Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Dagens lucka bjuder på något alldeles speciellt vill jag lova. En lucka fylld av makeup från Makiash som fixar din look till alla fester under 2017. 

Wow, jag vet inte riktigt hur jag skall börja detta inlägg. Dagens lucka innehåller så mycket snygga produkter. Har du aldrig testat Makiash tidigare eller bara i behov av nytt snyggt smink måste du helt enkelt tävla idag. Jag har använt deras produkter under en längre tid och är fortfarande lite kär. Så vart börjar vi, jo vi tar basen och arbetar oss ut mot läpparna.

Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Miracle 6-IN-1 complexion cream* 199SEK
Vi startar med en BB Cream i nyansen “Porcelain. Den fungerar som primer, ger färg, återfuktar huden, täcker ojämnheter och jämnar ut fina linjer. Passar alla hudtyper. SPF 15. Ett stort plus är att den luktar himla gott för att vara en makeup produkt. Utan att göra mina hy gul så är det denna jag varvar min vardagsmakeup med.

Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Blush* – Fresh Plum 179SEK
Blush är något jag börjat använda mig av nu efter sommaren faktiskt. Innan tyckte jag att min konstanta rodnad fungerade tillräckligt, men insåg att det här blev blush ger ett helt annat liv i ansiktet. Fresh Plum är en härlig något mörkare nyans, men är du försiktig när du applicerar så blir det så fint!

Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Trio Eyeshadow – 199SEK /st i nyanserna Dark Forest* och Smokey Look*
Två härliga trio paletter som kan fixa dom flesta looker. Krämiga och lätt applicerade. Smokey Look fungerar lika bra att använda dom brynfärg då den inte innehåller något skimmer. Dom har en hög pigmentering och sitter otroligt bra.

Eyebrow pen* – Mocca Brown 139SEK
Här har vi en brynpenna som ger rikligt med pigment utan att bli överdriven. På andra änden har du en borste som hjälper till att jämna ut det hela när du är klar. Denna penna har varit en stor favorit hos mig sedan jag testade den.

Volume & Length Mascara* 159SEK
En svart mascara som skall ge dig volym och lite extra längd på fransarna. Vattenfast och parfymfri. En lagom stor borste som gör att det är lätt att komma åt överallt.

Adventskalender 2016 Lucka 14 – Makiash

Lipgloss: Golden Ginger*, Soft Rose* och Cream Raspberry* 129SEK/st
Tre helt fantastiska lipgloss som passar till alla fester.

Visst låter detta som ett kanon paket! Med dessa produkter kommer du otroligt långt. Detta är som sagt makeup som fungerar både till vardags och fest. Personligen älskar jag dom små och smidiga förpackningarna, vilket gör det enkelt att stoppa ner dom i handväskan. För er som inte har koll på Makiash kan jag berätta att detta är ett svenskt märke. Professionella modeller har varit med och testat allt. Makiash är inte framtaget för modeller utan testat på modeller och makeupen riktar sig till oss vanliga som vill ha makeup av hög kvalité till ett bra pris.

Luckan har ett värde på 1332SEK

Tävlingsregler:

 1. Gilla Dare to be you på både Instagram och Facebook
 2. Motivera nedan i kommentarsfältet innan kl 23:59 ikväll varför du vill vinna denna vinst.

Lycka till!

Ett stort tack till Presskontakterna och Makiash som hjälpt till med denna lucka!

Varje måndag kommer jag att presentera vinnarna här på bloggen för veckan som gått, men kommer även att meddela vinnaren per email så glöm inte att dubbelkolla din mailadress. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga.

You Might Also Like

78 Comments

 1. Solbritt

  Vem skulle inte vilja vinna allt detta? Vilken toppenvinst. Hoppas jag har turen med ig idag.

 2. Miriam Axelsson

  Julens fester närmar sig med fröjd och gamman
  men jag känner att jag snart bryter samman

  Min spegelbild är nämligen ingen vacker syn,
  För vinterblek och glåmig är tyvärr hyn,

  Jag behöver något som tar lystern tillbaka
  Något som gör under för kind, ögon och haka

  Makiash kan ge mig ett ansikte så fräscht och friskt,
  för sminket ger ett resultat som är helt fantastiskt

  Dare to be you´s underbara kit vore räddningen för mig
  och skulle locka fram det allra vackraste hos denna ”tjej”!

