Adventskalender 2016 Lucka 17 – Rituals

Adventskalender 2016 Lucka 17 – Rituals

En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ är något dom flesta behöver nu innan jul. I dagens lucka hittar vi härliga limited edition kollektionen The Ritual of Light.

Om bara en vecka är det julafton och denna julkalender är då över. Det känns otroligt sorgligt faktiskt. Men nu skall vi inte tänka på det utan idag tävlar jag ut ett kit av Rituals limited edtion serien – The Ritual of Light. En kollektion som skall få oss att stanna upp och lugna ner vår själ. Låter inte det härligt. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar allt inom bad. Så härligt att tappa upp ett varmt bad och bara njuta av nuet.

“Inspirerade av uråldriga ljusceremonier runt om i världen presenterar vi The Ritual of Light. En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ med ljuset från en fladdrande låga. För att inspirera dig att kasta ljus på din medkänsla, vänlighet och kärlek. En ritual om eftertanke, om vad du kan betyda för andra, hur du kan ge ljus i världen på alla tänkbara sätt. Ge ljus till andra i stunder av mörker. För det är i ljuset vi växer, både fysiskt och spirituellt. Det är ditt ljus som lyser upp världen.”

Produkterna är berikad med de uppfriskande egenskaperna från sötapelsin i kombination med de varma aromerna från kanel. Visst låter som det som en äkta juldoft, men den är faktiskt inte så där julig som jag trodde. Denna doft fungerar hela vintern utan problem tycker jag.

Dagen vinst innehåller:

The Ritual of Light Body Cream 185SEK

The Ritual of Light Shower Foam 90SEK

The Ritual of Light Bath Foam 150SEK

The Ritual of Light Tea 50SEK

Visst är förpackningarna otroligt snygga! Dom får väldigt gärna stå där på badkarskanten och se så där extra lyxiga ut. Nu börjar jag faktiskt längta efter ett varmt bad och funderar på om det inte är precis det min förkylning behöver.

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna vinst.

Lycka till!

Ett stort tack till Presskontakterna och Rituals som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

91 Comments

 1. Solbritt

  Vackra att se på och härliga att använda. Vad kan bli bättre? Jo att jag vinner förstås.

 2. Anja L

  Mys! Hemmaspa med njutning av god dryck. Behövs i en stressig tid.

 3. Martina Olahay

  Jag önskar vinna bara för att jag är en fantastisk kvinna som förtjänar kärlek och lyx i mitt badrum 🙂

  Ig @olahaym
  Fb Martina Olahay

 4. Anneli P

  Med Rituals vårdande finess, önskar jag koppla bort från julens stress!

 5. Emmy

  Som mamma till två små flickor på 3 och 1 år är det ständigt full fart här hemma! Skulle vara superhärligt att få skämma bort sig själv med ett bad medan dom sover. Går inte när dom är vakna för då vill dom vara med och det blir allt annat än lugnt 😉
  Gillar som emmyklasen

 6. Annika Andersson

  Gillar sedan tidigare både på facebook och instagram.

  Jag vill vinna för jag känner att jag behöver lite mer vardagslyx i livet. Att kunna gå undan om så bara för en timme, låsa in mig i badrummet och ligga i badet och bara koppla bort alla måsten. Med lite lyxiga produkter blir ännu bättre. 🙂

 7. Ana

  Vem vill inte ha lite glitter och lyx i sitt liv?! Jag skulle vara jättetacksam för de fina Rituals produkter att kunna koppla av i min hektiska liv som tvåbarnsmamma och student på Universitetet. Även som examenspresent för snart är jag färdig med utbildningen.

 8. Marielle

  Jag helt enkelt bara sugen på att prova rituals produkter. 🙂

 9. Anna

  Detta paket med god doft jag vill vinna,
  För att julefrid finna.
  Detta märke för mig innebär lyx och flärd
  Jag kan inte annat än känna mig eftertraktansvärd.

 10. Mikaela

  Wow! Jag har bott i en studentlägenhet men världens sämsta dusch i snart ett halvår, i februari får jag äntligen flytta till ett riktigt beonde och börja känna mig ren till 100% när jag duschar/ badar.

