Julen Arkiv

Adventskalender 2016 Lucka 17 – Rituals

Adventskalender 2016 Lucka 17 – Rituals

En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ är något dom flesta behöver nu innan jul. I dagens lucka hittar vi härliga limited edition kollektionen The Ritual of Light.

Om bara en vecka är det julafton och denna julkalender är då över. Det känns otroligt sorgligt faktiskt. Men nu skall vi inte tänka på det utan idag tävlar jag ut ett kit av Rituals limited edtion serien – The Ritual of Light. En kollektion som skall få oss att stanna upp och lugna ner vår själ. Låter inte det härligt. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar allt inom bad. Så härligt att tappa upp ett varmt bad och bara njuta av nuet.

“Inspirerade av uråldriga ljusceremonier runt om i världen presenterar vi The Ritual of Light. En ritual som hjälper dig att sakta ned och lugna din själ med ljuset från en fladdrande låga. För att inspirera dig att kasta ljus på din medkänsla, vänlighet och kärlek. En ritual om eftertanke, om vad du kan betyda för andra, hur du kan ge ljus i världen på alla tänkbara sätt. Ge ljus till andra i stunder av mörker. För det är i ljuset vi växer, både fysiskt och spirituellt. Det är ditt ljus som lyser upp världen.”

Produkterna är berikad med de uppfriskande egenskaperna från sötapelsin i kombination med de varma aromerna från kanel. Visst låter som det som en äkta juldoft, men den är faktiskt inte så där julig som jag trodde. Denna doft fungerar hela vintern utan problem tycker jag.

Dagen vinst innehåller:

The Ritual of Light Body Cream 185SEK

The Ritual of Light Shower Foam 90SEK

The Ritual of Light Bath Foam 150SEK

The Ritual of Light Tea 50SEK

Visst är förpackningarna otroligt snygga! Dom får väldigt gärna stå där på badkarskanten och se så där extra lyxiga ut. Nu börjar jag faktiskt längta efter ett varmt bad och funderar på om det inte är precis det min förkylning behöver.

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna vinst.

Lycka till!

Ett stort tack till Presskontakterna och Rituals som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

91 Comments

 • Reply
  Solbritt
  17 december, 2016 at 07:03

  Vackra att se på och härliga att använda. Vad kan bli bättre? Jo att jag vinner förstås.

 • Reply
  Anja L
  17 december, 2016 at 07:20

  Mys! Hemmaspa med njutning av god dryck. Behövs i en stressig tid.

 • Reply
  Martina Olahay
  17 december, 2016 at 08:07

  Jag önskar vinna bara för att jag är en fantastisk kvinna som förtjänar kärlek och lyx i mitt badrum 🙂

  Ig @olahaym
  Fb Martina Olahay

 • Reply
  Anneli P
  17 december, 2016 at 08:26

  Med Rituals vårdande finess, önskar jag koppla bort från julens stress!

 • Reply
  Emmy
  17 december, 2016 at 08:29

  Som mamma till två små flickor på 3 och 1 år är det ständigt full fart här hemma! Skulle vara superhärligt att få skämma bort sig själv med ett bad medan dom sover. Går inte när dom är vakna för då vill dom vara med och det blir allt annat än lugnt 😉
  Gillar som emmyklasen

 • Reply
  Annika Andersson
  17 december, 2016 at 08:30

  Gillar sedan tidigare både på facebook och instagram.

  Jag vill vinna för jag känner att jag behöver lite mer vardagslyx i livet. Att kunna gå undan om så bara för en timme, låsa in mig i badrummet och ligga i badet och bara koppla bort alla måsten. Med lite lyxiga produkter blir ännu bättre. 🙂

 • Reply
  Ana
  17 december, 2016 at 08:57

  Vem vill inte ha lite glitter och lyx i sitt liv?! Jag skulle vara jättetacksam för de fina Rituals produkter att kunna koppla av i min hektiska liv som tvåbarnsmamma och student på Universitetet. Även som examenspresent för snart är jag färdig med utbildningen.

 • Reply
  Marielle
  17 december, 2016 at 09:12

  Jag helt enkelt bara sugen på att prova rituals produkter. 🙂

 • Reply
  Anna
  17 december, 2016 at 09:30

  Detta paket med god doft jag vill vinna,
  För att julefrid finna.
  Detta märke för mig innebär lyx och flärd
  Jag kan inte annat än känna mig eftertraktansvärd.