  Följer dig på facebook och instagram 🙂

 3. Jenny Olsson

  Jag har aldrig provat!! Men jag vill också bli kär! Har inte riktigt hittat något smink som jag känner sådär wow till. Efter föräldraledigheten har jag verkligen noll koll på mode och trend känner jag. På instagram Jennyorust

 4. yohannaafskovde

  Men ÅH! Jag har deras transparenta löspuder (som jag älskar) och gillar verkligen verkligen detta märke! Det hade vart min ultimata julklapp i år, och ett säkert kort inför alla happenings 2017. Håller tummarna!

 5. Anna-Märta Stålnäve

  Wow snacka om lyxlucka!
  I år så skippar vi julklappar i familjen då vi i år helt enkelt inte fick ihop något julfirande. Jag jobbar natt på sjukhuset hela julhelgen och kommer sova bort större delen av julafton men det hade varit SÅ kul att iaf få en julklapp och för en skönhetsnörd som mig hade den här vinsten varit ren och skär lycka. Har märkligt nog aldrig testat något från Makiash så det är ju hög tid.

  Följer på fb & IG! ?

 6. Elisa Nording

  Men, vilken tävling du bjuder oss på idag! Mina sminkprodukter i necessären och badrumsskåpet håller på att ha passerat bäst-före-datum för länge, länge sedan! Så att vinna allt det här fantastiska; mascara, ögonskugga, primer, läppglans skulle göra mig jätteglad! Bort med allt det gamla och in med allt det nya, fräscha!

 7. Anna

  Åh wow tänk att få uppdatera sminkväskan med alla de där produkterna nu lagom tills jag ska börja jobba igen efter att ha varit föräldraledig i ett år, det skulle vara helt underbart.

  Följer på instagram och Facebook

 8. Therese

  Vilket underbart kit, en hel uppsättning med ett märke jag aldrig testat. Spännande och nyfiket på en gång

 9. Emelie wandel

  Åh vad jag vill vinna det här! Jag ligger just nu hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om man själv. En vinst hade varit lite plåster på såren <3 Jag gillar på både Facebook och Instagram!

 10. Natalie

  Gillar på fb natalie eriksdotter teodorson samt insta theyarp.

  Behöver förändring! Våga och bli edgy nu när jag blivit 30 och skiter i vad andra tycker ;). Hade vsrit perfekt att få lägga en fin makeup med dessa produkter och känna mig fabolous och kvinnlig.

 11. Ida

  Oj, hur ska jag kunna komma på en bra motivering till detta fantastiska paket?
  Ibland vill man bara få känna sig lite lyxig, och det bästa är om man får dela med sig till andra. Om jag hade superturen att vinna skulle min systerdotter få hälften.

 12. Vendela

  Följer på instagram och gillar på facebook!

  Jag skulle vilja ha denna vinst då jag inte har mycket smink alls men jag gillar att sminka mig och göra mig fin! Om jag vann skulle jag få lite mer produkter i sminkväskan och jag skulle känna mig bättre på utsidan! (Inte för att jag ogillar mig osminkad, men det är alltid rolig att piffa upp sig, haha! 🙂 🙂

 13. Isabelle Hedström

  Vem vill inte vinna denna vinst!? Lyxiga toner blandade med vardags, en perfekt vinst helt enkelt!
  Följer på instagram ( @hedstrombella ) Gillar på facebook ( Isabelle Hedström )

 14. Stina

  Det här kitet skulle jag ge i julklapp till min fina syster för det är hon värd.

 15. Camilla Unse Billberg

  Jag älskar smink överallt annat men man fastnar lätt i det gamla. Det vore rena drömmen att vinna detta och skapa en helt ny look inför det kommande året.

 16. Ulrika Andersson

  Hade så gärna provat dessa produkter, märket för mig är nytt och det är så spännande att hitta nya favoriter. Snygga färger och bra bas tillhör både vardag och fest, så snälla tomten, ge mig det jag behöver mest.
  Gillar på instagram under ulvali66 och på facebook (Ulrika Andersson)

 17. Christine Lopresti

  Nu när julafton närmar sig så vill man kunna piffa upp sig lite så man kan känna sig lite extra fin ❤

 18. Jessica Eliasson

  Låter ju perfekt. Älskar att det är Svenskt. Vill gärna stödja den egna marknaden. Som du säger allt man behöver både till vardag och fest. Nu är det bara att hålla tummarna. Med vänlig hälsning, @jessieliasson

 19. Marielle

  Jag har länge tänkt att jag skulle prova Makiash… så denna julkalendersvinst hade suttit som en smäck.

