Hälsa & Livsstil

4good – PASSION FOR ITALY

Efter en helvetes resa med pendeln så lyckades jag äntligen ta mig fram till Tändstickspalatset där 4good hade en helkväll med passion for Italy. (Tog 2tim 2min med pendeln, tar oftast 17min) Så nu pratar vi inte mer om den trevliga kollektivtrafik vi har i Stockholm.

4good körde en kväll ihop med Zeta där det bjöds på massa antipasti, olivoljor, ostar och vin. Jag är otroligt ledsen över att jag missade alla förläsningar pga förseningen och han endast sitta med en liten stund på slutet och försöka njuta av allt som stod på borden. Mitt ord hade äran att få ha Marie Thorslund (en av grundarna till 4good) som bordssällskap, en otroligt trevlig och energirik person.

4Good Italy 1

Jag fick trösta mig med tre färgglada armband innan jag lämnade dom underbara lokalerna och skulle försöka ta mig hem igen med strulande tåg.

SAMSUNG CAMERA PICTURESHoppas på flera sådana tillfällen så jag kan vara med från början och lära mig massor. Nu skall jag dyka ner i den fulla produktpåsen vi fick med oss hem. Förhoppningsvis finns all information om dom olika produkterna som vi fick testa så jag kanske kan ordna mig en egen Italiensk kväll hemma.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.