 • Reply
  Mikaela
  17 december, 2016 at 09:45

  Wow! Jag har bott i en studentlägenhet men världens sämsta dusch i snart ett halvår, i februari får jag äntligen flytta till ett riktigt beonde och börja känna mig ren till 100% när jag duschar/ badar.

  Att dessutom få använda sånahär produkter, vilken dröm! Har länge velat prova rituals men studentplånboken säger emot, vore så härligt att få en lyx dusch varje dag, vilken omställning från denna duschplåga jag lever i idag!

  Följer på fb & insta mikaelakarlstrom

 • Reply
  Hannah
  17 december, 2016 at 09:48

  åh, med tre småbarn behöver man avkoppla ibland, det skulle va en lyxig present!

 • Reply
  Lena Svärdsjö
  17 december, 2016 at 09:49

  Jag vill vinna detta kit eftersom jag precis upptäckt vilket fantastiskt märke Rituals är. Dessutom älskar jag doft och smak som kombinerar frukt och kryddor, som denna!

 • Reply
  the13thcrowblog
  17 december, 2016 at 09:53

  Men åh! Har provat deras Rituals of Light shower foam samt body cream i Rituals butik men inte kunnat köpa dem då jag inte har råd. Skulle älska att äntligen kunna prova Rituals produkter, har hört så mycket om dem och de doftar så ljuvligt!

 • Reply
  Karin Bucht
  17 december, 2016 at 10:08

  Gillar på Instagram och Facebook.

  Jag luktar illa i stora mått. Nu är det dags för mig att lukta gott.

  Låt Rituals mig lugna ner i ett skönt bad.
  Det kan behövas i varje stressig stad.

  Jag skull bli en mycket lycklig kvinna
  om jag detta paket fick vinna

 • Reply
  Kamilla
  17 december, 2016 at 10:18

  Jag behöver verkligen all pepping och lugn i min själ som i januari åter börjar jobba igen efter en lång tid hemma med utmattningssyndrom. Jag laddar upp mig själv med allt jag tänkas kan för att det ska bli bra på nya jobbet.

  Kram och God Jul

 • Reply
  Christine Lopresti/plumpy85
  17 december, 2016 at 10:27

  Jag hade önskat mig att vinna detta så jag kan ge det till min mamma då hon skulle behöva lite lyx efter allt hon gått igenom det senaste 6 månaderna ??

 • Reply
  Linda
  17 december, 2016 at 10:47

  Älskar Rituals!Ångrar så att jag ej köpte detta set. Vinner jag så kommer detta få bli en nyårspresent åt en fin vän!

 • Reply
  Emma Persson
  17 december, 2016 at 10:55

  Har doftat på Rituals produkter och de luktar så gott. Hade varit vardagslyx för mig att få testa deras produkter.

 • Reply
  Amanda
  17 december, 2016 at 10:58

  Rituals är goals för 2016 och 2017! Min plan är att samla på mig så många ritualsprodukter som möjligt just för att jag ÄLSKAR DET!

  Följer på instagram och gillar på facebook!
  (Amanda Linnarsson och _secondlifereplay heter jag där)

 • Reply
  Julianna Fredriksson
  17 december, 2016 at 11:31

  När man är arbetslös och är utan inkomst så är det svårt att unna sig det man vill ha och behöver. Äger knappt nå skönhetsprodukter det som jag har är gammalt. Jag en kvinna på 40 + vill känna sig glamourös och glittra ikapp med stjärnorna på självaste nyår. Denna vinst är verkligen guld värd att få vinna och jag skulle från grå och trist till en strålande glad kvinna.

  Gillar Dare to be you på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar på Facebook

  Mvh Julianna

 • Reply
  Titti skarp
  17 december, 2016 at 12:02

  hej dessa produkter är helt nya för mig så vore roligt att få chansen att vinna samt testa dom hoppas på tur i lucka 17 /Titti

 • Reply
  Beatrice B
  17 december, 2016 at 12:23

  Jag fullkomligt älskar Rituals produkter så dom får mer än gärna hitta hem till mig.