 20. Martina Olahay

  Jag har inte provat Makiash tidigare så skulle vara riktigt kul att få vinn ett helt paket och testa. Riktig drömjulklapp!

  IG Olahaym
  FB Martina Olahay

 21. Emma Persson

  Innan prioriterade jag att köpa smink. Nu blir det inte lika mycket till mig själv och smink blir det inte mycket av. Hade varit roligt att vinna detta, för jag älskar fest och att känna mig fin!

 22. Titti skarp

  hej har rensat ut mitt gamla och hoppas få vinna lite nytt
  det vore en härlig vinst och klapp till mig själv i denna lucka
  håller mina tummar hårt

 23. Jan Najder

  Hej.
  Jag vill vinna detta nit till min kära sambo som har haft en jobbig graviditet och många sjukhus besök nu när dottern är född.
  Hon förtjänar att få piffa upp sig och gp ut med tjejerna.
  Kram. ♥

 24. Andrea

  Gillar på Fb och insta (@coffeewithandrea)
  Åhh asså jag behöver verkligen nytt smink. Vore väldigt kul att lyckas vinna lite fina godheter! ?

 25. Gulli Lundström

  Har aldrig hört talas om Mariahs, därför vill jag naturligtvis testa deras produkter ?

 26. Karin Bucht

  Gillar på Facebook och Instagram. Jag skulle behöva sminka mig mer för att rå mer färg i ansiktet.

 27. Alexandra Dalberg

  Följer på instagram @axdal.se
  gilar på fb ( S Alexandra Dahlberg)
  detta är ett märke jag bara hört om en gång tidigare och då höjdes märket och produkterna till skyarna och nu rekomenderar du det också, så självklart blev jag väldigt nyfiken och vill hemskt gärna prova dessa produkter. 🙂

 28. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer på Facebook och Instagram (@whatews)
  Detta hade varit helt perfekt till min sambos syster! Jag hälsade på henne i helgen och fick reda på att allt smink hon hade var minst 1,5 år gammalt, vissa saker var äldre än så! Hon har liksom inte möjlighet att köpa nytt smink. Så att jag skulle få ge henne detta paket i julklapp hade varit väldígt roligt! Klart att hon inte ska behöva sminka sig med gammalt smink!

 29. Pauline Wågström

  Jag vill vinna för att jag inte har råd att lyxa till det med dyra sminkprodukter.

 30. Isabelle Engqvist

  Följer på instagram (@fitnessbyisabelle.se) samt gillar din sida på Facebook 🙂

  Jag skulle vilja vinna detta fantastiska set med smink för att jag behöver verkligen förnya mitt smink. Allting är gammalt och inget att ha längre. Dock har jag inte råd, pluggar och har precis råd med hyra, mat och räkningar. Att unna mig själv nytt smink kommer alltså inte på tal!

 31. Ana

  Jag vill vinna för att jag behöver rensa ut min gammal smink och förnya med de härliga produkter som lottas ut idag.

 32. Joanna

  hoppas på tur att vinna ny makeup till ny år så jag kan använda den oftare och lära mig lite mer om makeup

 33. rebecca

  Alltså åh jag älskar Makiash!! och speciellt deras löspuder <3 hade så gärna velat testa dessa produkter också för de är säkert minst lika bra, jag älskar ju bb creams och är på jakt efter en ny! hade varit super <3

 34. Milla

  Jag vill vara med men har varken Facebook eller Instagram, önskar att jag får vara med ändå. Bjuder på ett rim som kompensation:

  En underbar tävling där jag nytt smink kan få,
  detta kittet kan inget annat slå,
  är en fattig student men smink som nu måste bytas ut,
  när det är borta är allting slut,
  därför hoppas jag nu äntligen få en chans,
  detta skulle bli perfekt för en magisk nyårsdans

 35. Linnea

  Gillar på både facebook och instagram
  Jag tycker det är så roligt att prova på nya produkter och har aldrig provat detta märke förut, därför vill jag testa och se om det kan bli mitt nya favoritmärke!

