framåt! Att aldrig ge upp, utan tro på sig själv och våga följa sina drömmar! Allt är möjligt <3

 40. Christina Frisberg

  Detta låter nog väldans konstigt men alla mina 3 barn är väldigt bra förebilder för den kommande generationen, jag är bara så stolt över dem, de är trygga individer och strävar hela tiden mot deras mål i livet, de är alla 3 olika men har liksom funnit det de vill med sina liv, & 2 av dem har ju barn och de är jättebra föräldrar omtänksamma och ger massor av ömhet/kärlek/tid till sina barn, så någonstans har jag ju självklart ett litet finger med i spelet eftersom jag uppfostrat dem, men de har blivit ett mycket bättre föredöme än jag någonsin varit , jag älskar dem och är sååå stolt över dem 🙂

  Ha en superhärlig 3:dje Advent 🙂 <3

 41. Hanna palm

  Jag tycker blondinbella/ Isabella löwengrip är en förebild! Hon står verkligen upp för att kvinnor kan vara minst lika bra entreprenörer men framför allt att hon visar att man både kan göra karriär och ha ett härligt familjeliv! Jag håller inte med henne i allt men jag tycker hon är fantastisk som verkligen stöttar kvinnliga företagare osv!
  Självklart följer jag på Facebook och instagram! (Hannapalms)

 42. Annalisa

  Jag tycker att det finns flera fina förebilder, däribland de människor som öppnar sitt hem
  för de som sitter ensamma i jul. Det tycker jag är ett bra initiativ 🙂 och värt att ta efter.

 43. Jan Najder

  Min förebild är min sambo. Hon ger aldrig upp! Hennes liv har varit jätte tufft med dåliga förebilder och brist på kärlek i sina ungdoms år. Men hon gav aldrig upp utan kämpade vidare och klev bort från den dåliga världen och skapade ett kärleksfullt hem pt våra barn. ♥

 44. Hannah

  Jesus är min bästa förebild, och jag menar detta på allvar! God jul på er!

  1. Hannah

   gillat på facebook som Han Nor och på instagram som Svengalskan!

 45. Caroline

  Jag anser att Zara Larsson är en bra förebild då hon kämpar för att få jämställdhet i samhället. Hon är en inspirerande förebild då hon uppmuntrar andra kvinnor att våga stå upp för sig själva. Zara pratar mycket om kroppsfixeringen, att man inte ska behöva se ut på ett visst sätt för att bli accepterad. Jag tycker att det är jätte bra att hon vågar ta upp det då det är ett stort problem i samhället! ?

 46. Stina Polvi

  Min mamma har varit min förebild med sin inre skönhet , kärlek och styrka med vilken hon lotsat fyra flickor ut i livet… Det är så mycket det innebär, som mamma, att klara det och klara att även livet utanför familjen tar sin tid ❤ Jag hoppas jag är åtminstone hälften så bra förebild för mina sex barn ❤

 47. Anna

  Madonna, som driver sitt eget affärsimperium sedan många år tillbaka.

 48. Frida Elmgren

  Min 17 åriga dotter är en förebild. Hon läser naturkunskap på engelska för att hon i framtiden vill arbeta som läkare i läkare utan gränser. Under hela hennes uppväxt har hon velat hjälpa andra. Hon arbetar och hon tränar och hon är även tränare för ett mindre lag. Jag är otroligt stolt över henne och denna Glossybox skulle jag ge till henne.

 49. Sofie

  Gillar på både instagram @sofiethufvesson och Facebook under namnet Sofie Thufvesson.

  Det känns som jag har många förebilder. Men min syster ser jag upp till väldigt mycket. En otroligt varm och generös person som vill alla väl.

 50. Anton

  Hej, det här skulle vara en perfekt present till min fina tjej. Hon älskar glossybox och har nämnt det flera ggr så hon skulle bli så sjukt glad om jag vann denna till henne.