  Gillar på Facebook & Instagram

 • Reply
  Jessica Åkesson
  17 december, 2016 at 12:28

  Jag hade velat vinna detta kitet till min mamma för hon önskar sig Rituals i julklapp vilket är förståeligt! Vem vill inte ha en kollektion som ska få en att bromsa lite och lugna själen nu i juletider? Hon är helt enkelt bäst, ställer alltid upp och nu förtjänar hon verkligen lite ljus i vintermörkret <3

 • Reply
  Ernesa
  17 december, 2016 at 12:42

  Har varit nyfiken på rituals serien och kombinationen apelsin och kanel vore helt ljuvlig mot huden!

 • Reply
  Jessica Åkerblom
  17 december, 2016 at 13:01

  Rituals är mitt absoluta favorit märke när det gäller lukta-gott-lyx och högt upp på önskelistan om någon frågar! Hade helt missat att denna limited edition gåva finns men nu när jag vet så bara måste jag ha den! Så himla himla fina<3

 • Reply
  Jessica Eliasson
  17 december, 2016 at 13:10

  Har precis som du värsta förkylningen. Behöver lite uppmuntran och väldoft i mitt liv just nu. Krys på oss!

 • Reply
  Felicia
  17 december, 2016 at 13:52

  Jag skulle vilja ha en mysig spakväll tillsammans med min mamma och syster! <3

 • Reply
  Isabelle Engqvist
  17 december, 2016 at 13:59

  Gillar din fb-sida och följer dig på instagram (@fitnessbyisabelle.se)

  Jag skulle vilja ge detta kit till min mamma! Hon unnar aldrig sig själv något, pga dålig ekonomi. Hon är sjukpensionär pga tumör i ryggen. Att ge henne detta vore så kul, hon förtjänar verkligen det!

 • Reply
  Pauline Wågström
  17 december, 2016 at 14:07

  Jag skulle vilja unna mig själv lite lyx.

 • Reply
  Maria P
  17 december, 2016 at 14:21

  som småbarns förälder är det lätt att prioritera bort sig själv och jag gör det själv frivilligt, mina barn får varje uns av kärlek och tålamod jag har. Men varje vecka unnar jag mig 45minuters egentid så jag tar en lååångt varm skumbad (medan maken roar barnen). Så denna vinst skulle vara en extra guldkant till mig, tänka att få njuta av foaming shower gelen och bath foamet medan doftljuset brinner och lyser upp badrummet just lagomt mycket så att jag kan läsa min bok, när jag sen är kokt som en räka är det dags att kliva upp och smörja in sig i body creamen. Sen är själen varm och tålamodet är uppladdat och jag är redo att vara världens bästa morsa igen!

 • Reply
  Sara Källström
  17 december, 2016 at 14:24

  Rituals har jag hört talas om men inte testat än! Detta kit hade vart helt fantastiskt att vinna! Skulle göra mig ett eget hemma SPA! Tappa upp ett bad, sätta på avkopplande musik och ta en kopp av detta härliga te! Är en teälskare så detta vore perfekt! 🙂
  Delar på Instagram idag : obosara82
  Gilalr din sida på fb såklart! Sara Källström

 • Reply
  Vendela
  17 december, 2016 at 14:30

  Detta skulle bli en väldigt fin julklapp till min syster, hon har endast bett om en liten julklapp i år men jag skulle vilja överraska henna med en finare och dyrare julklapp! 🙂

  Jag gillar på facebook, och följer på instagram!

 • Reply
  Frida Elmgren
  17 december, 2016 at 14:39

  Vilken fantastiskt julkalender du har,
  givetvis håller jag precis som många andra tummarna att jag denna luckan tar.
  Nu när det ute är blåsigt, kallt och grått,
  önskar jag mer än gärna att skämma bort min kropp lite smått.
  Känna av en touch av elegance,
  detta paket från Rituals ger mig en chans.
  Det är lätt under vardagens alla krav,
  att bli en liten arbetsslav..
  Det skulle vara underbar att bara vara,
  med en julklapp som denna så skulle jag med all säkerhet detta klara ?
  Nu håller jag tummarna att du med ditt trollspö ska slå
  och att jag denna fantastiska julklapp ska få.