 36. Emilia

  Åhh jag vill vinna!! För att jag älskar makeup, det är alltid lika roligt att testa nya produkter och märken. Så kanske dessa produkter kommer bli de nya favoritprodukterna. Dem lät superbra, speciellt dem där hög pigmiterade ögonskuggorna vilket alltid är ett plus. Samt bb-creamen såg jätte fin ut och läppglansen såg helt magiska ut. Hahah som sagt jag vill ha ALLT !! 😀

 37. linneajosefin

  Gillar som linnea mellblom och linneajosefincom på instagram.
  Har länge velat testa detta märke och kan bara drömma om att vinna detta fantastiska paket!

 38. Tatiana

  Jag tog ett snack med mitt ansikte och frågade hur vi ska få till en snygg look inför julens alla fester. Den svarade: Makeup från Makiash! Se nu till att vinna dessa superprodukter så får du se på vavawoom-look! Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas min tur äntligen är kommen!

 39. Sara Källström

  Ännu en härlig vinst! Har ju 2 döttrar som precis som jag älskar när vi har tid att lägga snygga make-uper! Detta vore härligt att vinna, i synnerhet också då det är ett märke jag aldrig testat förut och bara det är spännande!
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på insta: obosara82

 40. Sofia Eriksson

  Vilken grym tävling!
  Detta hade vart den optimala julklappen till min lillasyster som går stylistlinjen på gymnasiet då hon konsumerar otroligt mycket smink!
  Insta namn: sofiaaerikssonn

 41. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt pris! Som ensamstående mamma är det sällan jag prioriterar mig själv (och där med min sminkväska), så en sådan här lyxig vinst hade betytt mycket. Nyligen rensade jag faktiskt ur min sminkväska och insåg att mycket behövdes slängas då det var gammalt, och att mycket t o m faktiskt var på gränsen till slut. Så att få en rejäl påfyllning nu lagom inför det nya året vore riktigt bra.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 42. Anna

  Äntligen ser det ut att finnas ett rouge i min nyans!!

 43. Selma

  Detta vore bra för en sminkfantast som jag,
  Som kan sminka mig hur länge som helst varje dag!
  Tyvärr börjar sminket nu bli gammalt och utbudet är litet,
  Och nyinköp blir inte av för i studentplånboken är det bara slitet!
  Därför hoppas jag att jag av daretobeyou-tomten detta får,
  För jag har onekligen varit snäll i år!

  (@selmasabet på insta, selma Sabet på facebook)

 44. Maria

  Drömvinsten! Dessa produkter hade gjort min examenssminkning mycket roligare, men även såklart julsminkningen och nyårssminkningen. Jag har aldrig provat Makiash men jag har hört talas om märket, det hade varit roligt att prova.

  Jag gillar din sida på facebook och följer dig på instagram.

 45. Christina Frisberg

  Detta märke är helt nytt för mig men jag är nyfiken av mig och hittar ständigt nya makeup märken som är bra och har ett moderat pris också, så jag vore suuuuperglad om jag fick prova på detta , vem vet jag kanske blir en riktig pingla 😉 😉

 46. Felicia

  Jag skulle vilja uppdatera min sminkväska med ett nytt märke, jag skulle vilja byta ut massa gamla produkter och verkligen fylla på med nytt och fräscht! Gillar dig på facebook och följer på instagram som feliciakyrkan =) Kram!

 47. Stina Polvi

  Å, en sån dröm ! Jag har då alltså 4 döttrari åldern “jag sminkar mig” som får mig heeeeelt att ligga i lä. Det jag ägt hade torkat och var dåligt, det mesta och då är det liksom inte kul (tiden gick fort när de var små <3 ) Jag kan faktiskt vara riktigt fin jag med, har gått på sminkkurser innan osv – och de ser bara mig som den lätt slitna, älskade sexbarnsmamman. OJ, vad kul det skulle vara att vara fin för främst mig, min man men även för deras skull.. <3 De har ju allt de behöver genom födelsedagar, de köper själv osv…men jag…nä, allt annat kommer ju före 🙂 Så nu håller jag tummarna !!!

