5 som tog slut – Köpa igen?

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ibland händer det att jag hittar riktiga guldkorn och tar slut på produkten, ja ibland tar även en medelmåtta slut. Men idag tänkte jag ta er i genom av 5 som tog slut, och kommer jag köpa dom igen?

Det är inte ofta jag använder upp en produkt så att den tar slut. Antingen har jag tröttnat innan det händer eller så kanske den hinner bli dålig. Men ibland hittar jag några riktiga guldkorn och kan inte sluta använda dom till sista droppen är tagen. Och då jag sett väldigt många andra bloggare visa upp vad dom har haft för produkter som tagit slut så tänkte jag köra samma sak. Nu kommer jag inte lova att detta blir ett regelbundet inlägg med tanke på det jag skrev ovan, men jag skall försöka.

Vid sidan av mitt sminkbord har jag en fin liten låda där jag lägger alla produkter som tagit slut. Nu är frågan om jag skall samla på mig ett gäng eller om jag skall skriva om dom en och en. Detta inlägg kommer bli otroligt långt, men jag skall se om jag lyckas korta ner det lite.

Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid

Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid* (129SEK)
Här har vi mitt första micellärvatten som jag började använda. Inte just denna flaska, men ni fattar. Hade lite svårt att släppa den även fast jag fått möjligheten att testa flera andra varumärken. Den gör vad den skall och min känsliga hud blev verken torr eller flammig efter användning. Rekommenderas till dig med känslig hud.

Den innehåller en innovativ kombination av verksamma ämnen:

  • APG Complex (alkylpolyglykosid): ett effektivt men samtidigt extra milt rengöringskomplex.
  • Gluko-glycerol: en naturlig aktiv ingrediens med återfuktande egenskaper.
  • Hyaluronsyra: aktiv ingrediens i hudkrämer med hög fuktbindande förmåga.
No7 Velvet Lash Mascara Black

No7 Velvet Lash Mascara Black* (169SEK)
Detta var min absolut bästa vardagsmascara innan den tog slut. Kommer absolut försöka köpa denna igen. Det är faktiskt första gången jag tar slut på en mascara och inte behöver slänga den för att den troligen torkat. Gillar att den ger en lagom volym och kan utan att kännas överdriven användas till vardags. Bygg på med en omgång till så blir fransarna fina till fest. 

Ett extra plus är att den inte luktade något. Jag avskyr en mascara som luktar. Vet att det oftast inte sitter kvar någon doft när du väl applicerat den men mina ögon känner av när det är dofter i just en sådan produkt. Det första jag gör när jag skall välja en ny mascara är att dofta på den, sedan tittar jag på hur borsten ser ut. 

No7 Youthful Vitamin C Fresh Radiance Essence

No7 Youthful Vitamin C Fresh Radiance Essence* (235SEK)
Detta är egentligen två veckors kur men jag använda nog den dagligen i tre – fyra veckor, så pass mycket finns det i flaskan. Kanske gjorde jag fel, men jag ville inte dränka huden med denna då jag skulle använda så många andra produkter direkt efter. När du köper produkten så kommer den som en liten byggsats som du sedan får sätta ihop och alla ingredienser blandas. Riktigt skoj. Vitamin C-koncentratet ligger nämligen skyddat i en ampull och aktiveras genom att ampullen bryts sönder, innehållet hälls i lösningen och skakas ihop ordentligt. 

Youthful Vitamin C Fresh Radiance Essence är som sagt ett serum som innehåller ren C-vitamin som är rik på antioxidanter och verkar för att förbättra hudens naturliga förnyelseprocess. Den skall ge dig en piggare hy med lyster och spänst. Verkar uppljusande och jämnar ut hudtonen. Resultatet, ja min hud fick ett helt annat lyster och och kändes piggare på något sätt. Min hud är dock svår att jämna ut då jag är väldigt rödflammig så där gjorde den tyvärr inte sitt jobb. Men jag gillade den och skulle helt klart kunna köra en omgång två.

Kiss NY Cushion Foundation

Kiss NY Cushion Foundation* (239SEK)
Det är så smidigt med dessa cushion foundation. Ibland blir jag sugen på att tillverka mig en egen av dessa foundation som inte kommer som en cushion. Hur svårt kan det vara egentligen? Men just denna har jag använt upp nu och gillade den skarpt. På min annars väldigt torra hud så la den sig väldigt fint utan att ge mig några extra rynkor under dagen. Den torkade inte heller ut huden.

Kiss NY Cushion Foundation finne i 15 olika nyanser om jag inte har helt fel. Och ger en lätt täckning, en sådan där lagom täckning för en som inte vill täcka alla fräknar men ändå få till en bra nyans i ansiktet. Min personliga mening. Är du ute efter en mer täckande produkt så kan du alltid arbeta upp denna i omgångar.

Medik8 Retinol 3 TR Serum(495SEK)
Ett till serum som tagit slut faktiskt. Använde inte detta samtidigt som det ovan utan denna fick agera serum efter helt enkelt. Retinol 3 TR Serum skall vara det perfekta serumet för dig som inte tidigare använt retinol. En bra inkörsport innan du drar igång med lite starkare retinolprodukter med andra ord. Jag har använt retinol tidigare men kände att jag ville ha något snällt mot huden. Försöker dessutom lära mig när den reagerar som mest, för oftast har det inte med produkten att göra har jag märkt.

Retinol 3 TR Serum innehåller 0,3 % retinol och är ett nattserum. Det är då huden jobbar som bäst sägs det. För min del är det alltid bättre att använda starkare produkter under natten så flammigheten hinner lägga sig innan jag vaknar. Denna skall hjälpa till att stimulera produktionen av kollagen och höja halten av hyaluronsyra i epidermis, vilket reducerar fina linjer och rynkor i de behandlade områdena. 

Jag tror faktiskt inte jag kommer köpa denna i framtiden. Den kostar alldeles för mycket för min plånbok när det finns så många andra serum som gör samma sak om inte bättre för en lägre penning. Men har du pengar och vill börja använda dig av retinol på en snäll nivå så absolut.

You Might Also Like

One Comment

  1. Louise

    Blev väldigt nyfiken på kiss foundationen ??

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.