 • Reply
  Frida Elmgren
  17 december, 2016 at 14:39

  Hej igen!
  Glömde säga att jag även följer på instagram i namnet fridaelma 🙂

 • Reply
  Anja
  17 december, 2016 at 14:41

  Icatvålen I duschen är inte så kul, tänk om man kunde få skämma bort sig till jul. Att i plugg-present-och-jobstressen få ta en paus och andas ut, med en avslappnande ritual skulle året få ett lyckligt slut!

 • Reply
  Lotta Larsdotter
  17 december, 2016 at 14:46

  Efter en slitsam arbetshöst väntar julledighet och vila och en chans att bara koppla av! Då skulle jag vilja lugna min själ med Rituals i ett underbart hemmaspa!

 • Reply
  Tatiana
  17 december, 2016 at 14:54

  Med 3 barn och allt ståhej inför jul vore det himla avkopplande att få njuta av dessa lyxiga produkter i badet. Håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan att turen är med mig denna gång!

 • Reply
  Selma
  17 december, 2016 at 14:59

  Denna student har tenta-period över både jul och nyår..
  Och det innebär ju att jag inte så mycket ledigt får..
  Men jag skulle också få avkoppling till jul..
  Och att få njuta av just detta själslugnande kit vore ju kul!
  Så skulle jag vinna detta av tomten som ett plåster på såren,
  Skulle skulle jag ha ett leende på läpparna ända fram till våren!!! 😀

 • Reply
  Emelie Wandel
  17 december, 2016 at 15:25

  Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Varma bad är den enda lyxen jag har just nu! Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

 • Reply
  Anna
  17 december, 2016 at 15:33

  Mitt favoritmärke – får lilla Tomtemor önska sig klappen till sig själv?

 • Reply
  Anne
  17 december, 2016 at 15:58

  Åh hade så gärna velat vinna detta setet då detta är den godaste doften jag vet på produkter för kroppen och den enda av Rituals serier som jag gillar. Har tävlat i flera julkalendrar som har tävlat ut detta set men har ännu inte lyckats vinna. Skulle vilja få möjlighet att skämma bort mig och min kropp med detta underbara set.

  Gillat dig på både Facebook och Instagram sedan tidigare, jag heter @lakrits456 på insta.

 • Reply
  Anna L
  17 december, 2016 at 16:23

  Wow vilken lyxig vinst. Jag unnar mig aldrig något tänk om jag vann!

 • Reply
  Joanna
  17 december, 2016 at 16:29

  ahh Rituals är min favorit märke !! älskar det så mycket och jag fick inte så många sakerfrån deras sista kollektion så jag hoppas på tur att kunna njuta av den

 • Reply
  Sofie Altuntas
  17 december, 2016 at 17:15

  Jag, en glad men fattig lärarstudent,
  önskar vinna ett Rituals kit i julpresent,
  privatekonomin är just nu botten och inte okej,
  vill unna mig – men plånboken skriker nej
  nu hoppas jag på att dra ett vinst-fyrklöver,
  så att jag har något att se fram emot framöver

  FB – Sofie Altuntas
  IG – @sofie_altuntas

 • Reply
  Jerker
  17 december, 2016 at 17:21

  Min fru älskar dessa produkterna och hon förtjänar verkligen mer julklappar, även om de riskerar att komma lite sent <3

 • Reply
  Christina Frisberg
  17 december, 2016 at 17:25

  Gillat & Delat & Följer & Hoppas till tusen på dessa härliga Rituals produkter 🙂 <3

 • Reply
  Malin Svensk Björck
  17 december, 2016 at 17:53

  Jag är handikappad och kroniskt sjuk och tar ett bad varken sagt för att lindra smärtorna. Dessa saker skulle göra badet avkopplande för själen också, med väldoft och ljus och sen få en hud som är mjuk och doftar härligt!
  Så det vore verkligen härligt att få detta.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en fin helg!

 • Reply
  Carina B
  17 december, 2016 at 18:07

  Jamen Rituals! Jag tittar ofta in i deras butik bara för att stoppa tiden lite, nosa runt, njuta och filosofera 🙂 Jag har inte mycket pengar att göra av med på lyx – men det är en stor lyx att bara vara där. Jag trodde inte att just den här doften av kanel och apelsin skulle vara min grej (för stark, tänkte jag) men det visade sig att den är mjuk och mild och söt, varm och vacker! Och förpackningarna helt otroligt fina! Så det är klart att jag väldigt gärna vill vinna detta hemma-SPA-kit! Jag har just gjort slut med min kille och behöver vara extra självomhändertagande nu i jul – en vinst skulle betyda mycket för mig 🙂 Tack för en härlig blogg och roliga tävlingar!!!

