6 månader utan fast inkomst, men vad gör det….

6 månader utan fast inkomst, men vad gör det....

6 månader utan fast inkomst, men vad gör det när du får göra saker du älskar. Denna vecka börjar allvaret för många av er, även mig kanske man kan säga.

I går började allvaret för många av er då all ledighet för jul, nyår och trettonhelgen är över. Jag har faktiskt varit “ledig” i en månad redan, men det är denna vecka jag känner att det börjar på allvar även för mig. Under månaden som gått så har jag faktiskt jobbat en del med mitt företag och det är något jag kommer fortsätta med. Fördelen med detta är att jag spenderar min tid hemma på kontoret och behöver inte gå upp när klockan ringer och göra mig i ordning. Nu kan jag sitta i pyjamas hela dagarna och jobba. Pinsamt bara när brevbäraren eller budet ringer på efter lunchtid och jag öppnar i pyjamas. Men det är det värt!

From nu kommer jag även lägga ner mer tid på bloggen och lite runt omkring den. Idag börjar dagen med ett besök hos Confidence Skin & Spa för lite härlig behandling. Något jag längtat efter så länge. Nästa besök som jag måste se till att bocka av är att få mina naglar fixade, dom är hemska nu. Till helgen kommer jag spendera all min tid med massa härliga människor och företag på Daisy Beauty Expo! Kan året börja bättre?

Nu försöker jag endast se det positiva med det hela för när denna månad börjar lida mot sitt slut vet jag att det inte kommer en lönespec från mitt vanliga arbete. Det är nu 6 månader utan fast inkomst börjar. Kan det bli mer läskigare? På måndag börjar jag även plugga, vet dock inte om jag kommit in ännu då dom inte börjat skicka ut kallelserna. *frustrerande* Tanken är att jag skall plugga Layout, Design & Formgivning. Precis dom tre ämnen jag älskar. Saknar dock fotografering, men det kanske blir någon sådan kurs också under våren.

I söndags när jag gick och la mig så längtade jag verkligen till att måndagen skulle börja. Hur länge sedan jag kände så vet jag faktiskt inte, måste ha varit bra många år sedan sist. Men nu längtar jag till att stiga upp även om sängen försöker hålla mig kvar någon timme till. Nu kan jag sitta och grotta ner mig i allt jag tycker är intressant utan att någon stör mig. Sambon förväntar sig dock att det händer lite med markservicen när han jobbar också, men det är ju inte så att jag behöver dammsuga, tvätta och städa varje dag.

You Might Also Like

One Comment

  1. MakeupByEkholm

    Hejja vad grym du är!! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.