 51. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer dig på Facebook och på instagram (@whatews).
  Min absoluta favorit-förebild är min älskade älskade mormor. Hon har levt ett långt liv, träffade min morfar, flyttade in i hans herrgård i de småländska skogarna tillsammans med hela hans familj och de levde tillsammans där i decennier. Hon tog hand om djur, familj, mat, skog och mark i alla dessa år. Hon tog även hand om morfar när han blev sjuk. Nu bor hon ensam i det stora stora huset mitt i de mörka skogarna. Hon är den starkaste kvinnan jag känner och jag blir varm varje gång jag pratar med henne. Önskar jag kunde hälsa på henne oftare! Längtar till jul då jag äntligen får krama om henne igen!

 52. Emelie wandel

  Min mamma är en grym förebild! Har uppfostrat mig och min bror i stort sett på egen hand. Hon har samtidigt pluggat och arbetat. Dessutom är hon aktiv i politiken. En riktig superwoman!

  Gillar på både insta och Facebook såklart!

 53. Johanna VL

  Jag har inte råd nåt mera
  Att på glossybox prenumerera
  Så en vinst vore jättekul att få i födelsedagspresent
  Då jag på sistone mig väldigt nere känt

  Följer/gillar på facebook och instagram

 54. Joanna

  uhhh det är roligt vinst!! man tycker om överraskningar och vilken är bättre än skönhets överraskning varje månad hemma ?? hoppas på vinst

 55. Emmy

  Min mamma är min stora förebild, hon arbetar som lärare och har gjort i 40 år. Hon är alltid glad, har en jättehärlig personlighet och är helt enkelt en fantastisk människa. En underbar mamma och världens bästa mormor till mina två små döttrar! <3 Följer och gillar

 56. Jessica Eliasson

  Jag tycker alla våra fantastiska lärare är bra förebilder. Umgås med dagens ungdomar mer än föräldrarna. Får ta många roller och har ett tålamod utom denna värld.

 57. Emilia

  Följer på Facebook.

  Jag tycker modebloggaren Josefin Dahlberg är en grym förebild. Hon har startat upp bloggportalen modette men som hon sedan släppte och gick till andra vägar. Hon fortsatte och blogga och podda med sin vän Vanja (också bloggerkska) och har designat en smyckes kollektion dream big och även tröjor där kunden får välja färg på collage tröja och symbol + text. Hon står för femenism och står för ledorden dream big and work hard, girl Power. Hon är super peppade och så bra att hon står för att vi kvinnor ska ha samma rättigheter som män. Och vi kan uppfylla våra drömmar bara vi går för ledorden dream big and work hard.

 58. Jessica

  Min mamma är min förebild. Hon är helt underbar, inte bara som mamma och som mormor utan som människa.
  Hon har ett så stort hjärta, ställer alltid upp och finns där för alla med sina givande råd och varma kramar.
  En stark, omtänksam och fantastisk kvinna!

 59. Elin Hansson

  Har alltid haft Pippi Långsstrump som förebild! Självständig, stark och positiv kvinna som står på egna ben! Att se positivt på världen och blunda för alla “vuxna”-problem. Så vill jag också bli när “jag blir stor” (eller äldre iallafall).

  God Jul

 60. Pauline Wågström

  Jag tycker att Blondinbella är en bra förebild för hon är öppen med sitt funktionshinder och inte sen med att påpeka att alla duger som de är. Hon är även framgångsrik.

 61. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag följer på både insta (drommenom11barn) och facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Jag tänker faktiskt hylla min egen man en del, och ange honom som en förebild.Han jobbar och sliter varje dag, och ändå kommer han hem och tar över här hemma då han tycker att jag kan få ta det lite lugnt efter att ha varit hemma med barnen hela dagen. Han behåller alltid lugnet, oavsett vad som händer, och är som en stöttepelare för mig oavsett vilken kris som mig möter. Han förespråkar allas lika värde, och berättar gärna för barnen vad mobbing, rasism och andra dumheter skapar för konsekvenser. Ja du ser…

 62. Elin Thor

  Jag tycker att youtubern Therese Lindgren är en bra förbild. Hon är ärlig och berättar om sin psykiska ohälsa, och även så pratar hon om viktiga ämnen, om att vara vegan och att djurtester borde förbjudas.