  Gillar & Följer på IG & FB

 • Reply
  Tilda Bengtsson
  17 december, 2016 at 18:21

  Gillar och följer dig på Facebook och Instagram (@whatews)
  Jag hade verkligen velat vinna denna lucka! I förrgår besökte jag Rituals för första gången. Har hört talas om det väldigt länge om hur bra det är och bestämde mig tillslut för att besöka det. Och wow, vilken butik! Blev superbortskämd med varmt te och handspa! Köpte ett litet paket till min mor i julklapp, men hade väldigt gärna velat få detta själv i julklapp. Ett nytt favoritmärke är det definitivt! Så snälla, ge en stackars student detta packet i julklapp så hade det varit guld värt!

 • Reply
  Una Malesevic
  17 december, 2016 at 18:24

  Hejhej, jag skulle jätte gärna vilja ge detta till min mamma som verkligen förtjänar att unna sig lite behandling till kroppen. Hon jobbar varje dag sen när hon kommer hem har hon 4 barn att ta hand om. Skulle betyda mycket för mig att kunna ge detta till enne för att visa hur mycket jag uppskattar henne och ge henne tid och material för avkoppling. Har gillat på Facebook och följer på instagram. (Una Malesevic och Unamalesevic)

 • Reply
  Ida
  17 december, 2016 at 18:27

  Älskar Rituals! Det här kitet med kanel och apelsin skulle ge mig riktigt härliga julkänslor.

 • Reply
  Susanne E
  17 december, 2016 at 18:27

  Jag älskar liksom du att bada och bara stanna upp och ta bort all stress. Tror dessa produkter verkligen skulle hjälpa mig att stanna upp och verkligen njuta lite extra. När jag kommer hem från stallet är jag oftast lite frusen och kall och då vore detta helt underbart.

 • Reply
  Anton johanssonn
  17 december, 2016 at 18:30

  Hej, jag skulle vilja ge detta till min tjej för att visa min upskattning till henne för hon skulle verkligen behöva att koppla av och slappna av. Hon pendlar varje dag två timmar och unnar sig aldrig något och tänker bara på andra. Vet att hon ofta klickar in här och skulle ramla av stolen om hon fick veta att jag vann detta från dig. Jag har inte Facebook och instagram som jag använder utan bara massa gamla konton, men hoppas jag får vara med ändå

 • Reply
  Anna
  17 december, 2016 at 18:40

  Att få sjunka ner i badkaret med skum doftande av härlig apelsin och kanel, lite tånda ljus och en kopp underbart te.
  Det är precis vad jag behöver just nu och med detta kit från Rituals skulle det kunna ske.

  Gillar på instagram och Facebook

 • Reply
  Magdalena
  17 december, 2016 at 19:00

  Jag skulle behöva stressa ner innan jul. Med dessa produkter kan jag dofta gott lagom till jul.

  Följer på FB & IG @libramusik

 • Reply
  Malin Kinberg
  17 december, 2016 at 19:05

  Har så svårt att komma ur sängen under dessa mörka morgnar.Det hade varit härligt att ha ett sådant här kit att börja dagen med, då skulle det definitivt gå lättare att komma upp!

 • Reply
  Johanna VL
  17 december, 2016 at 19:09

  Gillar/följer på både insta och fb

  Jag är dunderförkyld och i veckan har jag legat med 40 graders feber. Har varit hemma med sjuka barn i 12 dagar nu. Känner att jag skulle behöva en stund för mig själv, och en stund i badrummet utan barn är sån lyx ibland. Med dessa produkter ännu bättre!

 • Reply
  Liljana
  17 december, 2016 at 19:19

  Hej
  Har två döttrar som älskar detta märke och skulle bli väldigt glada om dem fick detta.

