Adventskalender 2016 Lucka 15 - Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess
Hälsa & Livet

Adventskalender 2016 Lucka 15 – Schwarzkopf Got2B

Bad hairday kommer vara ett minne blott oavsett om du har långt eller kort hår. Med Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess kan du stajla håret som ett proffs.

Svårt att hålla frisyren i styr. Idagens lucka hittar vi Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess som hjälper till oavsett om du har kort eller långt hår. Jag personligen som är korthårig har haft otroligt nytta utan Putty. Det skall gå snabbt och inte vara så krångligt.

Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess – Putty* 100ml 75SEK
Går under kategorin wax / gel men jag skulle nog säga lera. 100ml räcker otroligt länge då du inte alls behöver mycket vid varje applicering. Gnugga in lite på fingertopparna och ruffsa till håret ordentligt så har du en väl svarvad frisyr. Tycker du inte att det räcker så spraya på lite texturizing hairspray. Putty doftar väldigt gott av lime och grape. Jag tycker faktiskt inte att produkten får håret att se fett ut som vissa kan göra.

Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess – Hairspray 250ml 75SEK
Jag personligen använder mig inte speciellt mycket utav hårspray, men har självklart försökt hårdtesta nu inför denna lucka. Utan att klibba allt för mycket tycker jag den håller håret på plats. Det blir inte heller den där stela hinnan som lätt bildas av för hårda hårsprayer. Man vill ändå att håret skall se lite levande ut när man rör sig.

Schwarzkopf Got2B Made 4 Mess – Putty är så lite men håller som sagt väldigt länge och ett annat plus är den coola förpackningen som lätt bli en snackis om du drar upp den ur väskan på festen.

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna vinst.

Lycka till!

Ett stort tack till VassPr som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Lillemmish- mode - inspo - mamma till wille 15 december 2016 at 07:54

  ÅH va kul tävling!!
  Varför jag vill vinna: nå ska säga att senaste 2 månaderna har jag varken färgat håret eller fixat håret. Varenda gång jag ska ut med tjej kompisarna så går alla mina tankar som man tänker hela tiden till att vad ska jag göra med mitt hår idag, hur ska jag kanske sätta upp det eller mer! Nu och hårspray som klibbar och sen ser smutsigt ut så är det inte allt fräscht! Så jag skulle verkligen behöva få testa något nytt och överraska mina vänner! Nu kammar jag håret, plattar det och sen har jag det bara rakt. Förut gjorde jag sne fläta med lugg och allt 😛 håller tummarna!

  *Länkat i min blogg: http://nouw.com/lillemmish/schwarzkopf-got2b-1512-28151195
  *Följer på fb ( emma hjorth) Insta också (Lillemmish_)

  kramiz

 • Reply Jenny Olsson 15 december 2016 at 07:59

  Jag har inte hittat några produkter som håller min frisyr på plats hela dagen!! Håller tummarna för att dessa produkter fixar mitt problem i så fall kommer jag att bli en strålande konsument!

 • Reply Sophie Olsson 15 december 2016 at 08:01

  Jag har kort hår, rakat på sidorna och hår uppepå huvudet, men har ännu inte hittat något wax/gele som jag gillar, men är otroligt öppen för nya produkter.

 • Reply Solbritt 15 december 2016 at 08:19

  Håret är en ständig källa till bekymmer, hoppas vinna så att jag slipper detta elände varje morgon.

 • Reply Sofia Eriksson 15 december 2016 at 09:37

  Den ultimata julklappen till min lillasyster som älskar att styla hår!
  – Gillar på fb
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn

 • Reply Elisa Nording 15 december 2016 at 09:43

  Jag har så väldigt tunt, fint och frissigt hår, alltid bekymmer när jag ska försöka få till en någorlunda snygg frisyr! Schwarzkopf vet jag sedan tidigare att de har jättebra produkter, så skulle bli så glad om jag vann dagens utlottning! Skulle underlätta mycket, förhoppningsvis får jag vara fin i håret till jul!
  Följer på Instagram och Facebook.

