A week with Love theme

Efter en tyst helg kör vi lite Love theme denna vecka, först ut är en rosa dag på bloggen. Jag har samlat på mig lite rosa favoriter att förgylla bloggen med.

Har aldrig varit en person som gillat rosa eller rött. Men något hände efter jag fyllde 30, ja eller var det kanske först när jag fyllde 35. Nu tycker jag att rosa kan vara coolt och snyggt. Har inga problem med rosa detaljer, det där med rosa plagg har jag fortfarande inte vant mig riktigt med.

Även röd är en färg jag har svårt för. Röd har alltid varit jul för mig så det undviker jag så mycket som möjligt. Kanske lite också för att jag ständigt blir röd i ansiktet och ett rött plagg skulle ta den nyansen i hyn mer. Men nu bär jag röda läppar och då är det dags att lära sig gilla rött till annat också.

Jag har samlat på mig lite rosa favoriter som jag gärna vill äga, allt från saker till skrivbordet till något sött att mumsa på.

| 1. Bluebox – Gelstrumpor | 2. Yves Rocher – Peelande hudvård | 3. Dermosil – Foundation | 4. Adlibris – Säker Stil | 5. Bluebox – Sötsaker | 6. H&M – BH | 7. L’occitane – Pivoine Flora Hand Cream  | 8. Bookbinders – Skrivbok | 9. Makiash – Blush | 10. Dior – Poison Girl | 11. Kappahl – Gummmistövlar | 12. Oriflame – BB Lip balm | 13. Maria Nila – Hårvård | 14. Lookfantastic -Hårstyling |

Har du några rosa favoriter? Kan man bli för gammal för att gilla rosa? Vore jag blond skulle jag utan tvekan göra chockrosa toppar.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.