 63. Johanna

  Min stora förebild är Marlene Ernman. Så cool kvinna! Står alltid upp för vad hon tycker. Vågar ta ord och plats. Arbetar mot rasism på ett jättebra sätt. Fantastisk person.

 64. Malin storm

  Mormor är min stora förebild. Hon är en stark kvinna som reder sig själv. Hon har gått igenom mkt men har inte tappat modet. ☺

 65. Therese Kunnas Franzen

  Hade varit jättekul att få testa på denna box! 😀 följer på instagram och facebook. 🙂

 66. Martina Andersson

  Följer på FB som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh.

  Min storebror är en väldigt bra förebild för mig! Han har kommit så långt i livet och finns alltid där för mig hur jag än mår och vad jag än gör. Jag är så tacksam över att han finns i mitt liv, speciellt sedan min pappa gick bort när jag var 19 men även innan 🙂

 67. Lotta Larsdotter

  Jag tycker Pippi Långstrump är en bra förebild för barn och även för unga tjejer. Pippi vågar säga vad hon tycker och står för vem hon är. Hon är stark och självständig och samtidigt otroligt snäll och omtänksam!
  @larsdotterl

 68. Carola L

  Gillar/Följer (Carola Lind/ Mammamuh_)

  Min mammas farmor var min största förebild.
  Hon växte upp utan mamma (men med en pappa som tog hand om henne!) och fick tidigt ut och tjäna som piga. Hon sydde byxor till sig själv och andra pigor (detta var mitten av 1920-talet). Hon hade bara gått 3 år i skolan, men var fantastisk duktig på att ordna mat och sköta djuren och jordbruket.
  Blev utnyttjad av bonden hon arbetade hos vilket resulterade i en graviditet och ett oakta barn, trots det byggde hon upp ett väl fungarande liv!

 69. Malin

  Gillar både på FB och Instagram.

  Jag tycker att Kakan Hermansson är en bra förebild. Hon är något annat än den kvinna vi normalt sett ser i media. Hon är feminist, lesbisk och har inte “idealkroppen”. Men hon är så tuff, rolig och cool att jag smäller av! Det är sådana kvinnor som hon som vågar vara sig själva som jag ser upp till.

 70. rebecca

  Jag tycker att min mamma är en otroligt bra förebild, för alla. Hon kom till sverige från Chile på 80talet som flykting tillsammans med min storasyster och har sedan ensam byggt upp ett nytt liv i ett helt nytt land, samt uppfostrat fyra barn helt ensam. Hon är den största krigaren jag vet och att brinner för att hjälpa människor i samhället, både nyanlända och gamla människor som är ensamma och det är så fint! En vacker dag ska jag bli som henne, göra allt för att denna världen ska bli lite bättre för varje dag <3

 71. Emma H

  Jag tycker att Flora Wiström är en bra förebild. Hon är medveten om att hon kan uppfattas som en förebild och ger därför en nyanserad bild av sig själv. Hon förespråkar saker som är bra men det viktigaste är att hon visar att det är tillåtet att ibland inte kunna leva upp till sina råd.

 72. Anna

  Jag kan inte säga en specifik person, men de som jobbar med hemlösa/utsatta i dagens samhälle tycker jag är bra förebilder. Har via jobbet kommit mycket i kontakt med stadsmissionen, de människorna som jobbar där, de är där för att hjälpa, lyssna och vara en medmänniska till de som blivit svikna gång på gång utav omgivning och myndigheter. De stöttar och är en vän. Det är riktigt förebilder.

 73. Hanna Nilsson

  Jag tycker att Demi Lovato är en helt fantastisk förebild. Dels för att hon står upp väldigt starkt för kvinnors rättigheter i samhället, vilket är oerhört viktigt för mig. Men också för att hon, som själv blev utsatt för mobbing som barn/yngre motiveras mig till att alltid vara stark och tro på mig själv. Att vara självständig och självsäker – vilket jag faktiskt är idag. Det tror jag inte att jag hade varit utan henne, och därför är hon en otroligt bra förebild för just mig!

 74. Moa Andreasson

  Jag följer på instagram och gillar självklart även på facebook.