  Att dessutom få använda sånahär produkter, vilken dröm! Har länge velat prova rituals men studentplånboken säger emot, vore så härligt att få en lyx dusch varje dag, vilken omställning från denna duschplåga jag lever i idag!

  Följer på fb & insta mikaelakarlstrom

 11. Hannah

  åh, med tre småbarn behöver man avkoppla ibland, det skulle va en lyxig present!

 12. Lena Svärdsjö

  Jag vill vinna detta kit eftersom jag precis upptäckt vilket fantastiskt märke Rituals är. Dessutom älskar jag doft och smak som kombinerar frukt och kryddor, som denna!

 13. the13thcrowblog

  Men åh! Har provat deras Rituals of Light shower foam samt body cream i Rituals butik men inte kunnat köpa dem då jag inte har råd. Skulle älska att äntligen kunna prova Rituals produkter, har hört så mycket om dem och de doftar så ljuvligt!

 14. Karin Bucht

  Gillar på Instagram och Facebook.

  Jag luktar illa i stora mått. Nu är det dags för mig att lukta gott.

  Låt Rituals mig lugna ner i ett skönt bad.
  Det kan behövas i varje stressig stad.

  Jag skull bli en mycket lycklig kvinna
  om jag detta paket fick vinna

 15. Kamilla

  Jag behöver verkligen all pepping och lugn i min själ som i januari åter börjar jobba igen efter en lång tid hemma med utmattningssyndrom. Jag laddar upp mig själv med allt jag tänkas kan för att det ska bli bra på nya jobbet.

  Kram och God Jul

 16. Christine Lopresti/plumpy85

  Jag hade önskat mig att vinna detta så jag kan ge det till min mamma då hon skulle behöva lite lyx efter allt hon gått igenom det senaste 6 månaderna ??

 17. Linda

  Älskar Rituals!Ångrar så att jag ej köpte detta set. Vinner jag så kommer detta få bli en nyårspresent åt en fin vän!

 18. Emma Persson

  Har doftat på Rituals produkter och de luktar så gott. Hade varit vardagslyx för mig att få testa deras produkter.

 19. Amanda

  Rituals är goals för 2016 och 2017! Min plan är att samla på mig så många ritualsprodukter som möjligt just för att jag ÄLSKAR DET!

  Följer på instagram och gillar på facebook!
  (Amanda Linnarsson och _secondlifereplay heter jag där)

 20. Julianna Fredriksson

  När man är arbetslös och är utan inkomst så är det svårt att unna sig det man vill ha och behöver. Äger knappt nå skönhetsprodukter det som jag har är gammalt. Jag en kvinna på 40 + vill känna sig glamourös och glittra ikapp med stjärnorna på självaste nyår. Denna vinst är verkligen guld värd att få vinna och jag skulle från grå och trist till en strålande glad kvinna.

  Gillar Dare to be you på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar på Facebook

  Mvh Julianna

 21. Titti skarp

  hej dessa produkter är helt nya för mig så vore roligt att få chansen att vinna samt testa dom hoppas på tur i lucka 17 /Titti

 22. Beatrice B

  Jag fullkomligt älskar Rituals produkter så dom får mer än gärna hitta hem till mig.

  Gillar på Facebook & Instagram

 23. Jessica Åkesson

  Jag hade velat vinna detta kitet till min mamma för hon önskar sig Rituals i julklapp vilket är förståeligt! Vem vill inte ha en kollektion som ska få en att bromsa lite och lugna själen nu i juletider? Hon är helt enkelt bäst, ställer alltid upp och nu förtjänar hon verkligen lite ljus i vintermörkret <3

 24. Ernesa

  Har varit nyfiken på rituals serien och kombinationen apelsin och kanel vore helt ljuvlig mot huden!

 25. Jessica Åkerblom

  Rituals är mitt absoluta favorit märke när det gäller lukta-gott-lyx och högt upp på önskelistan om någon frågar! Hade helt missat att denna limited edition gåva finns men nu när jag vet så bara måste jag ha den! Så himla himla fina<3

 26. Jessica Eliasson

  Har precis som du värsta förkylningen. Behöver lite uppmuntran och väldoft i mitt liv just nu. Krys på oss!