 • Reply
  Johanna
  17 december, 2016 at 19:33

  För sista gången jag ner för backen glider,
  tröttheten i kroppen sig långsamt sprider.
  Vinden viner och snön har börjat falla,
  känner hur mina händer och fötter är kalla.
  Nu blir det mörkt så tidigt på kvällen,
  men så underbart att spendera tid i fjällen.
  Jag ser stugan bakom kvist och gren,
  lampor i fönstret skapar ett vackert sken.
  Av med pjäxor, hjälm och jacka,
  känner hur mina tänder slutar hacka.
  Direkt in i badrummet för att tappa upp vatten,
  har inget emot att sitta i badet hela natten.
  I med badskum som doftar apelsin och kanel,
  hoppar i vattnet och går till mjuk från stel.
  Tänk om jag på riktigt mig detta kunde unna,
  om jag vann skulle jag det kunna…

  Följer på Instagram och FB 🙂

 • Reply
  Pernilla Wamsjö
  17 december, 2016 at 19:44

  Lite lyx och Flärd, är väl en stressad mamma i juletid Värd!?
  Lyxiga produkter till kroppen skulle garanterat vara Toppen!
  För lugn och ro behöver en stressad Själ, tror jag för ett tag låtsar vara en Säl!
  För då kan jag i badrummet (för en stund) Bo,…och få lite lugn och Ro 😉
  Delar tävlingen offentligt på Facebook (Pernilla Wamsjö) och följer dig på instagram @Nillwa

 • Reply
  Maria H
  17 december, 2016 at 19:46

  Jag bara älskar alla Rituals produkter

 • Reply
  yohannaafskovde
  17 december, 2016 at 19:51

  Hela julledigheten kommer vara en Ritual of Light för mig. Jag har planerat in att göra ingenting annat än att umgås med min familj och inte ha ett enda måste. Kittet från Rituals skulle definitivt hjälpa mig att unna mig den egentiden som en riktigt skön ritual från Rituals är.

 • Reply
  Fru P
  17 december, 2016 at 20:04

  Så många gånger jag tittat på Ritualsprodukter men av någon konstig anledning har jag aldrig provat dem. Vore gärflg jättekul att Vinna detta och få prova!!

 • Reply
  Malin
  17 december, 2016 at 20:42

  Efter att Lucia övat med många ungar små,
  skulle jag behöva lite lung och ro få.
  Rituals skulle då passa perfekt till mej,
  en medelålders jultokig tjej.

 • Reply
  Pia Lönnkvist
  17 december, 2016 at 20:43

  1. Gillat och gillat

  2. Året som gått har passerat revy,
  dags för det årliga julbadet, bli som ny.
  ”The Ritual of Light” skulle vara magi,
  som skulle förvandla livet till skön poesi!

 • Reply
  Anna-Märta Stålnäve
  17 december, 2016 at 21:05

  Nattjobbare som jag är ser jag knappt dagsljus den här tiden på året vilket gör att energin inte precis är på topp. Det botar jag gärna med hemma-SPA då jag barrikaderar badrummet i flera timmar och fixar mig själv från topp till tå. Rituals produkter är ju både fantastiskt fina att ha framme och de är dessuom väldigt lyxiga dvs precis vad jag vill ha för en kväll då jag bara skämmer bort mig själv totalt. Energiboost på flaska helt enkelt!

  Följer på ig/fb!

 • Reply
  Sara
  17 december, 2016 at 21:10

  Jag vill ta hand om min kropp & ge den vård och omsorg efter en lång & slitsam höst & vinter

 • Reply
  Therese Kunnas Franzen
  17 december, 2016 at 22:01

  Låter som underbara produkter och riktigt fina så hade varit grymt att vinna detta! 🙂

 • Reply
  Ida Erlandsson
  17 december, 2016 at 22:02

  Precis som du skrev så skulle jag mef glädje ha framme dessa eftersom förpackningarna är så snygga. Dessa skulle passa in på min lilla gästtoa.

 • Reply
  Lisa Magnusson C
  17 december, 2016 at 22:09

  Älskar Rituals!!! Bara känslan av vardagslyx när de står där på badkarskanten. Älskar att jag äntligen fått badkar..

 • Reply
  Annalisa
  17 december, 2016 at 22:19

  Vilken underbar kit, jag önskar den var mitt. Att njuta av julen får man sällan göra, då släkten pockar och skriker i mitt öra. Vid nyår kan jag återigen få ro, (jag älskar min släkt ) – men ron är efterlängtad må du tro !

