Skönhet & Mode

3 snabba Beautywanties!

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Hyllorna fylls på med skönhet även om semestertider är här. Och framför allt så minskar inte min önskelista precis. Idag tar vi oss en titt på 3 snabba beautywanties!

Ny månad, alltså kan inte fatta att vi redan tagit oss igenom juni och landat i juli. Kan någon stoppa klocka! Än har jag några veckor kvar innan min semester börjar så juli kan ju faktiskt få gå rätt fort. Men det är verken juli eller semestern jag skall prata om idag utan tänkte visa er vad som står på min önskelista inom skönhetsprodukter just nu. För även om sommaren är här så tar faktiskt inte alla produktsläpp semester.

Marc Jacobs – Daisy Love Eau So Sweet Edt* 620SEK
Jag älskar dessa dofter och förpackningarna är så söta att ha stående på hyllan bredvid mig. Om jag inte tar helt fel så skall denna påminna en del om en doft jag bar för många herrans år sedan.

Linda Hallberg – Fantastick Lipstick* 199SEK
Denna tjej verkar spruta ut nya produkter nu! Har aldrig testat hennes läppstift tidigare men är så sugen dom nu. Eller jo där ljög jag, testade faktiskt dom när Kicks flaggskepp i Gallerian hade event. Men jag har aldrig ägt ett som jag kan använda flera gånger då. *skrattar*

MAC – Prep+Prime Fix+ Pineapple* 100SEK
Det är nog inte bara jag som är beroende av settingspray och liknade. Så när MAC kom ut med en massa härliga dofter började min plånbok att gråta. Vill testa alla dofter men har dock inte fått tag på något ex ännu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karinsbeautyroom 9 juli 2019 at 10:17

    Jag älskar Fantasticksen har fyra av de gamla och kommer köpa på mig några av de nya färgerna oxå såååå fina.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.