 27. Felicia

  Jag skulle vilja ha en mysig spakväll tillsammans med min mamma och syster! <3

 28. Isabelle Engqvist

  Gillar din fb-sida och följer dig på instagram (@fitnessbyisabelle.se)

  Jag skulle vilja ge detta kit till min mamma! Hon unnar aldrig sig själv något, pga dålig ekonomi. Hon är sjukpensionär pga tumör i ryggen. Att ge henne detta vore så kul, hon förtjänar verkligen det!

 29. Pauline Wågström

  Jag skulle vilja unna mig själv lite lyx.

 30. Maria P

  som småbarns förälder är det lätt att prioritera bort sig själv och jag gör det själv frivilligt, mina barn får varje uns av kärlek och tålamod jag har. Men varje vecka unnar jag mig 45minuters egentid så jag tar en lååångt varm skumbad (medan maken roar barnen). Så denna vinst skulle vara en extra guldkant till mig, tänka att få njuta av foaming shower gelen och bath foamet medan doftljuset brinner och lyser upp badrummet just lagomt mycket så att jag kan läsa min bok, när jag sen är kokt som en räka är det dags att kliva upp och smörja in sig i body creamen. Sen är själen varm och tålamodet är uppladdat och jag är redo att vara världens bästa morsa igen!

 31. Sara Källström

  Rituals har jag hört talas om men inte testat än! Detta kit hade vart helt fantastiskt att vinna! Skulle göra mig ett eget hemma SPA! Tappa upp ett bad, sätta på avkopplande musik och ta en kopp av detta härliga te! Är en teälskare så detta vore perfekt! 🙂
  Delar på Instagram idag : obosara82
  Gilalr din sida på fb såklart! Sara Källström

 32. Vendela

  Detta skulle bli en väldigt fin julklapp till min syster, hon har endast bett om en liten julklapp i år men jag skulle vilja överraska henna med en finare och dyrare julklapp! 🙂

  Jag gillar på facebook, och följer på instagram!

 33. Frida Elmgren

  Vilken fantastiskt julkalender du har,
  givetvis håller jag precis som många andra tummarna att jag denna luckan tar.
  Nu när det ute är blåsigt, kallt och grått,
  önskar jag mer än gärna att skämma bort min kropp lite smått.
  Känna av en touch av elegance,
  detta paket från Rituals ger mig en chans.
  Det är lätt under vardagens alla krav,
  att bli en liten arbetsslav..
  Det skulle vara underbar att bara vara,
  med en julklapp som denna så skulle jag med all säkerhet detta klara ?
  Nu håller jag tummarna att du med ditt trollspö ska slå
  och att jag denna fantastiska julklapp ska få.

 34. Frida Elmgren

  Hej igen!
  Glömde säga att jag även följer på instagram i namnet fridaelma 🙂

 35. Anja

  Icatvålen I duschen är inte så kul, tänk om man kunde få skämma bort sig till jul. Att i plugg-present-och-jobstressen få ta en paus och andas ut, med en avslappnande ritual skulle året få ett lyckligt slut!

 36. Lotta Larsdotter

  Efter en slitsam arbetshöst väntar julledighet och vila och en chans att bara koppla av! Då skulle jag vilja lugna min själ med Rituals i ett underbart hemmaspa!

 37. Tatiana

  Med 3 barn och allt ståhej inför jul vore det himla avkopplande att få njuta av dessa lyxiga produkter i badet. Håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan att turen är med mig denna gång!

 38. Selma

  Denna student har tenta-period över både jul och nyår..
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får..
  Men jag skulle också få avkoppling till jul..
  Och att få njuta av just detta själslugnande kit vore ju kul!
  Så skulle jag vinna detta av tomten som ett plåster på såren,
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren!!! 😀

 39. Emelie Wandel

  Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Varma bad är den enda lyxen jag har just nu! Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

 40. Anna

  Mitt favoritmärke – får lilla Tomtemor önska sig klappen till sig själv?

 41. Anne

  Åh hade så gärna velat vinna detta setet då detta är den godaste doften jag vet på produkter för kroppen och den enda av Rituals serier som jag gillar. Har tävlat i flera julkalendrar som har tävlat ut detta set men har ännu inte lyckats vinna. Skulle vilja få möjlighet att skämma bort mig och min kropp med detta underbara set.