 • Reply Andrea 15 december 2016 at 10:04

  Gillar på Fb och insta! @coffeewithandrea

  Det har varit flera hårluckor och min motivering är dem samma. Mitt hår är en kamp, rufsigt, tovar sig lätt och står aldrig som jag vill. Hahah. Därför skulle det vara kul att få vinna lite hårprodukter och få ordning på håret.

 • Reply Hannah 15 december 2016 at 10:07

  Jag har vild lockig hår och den behöver alla hjälp den kan få!

 • Reply Therese 15 december 2016 at 10:19

  Har nyligen klippt mig kort så jag är fortfarande på jakt efter bra produkter för att få håret som jag vill. Så det vore en perfekt chans att få testa dessa. Tack för chansen

 • Reply Isabelle Hedström 15 december 2016 at 10:22

  Jag har så svårt att få någon struktur i mitt hår då det är väldigt mjukt och platt. Detta skulle hjälpa mig på traven till att få den perfekta frisyren!
  Gillar på facebook Isabelle Hedström
  Följer på instagram @hedstrombella

 • Reply Titti skarp 15 december 2016 at 11:02

  hej jag andvänder hårspray varje dag och önskar hitta nya produkter så hoppas på turen i din lucka innan julen
  Titti

 • Reply Magdalena 15 december 2016 at 12:59

  Min snart nya frisyr skulle älska lite nya produkter. 🙂

  Följer på FB & IG @libramusik

 • Reply Joanna 15 december 2016 at 13:18

  vill vinna produkter till min sambo!!

 • Reply Vendela 15 december 2016 at 14:05

  Detta skull bli en fin julklapp till min syster!

  Jag har gillat på facebook och följer på instagram!

 • Reply Pauline Wågström 15 december 2016 at 14:14

  Jag vill får ordning på mitt hår eftersom kirurgerna rakade av lite av det när jag skulle opereras i huvudet.

 • Reply Kristiina 15 december 2016 at 14:24

  Hej!

  Åh, den perfekta julklappen till mig!
  Äntligen ett hårspray att lita på och kunna använda på bästa sätt.
  Hoppas verkligen på tur!

  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 • Reply Jeanette Johansson 15 december 2016 at 15:01

  det här är ju rena storvinsten för mitt hår som tar mycket stryk på jobbet när jag är utomhus året om med våra svenska lantdjur som även dom vill tugga lite på håret ibland

 • Reply Sofie Altuntas 15 december 2016 at 15:10

  Jag har sedan barnsben haft långt och halvlångt hår. Förra veckan bestämde jag mig för att kapa allt till en kortare frisyr och jag är mycket nöjd.
  Dessa produkter skulle vara till stor hjälp när jag ska styla mitt korta hår till en önskad frisyr. Håller tummarna.

  FB – Sofie Altuntas
  IG: @sofie_altuntas

 • Reply Sara Källström 15 december 2016 at 15:58

  Min räddning ser jag här! Bor på en ö, här blåser det i princip VARJE DAG och jag cyklar alltid till arbetsträningen med en väldig fart! Håret står åt alla håll när jag kommer fram, men med dessa produkter kanske jag slipper det! 🙂

 • Reply Sara Källström 15 december 2016 at 15:59

  Glömde skriva! Delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

 • Reply Stina Polvi 15 december 2016 at 16:48

  Hejsan ! Jag läser om produkterna och tänker på mitt hår – jag skulle behöva ordning på det 🙂
  Delar såklart 🙂 Ha en fin kväll !

 • Reply Julianna Fredriksson 15 december 2016 at 17:10

  Dessa produkter borde göra underverk för mitt hår
  så det fint svallar neråt ryggen då jag går
  hoppas hett att mitt hår har massa tur
  för nu så är tuffa vintern här,
  och då blir det kall och vått ute igen
  Inne kommer både torrhet och värmen
  som ett brev på posten: en frissig frisyr
  som alls inte ser ut som om den är dyr.