 48. Emmy

  Har nyligen börjat jobba igen efter att ha varit mamma-ledig i 3år med mina två små döttrar. Smink har inte direkt kunnat prioriteras under dessa år så skulle vara fantastiskt kul att vinna så jag kan se lika pinglig ut på utsidan som jag känner mig på insidan! 😀

 49. Johanna VL

  Jag är en sliten trebarnsmorsa. Halvdöd efter alla sjukdomar som härjat hos oss hela hösten och framför allt nu på sistone. Kanske lite smink råder bot på min trötta look? Ska på anställningsintervju snart och då vill jag ju se fräsch ut 😉

 50. Therese Kunnas Franzen

  Följer på både instagram och facebook!
  Jag har aldrig testat deras smink OCH är i behov av nytt haha. Skulle vara riktigt roligt att testa och kanske hitta ett märke jag gillar, vilket är på tiden. 🙂

 51. anna

  Detta kit
  kan inte blir mer än en hit!
  Färg på läppar och kinder,
  kanske kan det ge mig en dejt på tinder?
  Nä skämt åsido,
  jag har redan blivit träffad av Cupido.
  Han den enda rätta,
  det kan jag för dig med största ärlighet berätta.

 52. Anna L

  Vilket underbart set
  skulle kännas helt rätt
  när jag mina ögon vill skugga till
  för festlig look när jag vill
  med vackra nyanser kan jag
  sminka mig med behag
  Precis vad jag behöver
  få chans att täcka över
  lite trött i adventstid men
  men ändå känna mig fin igen
  Mörkar ringar trollas bort
  och jag får första hjälpen fort
  avslutningar, lucia och basar
  mamman har inte så många timmar kvar
  och det syns minsann det
  behöver Makiash hemlighet

 53. Fru P

  Som småbarnsförälder är största drömmen att få sova en hel natt men jag tror chansen är större att jag vinner detta lyxiga sminkkit som kan trolla och göra så jag ser pigg ut!

 54. Sophie

  Jag har aldrig provat Makiash men det vore ju trevligt att få göra det. Jag älskar att testa nya märken så man få finna sina nya favoriter.

 55. Hanna Palm

  Detta vore min perfekta julklapp! Jag har i alla tider varit ganska ointresserad av smink, det har varit foundation och mascara, på sin höjd lite ögonbrynspenna. Men nu har min syster blivit en riktig skönhetsjunkie och verkligen fått mig att inse hur kul det är med smink!! Jag verkligen älskar den underbara känslan och självförtroendet man kan få av ett par röda läppar eller en snygg ögonskugga! Än så länge ör jag en riktig rookie, men jag vill verkligen lära mig! Jag försöker därför nu bygga upp mitt egna lilla sminkförråd, men det tar tid.. Jag jobbar i nuläget bara halvtid så det gäller att tänka igenom köpen noga, därför tar det som sagt lite tid att få ihop min egna lilla sminkneccesär. Därför skulle detta vara drömmen för mig, jag vill ju inget annat än att komma igång och lära mig! Håller alla tummar och tår, dessa produkter hade kommit till mycket stor glädje!
  Gillar och följer självklart på Facebook och instagram! (Hannapalms)

 56. Teresa

  Gillar och följer (tessifufu)

  Tänk att få vinna en sån stash
  av grymt smink från Makiash
  Jag skulle kunna rensa allt gammalt bort
  om byta ut allt från nytt av denna sort

 57. Anja L

  Är dåligt på att sminka mej, tonårsdottern är bättre. Nu är det dags att måla sig snyggt.

 58. Sara

  Å, har ej testat men läst så mycket fin om detta märke. Så hoppas på vinst, vore kul att uppdatera sminkväskan lite 🙂

 59. Ida Erlandsson

  Att få testa ett nytt sminkmärke vore så roligt. Tänk, kanske hittar jag en ny favoritprodukt!

 60. Malin

  Har aldrig testat Makiash och skulle jättegärna vilja testa lite nytt. Så härliga färger.

 61. Magdalena

  Lite lyx till jul tycker jag att jag är värd. Har aldrig testat dessa produkter.

  Följer på FB & IG @libramusik

 62. Maria H

  Åhh tänk om denna dröm blev sann…
  och jag detta underbara vann…
  Då skulle jag spackla och måla…
  tills alla skulle vråla…
  Inte av förfäran utan av begäran…

 63. Julianna Fredriksson

  På årets sista skälvande dag, vill jag för en gångs
  skull och med ett stort behag vara fin. Såklart blir jag
  snyggast med detta smink på jul och nyårsfest.