  Gillat dig på både Facebook och Instagram sedan tidigare, jag heter @lakrits456 på insta.

 42. Anna L

  Wow vilken lyxig vinst. Jag unnar mig aldrig något tänk om jag vann!

 43. Joanna

  ahh Rituals är min favorit märke !! älskar det så mycket och jag fick inte så många sakerfrån deras sista kollektion så jag hoppas på tur att kunna njuta av den

 44. Sofie Altuntas

  Jag, en glad men fattig lärarstudent,
  önskar vinna ett Rituals kit i julpresent,
  privatekonomin är just nu botten och inte okej,
  vill unna mig – men plånboken skriker nej
  nu hoppas jag på att dra ett vinst-fyrklöver,
  så att jag har något att se fram emot framöver

  FB – Sofie Altuntas
  IG – @sofie_altuntas

 45. Jerker

  Min fru älskar dessa produkterna och hon förtjänar verkligen mer julklappar, även om de riskerar att komma lite sent <3

 46. Christina Frisberg

  Gillat & Delat & Följer & Hoppas till tusen på dessa härliga Rituals produkter 🙂 <3

 47. Malin Svensk Björck

  Jag är handikappad och kroniskt sjuk och tar ett bad varken sagt för att lindra smärtorna. Dessa saker skulle göra badet avkopplande för själen också, med väldoft och ljus och sen få en hud som är mjuk och doftar härligt!
  Så det vore verkligen härligt att få detta.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin helg!

 48. Carina B

  Jamen Rituals! Jag tittar ofta in i deras butik bara för att stoppa tiden lite, nosa runt, njuta och filosofera 🙂 Jag har inte mycket pengar att göra av med på lyx – men det är en stor lyx att bara vara där. Jag trodde inte att just den här doften av kanel och apelsin skulle vara min grej (för stark, tänkte jag) men det visade sig att den är mjuk och mild och söt, varm och vacker! Och förpackningarna helt otroligt fina! Så det är klart att jag väldigt gärna vill vinna detta hemma-SPA-kit! Jag har just gjort slut med min kille och behöver vara extra självomhändertagande nu i jul – en vinst skulle betyda mycket för mig 🙂 Tack för en härlig blogg och roliga tävlingar!!!

  Gillar & Följer på IG & FB

 49. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer dig på Facebook och Instagram (@whatews)
  Jag hade verkligen velat vinna denna lucka! I förrgår besökte jag Rituals för första gången. Har hört talas om det väldigt länge om hur bra det är och bestämde mig tillslut för att besöka det. Och wow, vilken butik! Blev superbortskämd med varmt te och handspa! Köpte ett litet paket till min mor i julklapp, men hade väldigt gärna velat få detta själv i julklapp. Ett nytt favoritmärke är det definitivt! Så snälla, ge en stackars student detta packet i julklapp så hade det varit guld värt!

 50. Una Malesevic

  Hejhej, jag skulle jätte gärna vilja ge detta till min mamma som verkligen förtjänar att unna sig lite behandling till kroppen. Hon jobbar varje dag sen när hon kommer hem har hon 4 barn att ta hand om. Skulle betyda mycket för mig att kunna ge detta till enne för att visa hur mycket jag uppskattar henne och ge henne tid och material för avkoppling. Har gillat på Facebook och följer på instagram. (Una Malesevic och Unamalesevic)

 51. Ida

  Älskar Rituals! Det här kitet med kanel och apelsin skulle ge mig riktigt härliga julkänslor.

 52. Susanne E

  Jag älskar liksom du att bada och bara stanna upp och ta bort all stress. Tror dessa produkter verkligen skulle hjälpa mig att stanna upp och verkligen njuta lite extra. När jag kommer hem från stallet är jag oftast lite frusen och kall och då vore detta helt underbart.

