18 maj, 2022

2015 är på väg till 2016

Gott nytt år

2015 är över om några timmar och jag befinner mig just nu på tåget upp till stugan.
Jag kommer att tillbringa årets första dagar med att mysa riktigt ordentligt. Där mitt ute i skogen laddar jag batterierna till fullo och får så otroligt mycket inspiration och motivation. Så det kommer bli tyst här på bloggen under dom första dagarna. Jag kommer passa på att ta denna vecka till att ladda riktigt ordentligt och planera för ett storslaget 2016. Min ledighet kommer att avslutas med Daisy Beauty Expo, man kan inte få ett bättre avslut faktiskt tror jag.

2016 kommer bli året då jag tar bloggen till en ny nivå!
Men innan vi kommer dit vill jag tacka alla er som funnits här vid min sida under 2015. Även då bloggen endast funnits sen oktober 2015 så har ni överraskat mig med otroligt mycket kärlek. Med alla era likes och kommentarer bygger ni upp ett kärleksfull internet.

Jag hoppas att ni vill följa mig under 2016. Har ni några önskemål inför det nya året, nåt ni saknar eller vill se mindre av helt enkelt så är det bara att lämna ett litet avtryck. Ett hej i kommentarsfältet får även det mig att le lite extra.

Kram
Annica

5 tankar på “2015 är på väg till 2016

 1. Jag har börjat året med en ny blogg – #bucketlist2016. Där har jag listat mina mål för året och kommer berätta om hur det går för mig under året.

  Låter spännande med att ta bloggen till en ny nivå. blir intressant att följa.

  Jag är ute på Better Bloggers-runda 😀

  1. Vad roligt! Jag älskar bucket lists så jag kommer garanterat följa dig. ? Ser fram emot att följa dina 365 dagar och håller självklart tummarna för att dina mål och drömmar slår in.

 2. GOTT NYTT FINASTE!
  sJÄLVKLART VILL VI ALLA FÅ HÄRLIGA TIPS OCH NYTÄNKANDE OCH FÖLJA TIPS OCH TRIIX I VARDAGEN!
  öNSKAR DIG EN SUPER HÄRLIG START PÅ 2016 MED MYCKET ENERGI OCH INSPIRAIATION,
  dU INTE BARA SPRIDER STJÄRNGLANS… DU ÄR EN STJÄRNA!
  kRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.