 • Reply
  Lotta
  17 december, 2016 at 22:22

  Jag är gärna med o tävlar i dagens lucka! men jag har tyvärr inte facebook eller instagram.
  Så hoppas jag kan vara med ändå.
  Lite synd att det är i många tävlingar som har att man måste vara med i facebook eller instagram.

 • Reply
  Kenia González Hallman
  17 december, 2016 at 22:32

  Gillat på Instagram och Facebook! Rituals dofter har jag nyligen upptäckt och är helt förälskad i dem. Älskar dessutom hela deras koncept. “Travel light, live light, spread the light, be the light” . Håller tummarna 🙂

 • Reply
  Pernilla Danielsson
  17 december, 2016 at 22:32

  precis som du säger, de är så fina att man bara vill ställa fram dom vid badkaret för att visa upp dem 🙂 Jag är med och tävlar om att få stella dessa vid mitt badkar och sedan kunna njuta av ett varmt bad med Rituals 🙂 <3

 • Reply
  Anna Johansson
  17 december, 2016 at 22:33

  Detta härligt lyxiga paket, ska gå direkt vidare till den bästa vän jag vet.
  Hon brukar inte lyxa till det, men hon vill, och jag vill göra det till verklighet!

  God jul!

 • Reply
  Charlotte
  17 december, 2016 at 22:34

  Rituals produkter är helt underbara och doftar himmelskt. Det är lyx i vardagen tycker jag. Vore underbart att vinna detta.

 • Reply
  Tommy
  17 december, 2016 at 22:42

  Hej hopp

  Gillar och följer sen innan…

  Vill vinna detta åt min sambo så jag kan skämma bort henne lite extra.
  Hon sätter alltid mig och vår son i fösta hand, nu är det dags att jag får bjuda igen lite…

  Ha det fint
  Tommy

 • Reply
  Malin J
  17 december, 2016 at 22:45

  Är en nybliven trött tvåbarnsmamma
  som får torka kräk, avvärja trots och amma.
  Det vore underbart att vinna ett sånt lyxpaket vill jag lova,
  det är sådana härligheter som får mig att orka när jag bara vill sova.

  Gillar både på instagram och Facebook.

 • Reply
  Ulrika Andersson
  17 december, 2016 at 22:55

  Gillar på Facebook och Instagram under ulvali66
  Jag skulle vilja vinna dessa för att Rituals produkter alltid är så härligt lyxiga, doftar gott och får min hud att bli så mjuk och fräsch. Detta julkit hade jag också gärna haft på mitt badkar, och längta till efter långa frusna vinterdagar.

 • Reply
  LUCKA 17 DARE TO BE YOU – 17/12 | BLOGGTÄVLINGAR
  17 december, 2016 at 23:03

  […] TÄVLA HÄR […]

 • Reply
  En Mölnbobos Liv
  17 december, 2016 at 23:04

  Följer på instagram : annakarlsson_75
  Gillar på FB, Anna Karlsson
  Delat här
  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/17/lucka-17-dare-to-be-you-1712/

  Jag älskar rituals och det gjorde uppenbarligen mina barn också för de har tagit slut på den “roliga” duschcremen (som blir skum)…. vore toppen att få prova denna kollektion.

 • Reply
  Sara
  17 december, 2016 at 23:07

  Depression, ångest och stress,
  ja man blir ju bara så less!
  I tankarna pågår en ständig strid
  när allt jag vill är att få inre frid.
  Sen har vi huden som är fnasig och stram,
  jag känner mig nästan som en vissen gran.
  En vårdande ritual behöver jag allt,
  något som värmer då det är mörkt och kallt. Detta kit vore helt toppen,
  som balsam för både själen och kroppen! Här snackar vi vardagslyx och kvalité,
  en drömvinst som hade gjort stor succé! ?

  Håller med om att förpackningarna är grymt snygga! Får lite nyårsfeeling av dem ?

  Gillar och följer sen innan ?