 53. Anton johanssonn

  Hej, jag skulle vilja ge detta till min tjej för att visa min upskattning till henne för hon skulle verkligen behöva att koppla av och slappna av. Hon pendlar varje dag två timmar och unnar sig aldrig något och tänker bara på andra. Vet att hon ofta klickar in här och skulle ramla av stolen om hon fick veta att jag vann detta från dig. Jag har inte Facebook och instagram som jag använder utan bara massa gamla konton, men hoppas jag får vara med ändå

 54. Anna

  Att få sjunka ner i badkaret med skum doftande av härlig apelsin och kanel, lite tånda ljus och en kopp underbart te.
  Det är precis vad jag behöver just nu och med detta kit från Rituals skulle det kunna ske.

  Gillar på instagram och Facebook

 55. Magdalena

  Jag skulle behöva stressa ner innan jul. Med dessa produkter kan jag dofta gott lagom till jul.

  Följer på FB & IG @libramusik

 56. Malin Kinberg

  Har så svårt att komma ur sängen under dessa mörka morgnar.Det hade varit härligt att ha ett sådant här kit att börja dagen med, då skulle det definitivt gå lättare att komma upp!

 57. Johanna VL

  Gillar/följer på både insta och fb

  Jag är dunderförkyld och i veckan har jag legat med 40 graders feber. Har varit hemma med sjuka barn i 12 dagar nu. Känner att jag skulle behöva en stund för mig själv, och en stund i badrummet utan barn är sån lyx ibland. Med dessa produkter ännu bättre!

 58. Liljana

  Hej
  Har två döttrar som älskar detta märke och skulle bli väldigt glada om dem fick detta.

 59. Johanna

  För sista gången jag ner för backen glider,
  tröttheten i kroppen sig långsamt sprider.
  Vinden viner och snön har börjat falla,
  känner hur mina händer och fötter är kalla.
  Nu blir det mörkt så tidigt på kvällen,
  men så underbart att spendera tid i fjällen.
  Jag ser stugan bakom kvist och gren,
  lampor i fönstret skapar ett vackert sken.
  Av med pjäxor, hjälm och jacka,
  känner hur mina tänder slutar hacka.
  Direkt in i badrummet för att tappa upp vatten,
  har inget emot att sitta i badet hela natten.
  I med badskum som doftar apelsin och kanel,
  hoppar i vattnet och går till mjuk från stel.
  Tänk om jag på riktigt mig detta kunde unna,
  om jag vann skulle jag det kunna…

  Följer på Instagram och FB 🙂

 60. Pernilla Wamsjö

  Lite lyx och Flärd, är väl en stressad mamma i juletid Värd!?
  Lyxiga produkter till kroppen skulle garanterat vara Toppen!
  För lugn och ro behöver en stressad Själ, tror jag för ett tag låtsar vara en Säl!
  För då kan jag i badrummet (för en stund) Bo,…och få lite lugn och Ro 😉
  Delar tävlingen offentligt på Facebook (Pernilla Wamsjö) och följer dig på instagram @Nillwa

 61. Maria H

  Jag bara älskar alla Rituals produkter

 62. yohannaafskovde

  Hela julledigheten kommer vara en Ritual of Light för mig. Jag har planerat in att göra ingenting annat än att umgås med min familj och inte ha ett enda måste. Kittet från Rituals skulle definitivt hjälpa mig att unna mig den egentiden som en riktigt skön ritual från Rituals är.

 63. Fru P

  Så många gånger jag tittat på Ritualsprodukter men av någon konstig anledning har jag aldrig provat dem. Vore gärflg jättekul att Vinna detta och få prova!!

 64. Malin

  Efter att Lucia övat med många ungar små,
  skulle jag behöva lite lung och ro få.
  Rituals skulle då passa perfekt till mej,
  en medelålders jultokig tjej.

 65. Pia Lönnkvist

  1. Gillat och gillat

  2. Året som gått har passerat revy,
  dags för det årliga julbadet, bli som ny.
  ”The Ritual of Light” skulle vara magi,
  som skulle förvandla livet till skön poesi!

 66. Anna-Märta Stålnäve

  Nattjobbare som jag är ser jag knappt dagsljus den här tiden på året vilket gör att energin inte precis är på topp. Det botar jag gärna med hemma-SPA då jag barrikaderar badrummet i flera timmar och fixar mig själv från topp till tå. Rituals produkter är ju både fantastiskt fina att ha framme och de är dessuom väldigt lyxiga dvs precis vad jag vill ha för en kväll då jag bara skämmer bort mig själv totalt. Energiboost på flaska helt enkelt!

