Skönhet & Mode

3 Snabba – Silverschampoo

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Är det dags att ta fram citronen och gnugga in i håret eller är det värt pengarna att köpa nya produkter till håret? Jag har hittat tre helt olika varumärken som har produkter för mitt hår som behöver få bort den gula tonen.

Alltså vilken jäkla helg vi haft! Och då snackar jag om sol och värme. Då jag fortfarande jobbar så är jag faktiskt lite glad över att få njuta lite av sommaren ordentligt på helgerna. Även om jag inte orkat vara ute speciellt mycket så mår min själ lite bättre när solen tittar fram. Men jag har faktiskt ett litet problem nu under sommarvärmen, mitt hår blir bara gulare för var dag ute i solen. Så jag är fortfarande på jakt efter den perfekta duon av silverschampo och conditioner till mitt hår. Efter min senaste blekning och färgning så har mitt hår inte kunnat gå tillbaka till det där kalla utan är mer gyllene. Känner mig lite som guldlock, något jag absolut inte vill vara. Så jakten fortsätter som sagt efter dom där produkterna som kan ge mig mitt kalla hår tillbaka. Har hittat tre olika varumärken som jag är lite extra sugen på att testa.

GRAZETTE – Silver duo* 499SEK
Älskar Grazette´s andra produkter till håret men har inte kommit för mig att prova just denna duo än. Visst kan det kännas lite mycket pengar att lägga på produkter som du inte har en aning om dom fungerar eller inte. Vågar jag chansa? Gillar ju verkligen att det är pumpflaskor.

DAVINES – Alchemic Schampoo* 259SEK & Conditioner* 299SEK
Jag vet inte, men bara namnet och förpackningarna får mig att verkligen tro på dom. Sedan att Davines gör andra grymma produkter till håret är ju en annan poäng. Det känns lite som att dessa verkligen kan göra det dom lovar.

CHARLES WORTHINGTON – ColourPlex Violet Shampoo* 99SEK & Conditioner* 99SEK
“Budget” produkterna som jag är lite extra nyfiken på är dessa från Charles Worthington. Har som med märkena ovan testat andra produkter från märket men inte just silverprodukterna.

Har du testat någon av dessa produkter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.