  Jag skulle vinna då jag under egentligen flera års tid velat testa glossybox men aldrig tagit saker i egna händer. Jag jobbar mycket efter skolan men trots att jag tjänar egna pengar har jag inte belönat mig med en box eller två. Skulle jag vinna skulle jag se detta som en start, att börja belöna mig själv för mitt arbete, mitt slit och den stress jag blir tvungen att tåla.

 75. Anna Johansson

  Jag tycker Mia Skäringer är en bra förebild <3 Hon vågar vara sig själv och öppet visa alla sina sidor, både starka och svaga. Hon ifrågasätter destruktiva normer och höjer rösten mot orättvisor. Hon får mig att känna att jag duger och att jag kan. Önskar jag hade en väninna eller syster som henne <3

 76. Lena Nilsson

  Min kompis Suzanne är min förebild.
  Min syster blev ovänner när vår mamma dog.Min mamma hade betalat massa saker till min syster som skulle betalas tbx men det blev inte så vår mamma dog då många lade sig när det var bouppdelning och då fick jag mycket skit från min s.k släkt o folk slutade hälsa på mej. Då sade Suzanne skit i dom de bara rena avundsjuka res sträck på dej att du är bättre än dom. Och det har jag med mej i bakhuvudet och de har hjälpt mej mycket.

 77. Sanna

  Jag har många fina och bra förebilder, men en utav alla som jag ser upp till lite extra är Isabella Löwengrip (Blondinbella). Personligen tycker jag hon är grym som bollar med alla sina företag, samtidigt som hon klarar av småbarnslivet med två barn trots sin unga ålder. För hon är ju faktiskt ung precis som jag, och ändå klarar hon av att bolla med allt och ändå vara så klok! Själv känner jag ofta att jag inte alls hinner hänga med i världen och vad som händer, men jag tycker att Isabella alltid syns och alltid har en åsikt om allt – och hon verkar dessutom vara insatt också. Det tycker jag är beundransvärt.

  Kram Sanna

 78. freja

  Jag tycker att melissa mccarthy är en bra förebild..speciellt för oss lite större.
  Hon visar att även vi kan bana väg och bli hur stora vi vill (lol blev ett litet skämt där 😉 )
  Hon visar verkligen att man kan göra vad man vill även om man är större, att man ska våga ta för sig.

  Sen är hon jäkligt vacker också!

  Följer dig på både facebook & instagram ( freja stenström & jigglybobbs)

 79. Sara

  Kan ju inte hålla mig från att delta när du har så grymma vinster! Har kollat in Glossybox flera gånger och gillar verkligen deras koncept! Dock är jag alldeles för snål för att unna mig själv en prenumeration. Min livssituation gör att jag får in rätt lite pengar och därför försöker tänka igenom innan jag köper saker som inte är livsnödvändiga. Glossybox tillhör ju en av de sakerna tråkigt nog. Därför hade det varit underbart att få vinna den här boxen som lite uppmuntran till mig själv efter ett tufft år. Håller tummarna!

  Det där läppstiftet såg otroligt fint ut!

  Följer och gillar sen innan! ?

 80. Pernilla Wamsjö

  Jag är gärna med i denna lyxiga utlottning 🙂 Jag följer dig på på instagram och facebook. Jag har även delat tävlingen offentligt på Facebook (Pernilla Wamsjö). Jag tycker att Tilde de Paola är en bra förebild. Hon har en amerikansk mor och brasiliansk far och är en bra förebild för både svenskfödda och utomnordiska individer. Hon är en stark kvinna med båda fötterna på jorden, sådana behöver vi fler av 😉

 81. Sophie Ohlsson

  Jag tycker Kenza är en fantastisk förebild för alla tjejer! ❤️

 82. Linda

  En av mina förebilder är youtubern Sandra Lindahl. Förutom att hon alltid ger mig ett gott skratt och nya produkttips så visar hon att det är okej att inte alltid vara på topp. Hon visar både sin glammiga sida och de dagar då livet är kämpigt och på botten. Det är uppfriskande och uppmuntrande att se i at allt i sociala medier inte är perfekt hela tiden.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.