 • Reply
  Lisa Andersson
  17 december, 2016 at 23:15

  Jag har så länge jag minns haft problem med min hy. Jag har så länge jag minns varit osäker på mig själv. Jag har så länge jag minns inte känt mig fin. Jag har länge jag minns tyckt jag varit ful med alla prickar i ansiktet och hur röd jag alltid varit. Jag har så länge jag minns inte velat gå ut utanför smink eller utan fondation för att inte se så röd ut. Jag har problem. Jag tvättar ansiktet morgon och kväll och ändå blir det inte bättre.
  Jag hoppas verkligen att vinner, jag behöver detta. Min hy behöver detta och framförallt så behöver lin självkänsla och jag detta. Jag vill må böttre och känna mig fin. Jag vill känna att någon skulle vilja vara med mig. För det gör jag inte nu.
  Jag älskar din blogg! Det är alltid lika härligt att klicka in här och mår alltid bra efteråt. Du inspirerar mig på alla olika sätt och är dig evigt tacksam för det. Så länge du bloggar så har du mig som trogen läsare! God jul på dig<3

 • Reply
  Julia Johansson
  17 december, 2016 at 23:16

  Jag är så vit som nyfallen snö,
  Läppar är torra och kinderna grå..
  Håret, det står åt alla håll
  Naglar är färglösa och utan kontroll.
  Att bli ompysslat med Ritual – det drömmer jag om
  Askungen vill omvandlas till Drottning –
  Det handlar det ju om! 🙂 TACK och God Jul

 • Reply
  Annika - drömmen om 11 barn
  17 december, 2016 at 23:18

  Apelsin och kanel är en återkommande favorit,
  därför tror jag att denna serie skulle vara en hit
  Något jag skulle använda dagligen kan jag tro,
  kanske kan ett “must-have-begär börja gro.
  Nu hoppas jag att jag detta får testa,
  det vore nog årets julklapp den bästa!

 • Reply
  Ellen Eklund
  17 december, 2016 at 23:20

  Hade varit så roligt att vinna då jag är dålig på att unna mig själv. Jag skulle bli så glad, om det är jag som får ta mig ett varmt bad oxh lyxa till det med dessa fantastiska produkter!

 • Reply
  Martina Andersson
  17 december, 2016 at 23:49

  Vilken vinst! Min mamma skulle kunna ha en ordentlig spa-kväll med dessa i sin nya lägenhet efter att hela flytten är klar! Jag hoppas självklart på en vinst så att hon kan få ta hand om sig själv med fina produkter! 🙂

 • Reply
  rebecca
  17 december, 2016 at 23:51

  Hur underbart! Jag älskar rituals produkter och att vinna detta kit hade varit fantastiskt. Jag yogar varje morgon och då dessa dofter ska lugna själen så skulle jag självklart tagit på mig denna doft varje morgon, yoga och känna ett lugn <3

 • Reply
  Erik R
  17 december, 2016 at 23:51

  Skulle vilja vinna denna underbara produktserie till min allra bästa kompis som skulle behöva lite uppmuntran under dessa mörka tider. Vill inte skriva öppet om hennes problem men hon kämpar dagligen med psykisk ohälsa sedan flera år tillbaka. Hade det inte varit för priset hade jag redan köpt Rituals åt henne, men nu får jag hoppas på tur istället. ?

  Gillar och följer!

 • Reply
  Sanna
  17 december, 2016 at 23:51

  Wow, vilken härlig vinst! Min mamma skulle bli helt överlycklig över denna, hon påminner mig nämligen varje dag om vad som står överst på hennes önskelista. Det är just produkter från Rituals eller Maria Nila, så att faktiskt kunna överraska henne med detta på julafton hade varit fantastiskt. Som det ser ut nu rent ekonomiskt kommer den drömmen troligtvis inte gå i uppfyllelse annars, så detta pris hade verkligen betytt mycket.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och din sida på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply
  Camilla H
  18 december, 2016 at 16:54

  Jag har tyvärr inget av ovan men vill så gärna få vara med. Har haft det väldigt kämpigt den sista tiden med mycket stress, förlorat en nära och höll på att gå in i väggen. Ändå fortsätter jag att kämpa. Men att vinna något som verkligen ger mig ork och låter mig få egentid skulle vara underbart just nu.

  Att detta få är inget litet,
  det skulle skapa ro från allt slitet,
  hoppas att jag detta få,
  så att jag gott kan börja må

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.