Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Skönhetsmässan Acadermia gick av stapeln denna helg och folk samlades under ett och samma tak medans regnet öste ner i Älvsjö. En lugnare fredag med mer press än allmänhet. 

I helgen gick Acadermia av stapeln, en liten del av Stockholms mässans alla tre mässor. Den blir mindre och mindre för varje år eller så är det vi beautybloggare som blir kräsnare för varje mässa vi går på. Jag tog med mig May och begav oss till mässan långt innan jag oftast brukar stiga upp för att gå till jobbet kändes det som.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

På mässans första dag  startade vi med en liten press frukost i Anti aging cafet. En timme innan dörrarna öppnades för allmänheten fick vi pressfolk komma och njuta lite på egen hand. Catarina Pap de Pestény, vd för Acadermia presenterade årets nyheter för oss och berättade lite om mässans höjdpunkter medans vi åt en nyttig frukost. Sedan fick vi ca 30min på att promenera runt i lugn och ro för att se vad som fanns innan mässan blev överfylld med folk. Ett bra sätt att få lite kläm på vart man skall börja och sedan lägga lite extra tid.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Självklart fanns det ett Press Coffice där press och bloggare kunde få vila sina fötter, ta ett glas vin eller klämma på lite produkter från dom olika utställarna på mässan.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Ett stopp var hos Lilly Nails för att uppdatera nageldisplay förrådet hemma. Nu skall det swatchas nagellack! Otroligt härliga färger och jag klämde lite extra på alla roliga metallic pulver som kan få naglarna spegelblanka.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Inglot hade en stor monter där dom sålde deras sortiment. Jag fastnade direkt för ett matt liquide lipgloss som fick åka med hem. Visar detta senare här på bloggen. Så mycket härliga färger både till ögon och läppar.

Hos Inglot kan du även plocka ihop din egna palett. Freedom System, bara att välja storlek på palett och sedan välja och vraka bland alla produkter. Det är som en stor godisbutik! Livsfarligt men så roligt. Jag köpte ingen denna gång, men försåg mig själv med en sist när jag besökte Mall of Scandinavia.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Härliga Mette från M Picaut fanns självklart på mässan med sin nya 3 stegs serie för kroppen. Nyheterna som kommer synas på allas bloggar nu ett tag framöver. Själv skall jag hugga tag i dom så snart som möjligt för att se vilka underverk dom kan göra för mig. Har använt en hel del av hennes produkter tidigare så jag vet att dom är bra.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Gick du och la dig med ton av stylinglera och sedan glömt att fixa till håret när man steg upp 05:00 är det tur att Linda från Grazette fanns på plats. Här stylar hon mitt hår med en krustång för att få upp volym och få bort min snygga virvel.  Linda är alltid lika glad och sprudlande!

Reserol fanns på plats och trevliga Mikael berättade om deras produkt och lite hur det fungerade runt tillverkningen, något jag verkligen ser fram emot att lära mig mera om. Reserol är ett kosttillskott framtaget med ett enda syfte – att maximera upptaget av Resveratrol. Ni kommer få ett separat inlägg om detta lite längre fram.

Acadermia 2016 en del av skönhet, hälsa och fitness.

Innan vi tackade för oss denna gång så blev det ett besök hos Marina Miracle. Ett norskt mirakel kan man säga. Marina stod på plats och berättade gladeligen för oss om produkterna. Ser fram emot att prova hennes produkter!

Så nu tackar jag Acadermia för detta år och inväntar 2017. Vilka nyheter kommer att slås om att få visas upp bland montrarna tror ni? Men nu är det dags för mig att gå igenom all information och produkter som jag fått med mig hem. Det skall hårdtestas och sedan visa er här i bloggen.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.