  Gillar Dare to be you på Instagram
  med namn julianna71
  Gillar på Facebook

  Mvh

  Julianna

 64. Sara S

  Vilka härliga produkter! Fastnade speciellt för ögonskuggorna som ser grymt fina ut! Här kommer min motivering:

  Decembermörkret har lagt sig så tungt.
  Julstressen gör sinnet allt annat än lugnt.
  I tankarna pågår en ständig strid,
  när allt jag vill är att få känna frid.
  Lite färgglad pepp borde göra susen,
  smink från Makiash jag önskar till tusen!
  Här snackar vi ögongodis på hög nivå,
  oj vilken lycka om jag detta skulle få! ?

  Har gillat på fb och följer på insta, heter santapola där. ?

 65. Birgitta

  Hej!

  Så enormt fin julklapp till min kära dotter som kämpar så med sjukdom sedan år 2012. Det skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro.
  Så nu håller jag tumme och tå, att den finfina vinsten mig ska nå, så hon den av mig kan få.

  Gillar på FB med namn https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  Följer på IG med namn skogsfrun53

 66. Madelene

  Hej!

  Så fina Lipgloss att vinna, vinner jag dom blir jag en lycklig kvinna. Håller tummarna så hårt jag bara kan
  och hoppas sen få läsa att just jag dom vann.

  Gillar på Facebook med namn https://www.facebook.com/Madelene35
  Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor

  Kram

 67. Anni

  Det var länge sen jag köpte nya sminkprodukter, denna kit älskar jag för att den innehåller allt jag behöver till en full face makeup. Jag har testat en eyeliner från märket och gillar, skulle så gärna vilja testa fler produkter från Makiash.
  Följer på FB och IG!

 68. Caroline

  Jag har inte så mycket smin men tycker det är kul att hålla på med det och skulle behöva ett bra startkitt men bra produkter!!

 69. Anna Johansson

  Vill belöna bästa vännen, med något som är användbart, men ändå värsta lyxen.
  Hon är en tjej med kvalitet och skönhet, och precis som gåvan även fylld av färg och härlighet!

  God jul!

 70. Amanda

  Gillat på fb: Manda Nysson
  Följer på instagram: Amandalotta
  Detta hade varit en underbar julklapp till mig som har haft samma smink i två år!

 71. Annika

  Oj, vilken otrolig vinst! Min enda erfarenhet hittills av Makiash är den kajalpenna jag fick i en Glossybox för ett tag sedan, och måste säga att jag blev väldigt imponerad av kvaliteten! Har varit nyfiken på märket sedan dess och att få möjlighet att vinna detta paket med så grymma produkter skulle vara den lyxigaste julklappen till mig själv jag kan tänka mig!

 72. Annalisa

  Det här är ju alldeles för underbart
  måste ju bara vara med tänker jag och tankarna tar fart
  Att fundera ut hur jag ska kunna motivera så bra
  att man vill mig som vinnare ta
  Nästa år blir det mycket festligheter som händer
  då behövs mycket smink som jag gärna använder
  Jag kommer att åka kärleksresa med min man
  då vore det trevligt om man fick vara extra grann
  Nu håller jag tummarna på detta fantastiska set
  som jag nu drömmer om så hett.

 73. Jenny

  vill gärna vinna detta från Makiash, som ju verkar så exklusivt och bra.
  Att få testa detta märke hade varit spännande, då jag är i full gång att byta ut “gammalt” smink eftersom min hy förändrats genom åren.
  är säker på att Makiash inte gör mig besviken !

  följer på Facebook och instagram (benzelin)

 74. Lena Nilsson

  Ett härligt vinst paket som skulle pigga upp mej efter lite tråkigheter. Så älskar jag smink fast jag är över 40 så är det kul att variera sig med lite färg och piff. .
  Mvh Lena

 75. Cissi

  Å vilken kanon vinst! Skulle gärna vilja vinna lite nytt till mitt vintertrötta ansikte 🙂 heter nastanperfekt på Instagram och Cecilia Eriksson på facebook

 76. Helena

  Jag skulle gärna vinna detta då jag ska gifta mig snart å detta vore väldigt passande. Brudsminket klart ?

 77. Sofie Altuntas

  Jag är gärna med <3

  Jag har inte provat dessa produkter förut men har varit mycket nyfiken på detta märke.
  Håller tummarna för en festlig nyårssminkning <3

  IG: sofie_altuntas
  FB: Sofie Altuntas

 78. Martina Andersson

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smink 🙂 Följer på instagram som MartinaElizabethh och på FB som Martina Andersson!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.