  Följer på ig/fb!

 67. Sara

  Jag vill ta hand om min kropp & ge den vård och omsorg efter en lång & slitsam höst & vinter

 68. Therese Kunnas Franzen

  Låter som underbara produkter och riktigt fina så hade varit grymt att vinna detta! 🙂

 69. Ida Erlandsson

  Precis som du skrev så skulle jag mef glädje ha framme dessa eftersom förpackningarna är så snygga. Dessa skulle passa in på min lilla gästtoa.

 70. Lisa Magnusson C

  Älskar Rituals!!! Bara känslan av vardagslyx när de står där på badkarskanten. Älskar att jag äntligen fått badkar..

 71. Annalisa

  Vilken underbar kit, jag önskar den var mitt. Att njuta av julen får man sällan göra, då släkten pockar och skriker i mitt öra. Vid nyår kan jag återigen få ro, (jag älskar min släkt ) – men ron är efterlängtad må du tro !

 72. Lotta

  Jag är gärna med o tävlar i dagens lucka! men jag har tyvärr inte facebook eller instagram.
  Så hoppas jag kan vara med ändå.
  Lite synd att det är i många tävlingar som har att man måste vara med i facebook eller instagram.

 73. Kenia González Hallman

  Gillat på Instagram och Facebook! Rituals dofter har jag nyligen upptäckt och är helt förälskad i dem. Älskar dessutom hela deras koncept. “Travel light, live light, spread the light, be the light” . Håller tummarna 🙂

 74. Pernilla Danielsson

  precis som du säger, de är så fina att man bara vill ställa fram dom vid badkaret för att visa upp dem 🙂 Jag är med och tävlar om att få stella dessa vid mitt badkar och sedan kunna njuta av ett varmt bad med Rituals 🙂 <3

 75. Anna Johansson

  Detta härligt lyxiga paket, ska gå direkt vidare till den bästa vän jag vet.
  Hon brukar inte lyxa till det, men hon vill, och jag vill göra det till verklighet!

  God jul!

 76. Charlotte

  Rituals produkter är helt underbara och doftar himmelskt. Det är lyx i vardagen tycker jag. Vore underbart att vinna detta.

 77. Tommy

  Hej hopp

  Gillar och följer sen innan…

  Vill vinna detta åt min sambo så jag kan skämma bort henne lite extra.
  Hon sätter alltid mig och vår son i fösta hand, nu är det dags att jag får bjuda igen lite…

  Ha det fint
  Tommy

 78. Malin J

  Är en nybliven trött tvåbarnsmamma
  som får torka kräk, avvärja trots och amma.
  Det vore underbart att vinna ett sånt lyxpaket vill jag lova,
  det är sådana härligheter som får mig att orka när jag bara vill sova.

  Gillar både på instagram och Facebook.

 79. Ulrika Andersson

  Gillar på Facebook och Instagram under ulvali66
  Jag skulle vilja vinna dessa för att Rituals produkter alltid är så härligt lyxiga, doftar gott och får min hud att bli så mjuk och fräsch. Detta julkit hade jag också gärna haft på mitt badkar, och längta till efter långa frusna vinterdagar.

 80. En Mölnbobos Liv

  Följer på instagram : annakarlsson_75
  Gillar på FB, Anna Karlsson
  Delat här
  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/17/lucka-17-dare-to-be-you-1712/

  Jag älskar rituals och det gjorde uppenbarligen mina barn också för de har tagit slut på den “roliga” duschcremen (som blir skum)…. vore toppen att få prova denna kollektion.

 81. Sara

  Depression, ångest och stress,
  ja man blir ju bara så less!
  I tankarna pågår en ständig strid
  när allt jag vill är att få inre frid.
  Sen har vi huden som är fnasig och stram,
  jag känner mig nästan som en vissen gran.
  En vårdande ritual behöver jag allt,
  något som värmer då det är mörkt och kallt. Detta kit vore helt toppen,
  som balsam för både själen och kroppen! Här snackar vi vardagslyx och kvalité,
  en drömvinst som hade gjort stor succé! ?