  Gillar Dare to be you på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar på Facebook

  Mvh Julianna

 • Reply Gulli Lundström 15 december 2016 at 18:13

  Jaaa, vill vinna detta om man “kan styla håret som ett proffs”! Självklart ?

 • Reply Sanna 15 december 2016 at 18:29

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna det här toppen priset. Det låter verkligen som något som skulle göra under för mitt hår.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Reply Maria H 15 december 2016 at 19:11

  Ny lyxig styling är vad mitt frissiga hår behöver

 • Reply LUCKA 15 DARE TO BE YOU – 15/12 | BLOGGTÄVLINGAR 15 december 2016 at 19:28

  […] TÄVLA HÄR […]

 • Reply En Mölnbobos Liv 15 december 2016 at 19:29

  Det låter ju som det är hur lätt som helst att få till en cool frisyr. Jag är rätt kass på sånt men känner att det här kan nog till och med jag hantera. Hoppas på tur.
  Har tipsat här https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/15/lucka-15-dare-to-be-you-1512/ samt att jag följer på FB (Anna Karlsson) och instagram annakarlsson_75

 • Reply Anna 15 december 2016 at 20:48

  Schwarzkopf har alltid haft fantastiska produkter – men just de här har jag inte provat! Kanske något nytt inför nya året?

 • Reply Martina Olahay 15 december 2016 at 21:52

  Jag har rumplångt hår så det går åt en hel del stylingprodukter när jag ska vara extra fin. Önskar vinna för att få testa om dessa är något för mig. God jul!

 • Reply Madelene Abrahamsson 15 december 2016 at 21:57

  Hoppas vinna den fina vinsten till min kära mamma som en julklapp till henne. Hon skulle uppskatta den jättemycket för hårprodukter är något hon använder jättemycket! Håller tummarna hårt! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor. Kram

 • Reply Annika - drömmen om 11 barn 15 december 2016 at 22:29

  Följer på både ställena! Annika Nilsson Pettersson resp. drommenom11barn
  Jag vill gärna ha produkter som inte gör att man ser ut som tagen direkt ur en tidning eller ett skyltfönster. Jag lever i allra högsta grad och jag vill gärna att håret ska visa det också, det ska inte vara den där glansiga stela looken liksom! Dessa låter som om det kan vara något i min smak, som kanske kan återge lusten att fixa frissen ibland!

 • Reply Amanda 15 december 2016 at 22:32

  Perfekt till nyårsstylingen! Följer på instagram: Amandalotta, fökljer på fb: Manda Nysson

 • Reply Birgitta 15 december 2016 at 23:10

  Hej!

  Så fin julklapp till min kära dotter. Nu när hon fått tillbaka allt sitt hår efter dom tuffa cellgiftsbehandlingarna i samband med sin svåra cancer, så tycker hon det är extra roligt att få vara fin i håret. Den fina vinsten skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Så nu håller jag tumme och tå, att dom fina produkterna mig ska nå, så hon dom av mig kan få.
  Gillar på FB med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9 Samt följer på IG med namn skogsfrun53

  Kram

 • Reply Pernilla Wamsjö 15 december 2016 at 23:15

  Klart jag vill va med i utlottningen 🙂 Mitt hår står åt alla Håll, behöver verkligen produkter för att åter få hår Kontroll 😉 Kan tänka mig att sonen på 10 år också skulle bli glad om jag detta priset vann, för han brukar knycka lite av mina hårvårdsprodukter lite då och då 😉 Följer dig på instagram @Nillwa och har gillat och delat offentligt på facebook (Pernilla Wamsjö)

 • Reply Ida Erlandsson 15 december 2016 at 23:50

  Jag sätter ofta upp håret i olika frisyrer och fä krävs det mycket produkter som håller håret på plats.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.