6 som tog slut
Skönhet & Mode

6 som tog slut – Köpa igen?

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ibland räcker produkterna i en evighet och ibland tar dom tyvärr slut alldeles för fort. 

Det var inte så många veckor sedan jag hade ett inlägg om mina senaste produkter som tagit slut. Men då jag samlat på mig så många ville jag inte ta alla i samma inlägg, så idag fortsätter vi helt enkelt med dom förpackningar som är helt tomma. Som jag skrivit innan så är det inte så väldigt ofta jag hinner ta helt slut på en förpackning men ibland händer att jag hittar några riktiga guldkorn. Eller är det bara så att jag försöker ge produkten en chans att visa vad den verkligen går för och vips så var den slut.

Något jag märkt är att jag måste gömma förpackningar som nästan är helt tomma när det kommer till dom som står i badrummen. Det finns nämligen en stor risk att sambon slänger dom utan att säga något. 

Elixir Cosmeceuticals – Niactil 4%* och Acticlear*

Dessa två produkter använde jag tillsammans och kände då att det var inte mer än rätt att skriva om dom tillsammans.

Niactil 4% (360SEK) är en gel med 4% koncentrerad niacinamid som tillför fukt, och hjälper huden att bibehålla sin egna fukt. Den skall motverkar fina linjer och ojämn pigmentering något jag behövt hjälp med. Samtidigt så verkar den lugnande på huden och motverkar rodnad. Dessutom skall den reducerar stora porer, ge en jämnare hudyta, och lyster. Den är tryg men tog slut alldeles för fort om du frågar mig. 

Acticlear (790SEK) är en av få produkter i Skandinavien med 15 % azeloglycin. Motverkar all typ av rodnad i huden, ojämn pigmentering och oren hud. Mycket bra effekt på rosacea hud. Passar normal hud, bra på grov hud, perfekt för män. Utmärkt som serum i perioder när din hud har en benägenhet att få utbrott och kvisslor. Lätt, behaglig hydrogel utan parfym. Gelen ger en lätt exfoliering, samtidig som den tillför fukt och har antibakteriella egenskaper.

Önskade att jag kunde ta mig råd och köpa dessa till av denna nu när kylan kommer och min hud har en tendens att få problem med rodnad igen. Med denna som ett serum när jag har det som värst med rodnaden kännas allt mycket bättre faktiskt. Rekommenderas till dig med just rodnad eller rosacea.

Niacinamide är en aktiv form av Vitamin B3 som länge använts i Asien för dess uppljusande effekt på huden. Ingrediensen är känd för att vara stabil och därmed inte påverkas av ljus, fukt, syra, bas eller oxidation. Niacinamide är en cellkommunikativ hudvårdsingrediens som har effekt på förstorade porer, fina linjer och ojämn hudton.

Azeloglycin: En unik syra som både är vatten- och fettlöslig. Azeloglycin förhindrar uppkomsten av pormaskar, normaliserar hudtonen och minskar rodnad. Den aktiva ingrediensen har visat sig i studier ha en god effekt på en del med roscaea.

Bioderma Sensibio H20*

Bioderma Sensibio H2O (95SEK) är ett rengöringsvatten för ansiktet och är anpassat för känslig hud. Du använder denna för att ta bort makeup eller orenheter från ansiktet. Fungerar alldeles utmärkt att ta bort vattenfast mascara. Innehåller micellärt vatten som skall vara effektivt och skonsamt genom att ta bort orenheter och rengöra din hy grundligt, samt bevarar hudens naturliga balans. Jag gillar verkligen denna! Varför jag inte köpte en ny direkt när denna tog slut är för mig en gåta. Men nu har jag faktiskt en på väg hem som jag beställde hos Lloyds Apotek under Black Friday!

Bioderma Sensibio är en serie hudvårdsprodukter speciellt framtagen för känslig hud, extra känslig hy och passar även för dig med Irriterad hy. Verkar lugnande.

Indy BeautyRefreshing Water Lily Facial Toner*

Ansiktstoner (99SEK) som avlägsnar orenheter och efterlämnar en fräsch känsla. Detta var tonern som fick mig att börja använda toner överhuvudtaget. För mig kändes det lite onödigt att först dubbelrengöra ansiktet för att sedan använda även en toner som tar bort det sista från huden. Men en toner gör så mycket mer än en vanlig rengöring. Denna  innehåller fuktgivande extrakt från gurka och näckros som ger en uppfriskande och sammandragande känsla. Du applicera alltså denna innan applicering av serum, dag- eller nattkräm. Med andra ord efter att du rengjort ansiktet. Den är lätt parfymerad vilket jag faktiskt itne har något emot. Doften är väldigt mild men samtidigt fräsch. Det blev även ett köp av en ny av denna under Black Friday hos Lloyds Apotek. Yay!

The Body ShopAll in one BB cream*

Det här är absolut inte den första som jag tömmer. Tror minsann jag gjort mig av med närmare bestämt 10 tuber kanske. Denna All in one BB cream (200SEK) är den som fungerat på min hud när jag inte vill ha en fullt täckande foundation. Den är otroligt lätt men jämnar ut och täcker ändå min rodnad och andra partier. 

Även då den anpassar sig efter ens hudton så behöver jag ibland variera mig bland nyanserna. Så jag har tagit mig igenom 00, 01 och 02 beroende på årstid. Den finns annars i fem nyanser. Känner mig osminkad men ändå sminkad med denna och bäst av allt är att den inte täpper igen och ger ett kakigt resultat. Även denna kommer fortsätta att finnas hemma hos mig. Förra året vet jag att dom hade den i en adventslucka och man fick då köpa den för halva priset. Håller tummarna för samma sak i år!

The Body ShopAlmond Nail And Cuticle Oil*

Nästa produkt är faktiskt även den från The Body Shop. Och som ovan produkt så är detta inte den första som jag gjort slut på. En sån otroligt praktisk produkt att ha i handväskan, ta fram när du sitter fast på pendeln och smörj in nagelbanden. Då den inte doftar speciellt starkt så är det ingen som kommer att störas. Älskar den lilla penslen som gör att det är otroligt lätt att applicera utan att kladda. Den rika och effektiva oljan innehåller söt mandelolja som mjukar upp nagelbanden och ger dem ett välvårdat utseende. (125SEK)

Brukar sitta med den under en film och sambon reagerar inte på den vilket är ett bra exempel då han är väldigt doftkänslig (när det kommer till mina skönhetsprodukter iallafall).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 29 november 2018 at 09:54

  Nu fungerar det.

  Älskar verkligen Niactil 4%, så värd varenda krona.

  • Reply Annica 29 november 2018 at 09:58

   Å vad skönt att det fungerar att kommentera nu! Tack för att du sa till att det var knas.
   Ja men är den inte helt underbar. Är så sugen på att testa fler av deras produkter nu efter dessa.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.