  Håller med om att förpackningarna är grymt snygga! Får lite nyårsfeeling av dem ?

  Gillar och följer sen innan ?

 82. Lisa Andersson

  Jag har så länge jag minns haft problem med min hy. Jag har så länge jag minns varit osäker på mig själv. Jag har så länge jag minns inte känt mig fin. Jag har länge jag minns tyckt jag varit ful med alla prickar i ansiktet och hur röd jag alltid varit. Jag har så länge jag minns inte velat gå ut utanför smink eller utan fondation för att inte se så röd ut. Jag har problem. Jag tvättar ansiktet morgon och kväll och ändå blir det inte bättre.
  Jag hoppas verkligen att vinner, jag behöver detta. Min hy behöver detta och framförallt så behöver lin självkänsla och jag detta. Jag vill må böttre och känna mig fin. Jag vill känna att någon skulle vilja vara med mig. För det gör jag inte nu.
  Jag älskar din blogg! Det är alltid lika härligt att klicka in här och mår alltid bra efteråt. Du inspirerar mig på alla olika sätt och är dig evigt tacksam för det. Så länge du bloggar så har du mig som trogen läsare! God jul på dig<3

 83. Julia Johansson

  Jag är så vit som nyfallen snö,
  Läppar är torra och kinderna grå..
  Håret, det står åt alla håll
  Naglar är färglösa och utan kontroll.
  Att bli ompysslat med Ritual – det drömmer jag om
  Askungen vill omvandlas till Drottning –
  Det handlar det ju om! 🙂 TACK och God Jul

 84. Annika - drömmen om 11 barn

  Apelsin och kanel är en återkommande favorit,
  därför tror jag att denna serie skulle vara en hit
  Något jag skulle använda dagligen kan jag tro,
  kanske kan ett “must-have-begär börja gro.
  Nu hoppas jag att jag detta får testa,
  det vore nog årets julklapp den bästa!

 85. Ellen Eklund

  Hade varit så roligt att vinna då jag är dålig på att unna mig själv. Jag skulle bli så glad, om det är jag som får ta mig ett varmt bad oxh lyxa till det med dessa fantastiska produkter!

 86. Martina Andersson

  Vilken vinst! Min mamma skulle kunna ha en ordentlig spa-kväll med dessa i sin nya lägenhet efter att hela flytten är klar! Jag hoppas självklart på en vinst så att hon kan få ta hand om sig själv med fina produkter! 🙂

 87. rebecca

  Hur underbart! Jag älskar rituals produkter och att vinna detta kit hade varit fantastiskt. Jag yogar varje morgon och då dessa dofter ska lugna själen så skulle jag självklart tagit på mig denna doft varje morgon, yoga och känna ett lugn <3

 88. Erik R

  Skulle vilja vinna denna underbara produktserie till min allra bästa kompis som skulle behöva lite uppmuntran under dessa mörka tider. Vill inte skriva öppet om hennes problem men hon kämpar dagligen med psykisk ohälsa sedan flera år tillbaka. Hade det inte varit för priset hade jag redan köpt Rituals åt henne, men nu får jag hoppas på tur istället. ?

  Gillar och följer!

 89. Sanna

  Wow, vilken härlig vinst! Min mamma skulle bli helt överlycklig över denna, hon påminner mig nämligen varje dag om vad som står överst på hennes önskelista. Det är just produkter från Rituals eller Maria Nila, så att faktiskt kunna överraska henne med detta på julafton hade varit fantastiskt. Som det ser ut nu rent ekonomiskt kommer den drömmen troligtvis inte gå i uppfyllelse annars, så detta pris hade verkligen betytt mycket.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och din sida på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 90. Camilla H

  Jag har tyvärr inget av ovan men vill så gärna få vara med. Har haft det väldigt kämpigt den sista tiden med mycket stress, förlorat en nära och höll på att gå in i väggen. Ändå fortsätter jag att kämpa. Men att vinna något som verkligen ger mig ork och låter mig få egentid skulle vara underbart just nu.

  Att detta få är inget litet,
  det skulle skapa ro från allt slitet,
  hoppas att jag detta få,
  så att jag gott kan börja må

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.